Registrace: 11.10. 2013 Příspěvky: 109 Bydliště: Topolčianky, okres Nitra
Zaslal: čt březen 17, 2016 2:41 am Předmět:
dakujem vam, to som tym myslel. No skusim to pozriet a uvydim ako sa rozhodnem a ako to dopadne. Este raz dik pomohli ste partaci _________________ Vôlu maj pevnú, srdce čisté,mysel jasnú, štít maj bez poškvrny. Bedrá pevné a nohy, akoby z dubu boly. Pamätaj synu môj, na rady a napomenutia, svojho otca; budú ťa viesť po ceste a nezabúdaj na ne! Synáčik môj tak sa nám nestratíš. Vravi mama...
ano existuju stretavky ... bud to strielas sportovu tercovku ... alebo 3D alebo sa venujes roznym historizujucim , priatelskym , kamaratskym alebo zabavnohistorizujucim akciam ... teda existuju u nas tri skupiny ludi a kazda skupina robi nieco svoje . Takze sa musis rozhodnut ktorym smerom a ked budes vediet potom sa posunies dalej s vyberom akcii
Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
Zaslal: ne březen 06, 2016 6:42 pm Předmět:
Neviem síce presne čo myslíš, tu je link na Slovenskú lukostreleckú asociáciu 3D:
http://www.archery3d.sk/index.php
Ak hľadáš nejaký klub v blízkosti bydliska, môžeš napísať na kontaktný e-mail na tej stránke a určite ti poradia nejaký klub. Kluby na Slovensku existujú, schádzajú sa a spoločne trénujú. Napíš miesto tvojho bydliska a niekto sa určite ozve.
Zaslal: ne březen 06, 2016 5:33 am Předmět:
ak je, rad by som sa aj ja pridal. _________________ Vôlu maj pevnú, srdce čisté,mysel jasnú, štít maj bez poškvrny. Bedrá pevné a nohy, akoby z dubu boly. Pamätaj synu môj, na rady a napomenutia, svojho otca; budú ťa viesť po ceste a nezabúdaj na ne! Synáčik môj tak sa nám nestratíš. Vravi mama...
Zaslal: ne březen 06, 2016 4:11 am Předmět: Mam otazku: ma slovensko zalozene zdruzenie lukostrelcou?
Dobry den prajem, Rad by som sa opital , ma slovensko samostatnu skupinu lukostrelcov? Bud na celu krajinu alebo na okresy, ktory sa stretavaju pravidelne? Alebo mavaju lukostrelecke aktivity na uzemi slovenska? Prosim o odpoved, nevedel som sa to docitat, a najst to niekde vo fore. Dakujem za odpoved _________________ Vôlu maj pevnú, srdce čisté,mysel jasnú, štít maj bez poškvrny. Bedrá pevné a nohy, akoby z dubu boly. Pamätaj synu môj, na rady a napomenutia, svojho otca; budú ťa viesť po ceste a nezabúdaj na ne! Synáčik môj tak sa nám nestratíš. Vravi mama...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.