Ja používam túto http://www.rexbow.cz/lepicka-na-sipy/d-70358/ ,jak na šípy na luk tak na kušu akurát som si podňu dorobil základňu aby bola stabilnejšia viacmenej sa to aj očakáva páč su dve dierky na skrutky.
Ahoj kluci, mohli byste mi prosím doporučit nějakou osvědčenou lepičku letek (kormidel) a lepidlo na ně. Budu olepovat karbonové šípy do kuší (ale to je myslím nepodstatné). Díky _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou.
Ahoj, odpověď je jednoduchá. Pokud si budeš šípy sám vyrábět, příp. kompletovat z komponentů, a ovšem také ve větším množství, je ideální si lepičku pořídit. Usnadní a urychlí práci, a samozžejmě letky jsou nalepeny jedna jak druhá. Dají se vyrobit, pokud jsi řemeslně zručný, ale jednodušší a rychlejší je si lepičku koupit. Dají se sehnat snad již od 450,- Kč. Nevím odkud jsi, ale taková docela slušná lepička se dá pořídit třeba v Praze u Vidíma cca za 850,- Kč. Jinak koukni na SZ.
Registrace: 22.3. 2008 Příspěvky: 17 Bydliště: Brno
Zaslal: so březen 29, 2008 6:20 pm Předmět: Dotaz na lepičku letek
Ahoj lukostřelci, chci se vás zeptat jaké výhody a nevýhody zkrývá lepička šípů. Mám v úmyslu ji pořídit a nevim co to obnáší. (př. na obrázku jsem viděl že lepička má na své spodní části dva otvory, předpokládám že jsou to otvory pro šroy, pro správné ukotvení na stůl=z toho plyne otázka, zda je toto ukotvení nutné) dále jsem se vás "mí zdatní spolulučištníci" chci zeptat zda byste mi neposlaly pár foteček nebo alespoň text, jak mám postupovat při lepení letek na šíp (jak zakládat dřík do lepičky, nebo jak dávat letky do lepičky) prostě krátce řečeno by se mi hodil malynkatý návod jak postupovat při lepení letek s pomocí lepičky. Všem předem děkuji za brzkou odpověd. _________________ Není důležité co trefíš, ale jak se utoho cítíš.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.