Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sud Nováček

Registrace: 14.7. 2015 Příspěvky: 38 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: po září 26, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
Slim bych z osobní zkušenosti nedoporučoval. Měl jsem možnost porovnat slim od Bearpaw (Penthalon SL) s klasiku od Easton (Powerflight) s přijde mi, že slim jsou mnohem křehčí než klasika. V podstatě trefa do dřeva nebo podobného materiálu je téměř jistota, že trubka kolem hrotu napraskne. To se mi u Powerflightu ještě nestalo.
Navíc u klasiky máš většinou vložku, do které se hrot šroubuje. Takže laborování s hmotností hrotu je sranda. Ale u slim bývá většinou hrot nalepený a to už je celkem oser. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pistolník Nováček

Registrace: 5.1. 2015 Příspěvky: 85 Bydliště: Brno
|
Zaslal: po září 26, 2016 5:52 pm Předmět: |
|
|
Jak říká bandita. Já bych volil 500. Tyto luky patří do kategorie superreflex a chce to spíš tvrdší šíp. Průměr šípu je víceméně dán výrobcem, a ty s tím nic nenaděláš. V podstatě akorát můžeš zvolit "normální" průměr, nebo "slim" (dělají jen někteří výrobci - např. bearpaw). Další tebou volitelný parametr je GPI (grainů na palec dálky tyčky). Tedy jak je tyčka těžká. Tím bych se (být tebou) prozatím nezabýval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bandita1988 Nováček

Registrace: 21.7. 2013 Příspěvky: 78 Bydliště: brno
|
Zaslal: út září 20, 2016 2:05 pm Předmět: Re: Jake karbon sipy? |
|
|
Broken-Arrow napsal: | Ahoj, poradte prosim jake karbon sipy k luku KAYA windfighter/ktb. Nameril jsem 48 liber(uvadej 45lb na 31palcu) na 31 palcu. Natahuju na 30.
Vubec se nevyznam v hodnotach tvrdosti ktere se uvadeji u karbonu. dale by me zajimalo jaky zvolit prumer. Jestli je to vubec volitelna polozka. |
Čau vyzkoušel bych spin 600 a 500 a pohrál si s váhou hrotu .Mě na 45lb reflex seděl spin 600. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Broken-Arrow Nováček

Registrace: 27.5. 2015 Příspěvky: 54
|
Zaslal: po září 19, 2016 4:11 pm Předmět: Jake karbon sipy? |
|
|
Ahoj, poradte prosim jake karbon sipy k luku KAYA windfighter/ktb. Nameril jsem 48 liber(uvadej 45lb na 31palcu) na 31 palcu. Natahuju na 30.
Vubec se nevyznam v hodnotach tvrdosti ktere se uvadeji u karbonu. dale by me zajimalo jaky zvolit prumer. Jestli je to vubec volitelna polozka. _________________ http://broken-arrow.eu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|