Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
před týdnem ve čtvrtek jsme stáli s Komturem na balkóně ve Všeticích, koukali na zasněžené pastviny a plakali, že ačkoliv sněhové podmínky jsou vynikající, nic neuspořádáme.
Určitě se nikdy nezůčastním míchání atletiky s lukostřelbou, ale teréňák, či 3D na lyžích, či sněžnicích by mne nesmírně bavil. Rovněž si umím představit terče na sjezdovce _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

Registrace: 11.10. 2008 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po únor 23, 2009 11:22 pm Předmět: ski-archery na youtube |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=109CXkIDUcI
Divácky určitě vděčný sport. Kdyby do toho nalili tolik, co kdysi německé televize do skoků na lyžích...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mh Nováček

Registrace: 10.1. 2007 Příspěvky: 144
|
Zaslal: po únor 23, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
posílám pár fotek ze závodu na Strahově v březnu 2006.
Zdá se, že letošní zima nám "skiarcherářům" také přeje, takže by jsme se snad mohli někde sejít ve větším počtu.
http://mhl.rajce.idnes.cz/ski_archery/# |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: po leden 05, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
chtěl jsem vás obohatit nápadem. Při hrabání chodníku mi došlo, že o víkendu tentokrát bude dost sněhu a technicky by šlo udělat "zimní lov". Napadlo mne místo zvířat nadělat sněhuláky, ale ukázalo se, že mají mizernou zastavovací schopnost a snadno se jich kus ustřelí
Hlavní problém je ovšem ten, že kdo se netrefí, má po šípu  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: so leden 03, 2009 12:37 pm Předmět: |
|
|
Nebyl sníh Možná, že těch lidí bylo 6
U nás se to neběhá, ale třeba FITA to ve světě pořádá. Tak jsem se díval na výsledky a zdá se, že vítězi se pravidelně stávají lidé s nějlepším časem. Ostatně pravidla jsou k nahlédnutí na stránkách FITY a tuším, že od klasického biatonu se to liší například tím, že za minelu nejsou trestná kola. Konzultoval jsem to loni s MH a myslím, že to viděl podobně.
Mě by se to líbilo jako forma sněžné turistiky. Partička na sněžnicích, lyžích, či saních a procházka typu 3D. Běh v kombinaci s lukostřelbou mne vcelku nikdy nelákal a ovlivňuje to i můj postoj k některým soutěžím prověřujícím celkovou bojhovníkovu připravenost  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: so leden 03, 2009 12:22 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: | zkušenost z lukostřeleckého biatonu praví, že tam vyhrává lepší běžec a ne lepší střelec. Loni jsem to měl v plánu, ovšem ve verzi turistika na lyžích kolem terčů. Zájem projevilo cca 5 lidí a nakonec nebyl sníh  |
Osobní zkušenost? Někde u nás se to běhá? A kde?
Jinak na to všetické ski archery jsem se těšil, ale pak to nebylo ... myslím, že těch lidí bylo i víc jak 5. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 11:15 pm Předmět: |
|
|
zkušenost z lukostřeleckého biatonu praví, že tam vyhrává lepší běžec a ne lepší střelec. Loni jsem to měl v plánu, ovšem ve verzi turistika na lyžích kolem terčů. Zájem projevilo cca 5 lidí a nakonec nebyl sníh  _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucínek Administrátor

Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: pá leden 02, 2009 1:03 pm Předmět: |
|
|
Run archery by mne lakalo, ski archery taky, ale vim o tom jen to, co jsem napsal do clanku, vic nic. Kdyby nekdo o necem vedel, budu rad. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Buky Občasný přispivatel

Registrace: 11.10. 2008 Příspěvky: 263 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 12:42 am Předmět: ski archery / run archery |
|
|
Ahoj,
provozujete nekdo tyto discipliny?
Zda se mi to jako dobra cesta, jak pridat lukostrelbe trochu sportovni dynamiky. Myslim, ze lukostrelecky biatlon, by byla minimalne tak dobra podivana jako klasicky biatlon. A pri pohledu na bezku se mi zda, ze by z ni sel udelat funkcni longbow.
Zkousel jsem si na lukostrelci neco vyhledat, ale nasel jsem jen clanek od Lucinka "Zaciname", kde se o techto disciplinach zminuje bohuzel jen heslovite.
A co treba bratri v Polsce, na Slovensku a v Magyarorszagu?
Zdar
Buky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|