Jo, s gmailem mam obcas problemy, lepsi by bylo klasicke prihlasovani zde na foru. Treba ja pokud bych nekam mel pozvanych 52 kamaradu bych urcite nasel z tech opravdovych kamaradu nekoho, kdo by mi pomohl s nahradou tech odpadlych Jenze ja nemam zadne kamarady, takze mam smulu. Aspon maily z fora chodi a vedel jsem to driv.
Ja se nezlobim, jen mi to prijde na prd, kdyz uz jsem zdravy ja a muzu se nekam vydat.
Nepríjemná správa. Pre chorobu v našich radoch sme nútení zajtrajšie preteky zrušiť. Ďakujeme za porozumenie.
Peter Bernát
A napises to az vecer, kdy uz jsme byl na puli cesty do hotelu ))
Diiik
...v piatok popoludní sme pripravovali trať. Všetko sme mali už prichystané, na sobotu sme si nechali už iba rozložiť zvieratá. Prichystané sme mali aj všetko na jedenie a pitie. Nebolo to lacné. Kto chodí do Rakovíc vie, že u nás sa nešetrí. Potom to prišlo... Čo by si na mojom mieste urobil ty? Nechať prísť ľudí len tak na "lbint" ? Prihlásených bolo 52 strelcov. Všetko moji kamaráti. Tvoje meno medzi prihlásenými nie je.Človek mieni, príroda mení.
Ď.
Peter B.
Na sobotu 7. 1. 2017 sme pripravili lukostrelecké preteky Trojkrálové lukošenie. Vítaný je každý kto vie čo je to luk.
Preteky sa uskutočnia v Rakovicach okres Piešťany, cesta 504, GPS
N 48,3332; E 17,4413, na futbalovom ihrisku. Pripravených bude cca 15 3D terčov, pár terčových disciplín a iné. Všetko bude záležať od počasia. Hlásia mrazivé počasie. Preto sme začiatok pretekov stanovili na 13,00 hodinu.
Upozornenie: SÚŤAŽ NIE JE VHODNÁ PRE KLADKOVÉ LUKY a KUŠE !!!
Kategórie lukov : tradične
vekové triedy : tradične
Štartovné jednotné 5,-€ za osobu.
Po pretekoch cca o 16,00 hod vyhodnotenie v pizzérii vedľa ihriska, k jedlu bude pizza podľa vlastného výberu.
Prihlásenie na preteky do 6. 1. 2017 do 18,00 hod : bernatpeter153@gmail.com
alebo tel: 0905581098
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.