Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
zeli Grafoman
Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: čt leden 05, 2017 8:35 pm Předmět: |
|
|
Tak tedy 14. ledna v 11.00 hodin v Římově, založil jsem nové téma (aby to mělo v názvu Římov). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hynek Stálý přispivatel
Registrace: 16.9. 2009 Příspěvky: 336 Bydliště: Praha - Libeň
|
Zaslal: po prosinec 12, 2016 11:44 am Předmět: |
|
|
Leon napsal: | Myšo dik nemusíme jit spát |
Já bohužel musím, jinak nejsem schopný dojet domů...
Jinak díky Zelí, ještě je samozřejmě čas. V nejhorším to dám na otočku. Na 3D do Jindřiše jsem to taky zvládl. _________________ A ostatně soudím, že Kartágo... vlastně dálkové disciplíny do tradiční lukostřelby patří. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Leon Občasný přispivatel
Registrace: 17.5. 2007 Příspěvky: 246
|
Zaslal: so prosinec 10, 2016 12:15 pm Předmět: |
|
|
Myšo dik nemusíme jit spát _________________ Leon Sagittarius
moto: "Člověk je silný jen tak, jak silné má přátele." |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2016 8:23 pm Předmět: |
|
|
já mám spacák ve kterém se při teplotách nad nulou prakticky nedá spát a když mě někdo pobleje, tak se to od něj odrazí _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2016 7:04 pm Předmět: |
|
|
Hynku, v posledních dnech jsem to zjišťoval, chystám se napsat základní informace, ale až za pár dní, teď mám fofr. Tak jen stručně.
Poveselit se můžeme na střelnici, v Itaclubácké klubovně, jsou tam kamna, venku bude oheň, možnost grilování.
S noclehem jsem doufal v Sokolskou ubytovnu, bohužel se ukázalo, že je zazimovaná a zprovoznit ji nelze.
Je možnost pronajmout v Římově sál v obecní, momentálně zavřené hospodě, kde by bylo možno spát na podlaze a jsou tam jen hajzlíky. S topením je cena 1.500,- kč, takže záleží kolik lidí by tam chtělo chrnět, aby se to vyplatilo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hynek Stálý přispivatel
Registrace: 16.9. 2009 Příspěvky: 336 Bydliště: Praha - Libeň
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2016 12:41 pm Předmět: |
|
|
Zatím jsem se nevyjadřoval, i když jsem tajně pofňukával nad zánikem jedné z nejlepších lukostřeleckovečírkových destinací co znám, ne-li vůbec nejlepší. Doufám, že ne navždy.
Nicméně, pokud se schyluje k Římovu, měl bych dotaz :
Je tam někde možnost přespat? Protože to jinak pro mne znamená totální abstinenci a vcelku brzký odjezd. _________________ A ostatně soudím, že Kartágo... vlastně dálkové disciplíny do tradiční lukostřelby patří. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan Stálý přispivatel
Registrace: 1.9. 2010 Příspěvky: 441
|
Zaslal: st prosinec 07, 2016 9:53 pm Předmět: |
|
|
14 leden a ještě navíc u nás za humny je výtečná kombinace - už se na vás těším |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 11:15 pm Předmět: |
|
|
Tak se zdá, že se schyluje k setkání v Římově. Mluvil jsem o tom s Ivetou a s Karlem, rádi nás tam uvidí. A kozu bych myslím mohl sehnat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Stalker Nováček
Registrace: 13.3. 2015 Příspěvky: 24
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 4:21 pm Předmět: |
|
|
Ja uz mam sbaleno |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pegas Nováček
Registrace: 13.10. 2014 Příspěvky: 25 Bydliště: Prachatice
|
Zaslal: út prosinec 06, 2016 4:16 pm Předmět: |
|
|
za AWEN je taky náhradní řešení OK, i když vzpomínky na loňské přemlouvání drobotiny, ať jim vezmu kozu co vyhráli do auta a jedu x km..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
ok2bth Nováček
Registrace: 16.3. 2014 Příspěvky: 17 Bydliště: Jemnice
|
Zaslal: po prosinec 05, 2016 7:56 pm Předmět: Večírková lukostřelba |
|
|
Kadrnožkům se taky zamlouvá náhradní alternativa a přijedem pokud se sejde aspoň menší parta. Zaplatíme si parkur, dovezeme špekáčky nebo klobásky a pokud každej vezme trochu dřeva tak není co řešit. Na silvestra je to podobné a jezdíme pokaždé, vlastně si nepamatuju že bych chyběl na akci Zelíčka Hi. Knajpu holt letos oželíme. Co vy na to ? _________________ Vláďa |
|
Návrat nahoru |
|
|
Leon Občasný přispivatel
Registrace: 17.5. 2007 Příspěvky: 246
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
Je to pohroma. Taková krásná knajpa. Tam jse to miloval od začátku až do konce. _________________ Leon Sagittarius
moto: "Člověk je silný jen tak, jak silné má přátele." |
|
Návrat nahoru |
|
|
ImbraK Nováček
Registrace: 24.3. 2015 Příspěvky: 19 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2016 10:42 pm Předmět: |
|
|
Mě se nouzová varianta zamlouvá. Římovský parkour je velmi povedený a lednové střílení má svoje kouzlo.
Na Jindřišské údolí a hauzrovo sanatorium si ponechám ty nej vzpomínky. A budu jen doufat, že v roce 2018 se tam sejdeme |
|
Návrat nahoru |
|
|
macek Nováček
Registrace: 6.9. 2009 Příspěvky: 60 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2016 5:48 pm Předmět: |
|
|
......i přečetlo se přečetlo,jen se ještě teď truchlí a pláče! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Stalker Nováček
Registrace: 13.3. 2015 Příspěvky: 24
|
Zaslal: st listopad 30, 2016 10:10 pm Předmět: |
|
|
Podivej... neprisla ti od vcerejska zadna odpoved, to je tady docela divny. Oni s tim strilenim v lednu totiz vsichni pocitaji a ani je nenapadne cist si, ze se to nekona |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
|
Zaslal: ne listopad 27, 2016 1:48 pm Předmět: Večírková lukostřelba - Jindřiš - leden 2017 |
|
|
Přátelé Večírkové lukostřelby, musím Vám oznámit tragickou zprávu. Hauzrovo pivní sanatorium v Jindřiši, náš tradiční lukostřelecký útulek, ukončuje za několik dní provoz.
Jelikož se zatím neví, bude-li po Novém roce někdo pokračovat, nechce se mi plánovat něco nejistého. A na hledání srovnatelné lokality, hospody a sálu je moc málo času.
Takže Setkání přátel Večírkové lukostřelby (dříve zvané Střílení ku kapru) v lednu 2017 v Jindřiši NEBUDE !
Nejlepší jihočeská lukostřelecká punková kapela ROZMETADLO byla připravena na akci zahrát, a stále má termín 14. ledna 2017 volný.
Kdyby měl někdo chuť to uspořádat jinde a věděl o šikovné hospodě se sálem a bydlením, mohl by se toho ujmout. V tom případě kontaktujte Petra Záhorku, zde na fóru je pod přezdívkou Ugofon.
Pak ještě se nabízí nouzová varianta, že bychom se v sobotu 14. ledna 2017 sešli na 3D parkuru v Římově ke společné střílečce, otázka následného večírku zůstává otevřena. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|