Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: ne leden 25, 2015 10:39 am Předmět: |
|
|
teď k nám docházejí dvě holky. Koně mají někde směrem na Kladno. S Oldou se známe, ale kamarádí s ním hlavně pan Majitel Napeska. Z Ořecha jsme čtvrtá obec směrem k Berounce. Ořech- Choteč- Třebotov- Solopisky _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Malá Střelená Holka Nováček
Registrace: 19.1. 2015 Příspěvky: 3 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so leden 24, 2015 11:32 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: | No vlastně je ještě v Ořechu Olda Novák. Luk má, koně taky |
A to je také důvodem, proč se s lukem zdržuji na Ořechu ač to není moje místo bydliště...
"Moje" kobyla je totiž Oldova kobyla už několik let u něj jezdím
Ale času nemá uplně nazbyt, i když to samozřejmě bude můj hlavní rádce
Asi se k Vám na tu střelnici minimálně někdy sjedu podívat, ozvu se tedy na mail
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: pá leden 23, 2015 11:10 pm Předmět: |
|
|
No vlastně je ještě v Ořechu Olda Novák. Luk má, koně taky _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: pá leden 23, 2015 11:08 pm Předmět: |
|
|
Díky kamarádi. Ještě hřích pýchy v nás pěstovat....
MUH... kontakt máš v SZ.
V dané lokalitě nikdo jiný není (alespoň o něm nevím) a o HB ti asi sotvakdo řekne víc. Ale holt jsme kolektiv _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miki Grafoman
Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: pá leden 23, 2015 12:29 pm Předmět: |
|
|
Jeneš napsal: | Zjednodušeně řečeno jsou všichni velmi fajn včetně filozofujícího Myši, jinak by jsme je nedoporučovali. |
To mě teda zajímá jak tohle jde z toho jeho příspěvku vyčíst Každopádně je to pravda _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jeneš Grafoman
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 762 Bydliště: u Karlových Varů
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 11:04 am Předmět: |
|
|
Zjednodušeně řečeno jsou všichni velmi fajn včetně filozofujícího Myši, jinak by jsme je nedoporučovali. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 10:42 am Předmět: |
|
|
kdyby se rozporovalo tvrzení, že je někdo špatný na základě členství ve skupině lidí..........a z původního sdělení se odstranilo závadné slovo "špatný" pomocí logického, nebo pravděpodobnostně věrohodnějšího protitvrzení....
(Pokud špatnost není míněna jako hřích obžerství, nedodržování šábesu, nechození v burce atd.)
Zbytek sdělení že:" ve větších skupinách lidí člověk narazí povětšinou spíš na lidi" je hluboce pravdivý.
V současnosti PVIQ60 jsou kolos o pěti dospělých lidech. Nově vznikající širší klub už ovšem bude mít členů podstatně víc a to už je o strach. Nejzlejší je junior Mikuláš Sodja, který začal střílet kladkou, což je fakt hnus _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Miki Grafoman
Registrace: 9.11. 2006 Příspěvky: 669 Bydliště: Hradištko
|
Zaslal: čt leden 22, 2015 7:15 am Předmět: |
|
|
Ono u lukostřelců se obecně moc špatných lidí nevyskytuje, ten sport potřebuje jistou dávku pokory a zodpovědnosti a to není pro každého
Ozvi se klukům a určitě ti vyjdou vstříc. Trénovat ( jenom ) s jiným začátečníkem bych nedoporučil, každý začínající potřebuje trošku toho "odborného" vedení. _________________ "Cynismus je jen adekvátní reakce na zaostalost lidstva" |
|
Návrat nahoru |
|
|
fedosteve Stálý přispivatel
Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: st leden 21, 2015 4:35 pm Předmět: |
|
|
U Větví na špatné lidi nenarazíš . |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st leden 21, 2015 3:52 pm Předmět: |
|
|
Nejde o jezdecké luky, jde o lidi s kterými bych si mohla zastřílet...
Nehledám ani tak klub - nemám ráda velké skupiny lidí, tam člověk narazí povětšinou spíš na špatné lidi.
Ale každopádně díky za odkaz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jeneš Grafoman
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 762 Bydliště: u Karlových Varů
|
Zaslal: st leden 21, 2015 9:28 am Předmět: |
|
|
Pokud jde o jezdecké luky v Praze, tak ti nejpovolanější jsou : http://www.prazskevetve.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st leden 21, 2015 1:00 am Předmět: Spolustřelci Praha |
|
|
Ahoj,
jsem naprostý začátečník, mám holčičí hračku nesoucí název "reflexní jezdecký" s malým nátahem abych se naučila střílet z něčeho obyčejného.
A napadlo mě, že kromě toho abych si s ním blbla a trénovala sama případně s dalším začátečníkem, třeba bych tu našla někoho, kdo by byl ochoten se občas sejít a kdo by mi třeba i poradil, nebo jen od koho bych mohla odkoukávat, a že by mě to spíš nepřestalo bavit.
Ideálně nějaká skupina lidí, které by nevadilo vzít cizího na svou sešlost, nebo klidně jednotlivec, kdo by byl ochoten se sem tam potkat a zastřílet si a zároveň na mě třeba kouknout a houknout že to držím jako pako
Prostě bych ráda rozšířila své kontakty s lukostřeleckou veřejností, které jsou aktuálně prakticky nulové
Lokalita: Modřany; Ořech; jinak samozřejmě v rozumné dostupnosti MHD celá Praha |
|
Návrat nahoru |
|
|
|