Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
cornus Grafoman
Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Joe_Pike Nováček
Registrace: 21.7. 2009 Příspěvky: 61 Bydliště: Plzeň
|
Zaslal: so září 11, 2010 11:26 am Předmět: |
|
|
alwarez napsal: | http://www.youtube.com/watch?v=ehwel3nYCLg&feature=player_embedded#!
Dlouho jsem neslysel takovy nesmysl jako si delat sam kladkovy luk a nerozumet systemu . Kde to dava smysl??? Toto je video jak delaji kladkove luky a jednou uz tady bylo a tak good luck |
Díky za video alwarez...
Jinak co se týče výroby vlastního kladkáče: Střed a kladky si bez problémů můžeš nechat někde vyrobit na CNC... Ramena by Ti taky snad někde poslepovali... (Když máš dost peněz tak tohle nebude problém)
Jen by mě zajímalo, kdo Ti to navrhne?! _________________ How hard can it be?! |
|
Návrat nahoru |
|
|
alwarez Grafoman
Registrace: 12.7. 2009 Příspěvky: 2333 Bydliště: Severni Karolina USA
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Stálý přispivatel
Registrace: 5.4. 2010 Příspěvky: 414
|
Zaslal: pá září 10, 2010 4:24 pm Předmět: |
|
|
Kup alespoň kladky. Zbytek už nějak uděláš. Ale stojí to za to?
Kladkové luky jsou dnes z druhé ruky za pár šupů. Některé i z první ruky.
Tak něco kup a zrenovuj po svém, když si chceš hrát.
Já tu potřebu chápu, ale tady se dopracuješ k podprůměrnému výsledku za neuvěřitelného vypětí sil a hodně draze. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ludek Grafoman
Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: pá září 10, 2010 4:17 pm Předmět: |
|
|
to je lepsí si koupit starší luk nez se ho pokouset vyrobit. Z ceho udelaš madlo? to je vykovek z al, nebo nove kompozit, ramena, kladky, zakladka, zamerovac. To se doma udelat nedá. To by prišlo na takový love, ze bys koupil nekolik kladkačů. A ten cas nad tim stravený. |
|
Návrat nahoru |
|
|
INMU Nováček
Registrace: 14.6. 2009 Příspěvky: 143 Bydliště: Plzeň / Kladno
|
|
Návrat nahoru |
|
|
styv Nováček
Registrace: 10.9. 2010 Příspěvky: 1
|
Zaslal: pá září 10, 2010 1:27 pm Předmět: Jak vyrobit kladkáč doma? |
|
|
líbí se mi kladkové luky a velice rád bych si takový luk vyrobil,potřebuji ale pochopit systém kladek na luku.prosím někoho z okolí velké bíteše,kdo by mi luk na pár minut půjčil do rukou,nebo by mi natočil krátké video nebo poslal odkaz na stránky kde bych to mohl vidět a pochopit.můj email -pavelneklapil@seznam.cz nebo bych i přijel.děkuji. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|