Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kama Nováček

Registrace: 16.11. 2010 Příspěvky: 6
|
Zaslal: pá listopad 26, 2010 9:06 pm Předmět: |
|
|
O.K. pokusím se utéct ze stromečkového šílenství a dorazit. Mimochodem gratuluji k bedně. Na fotkách z haly vám to s medailema móóóc sluší.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

Registrace: 3.10. 2009 Příspěvky: 679 Bydliště: Č.Budějovice
|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 11:35 pm Předmět: |
|
|
Kamo, pojeď 18.12. do Libichova - "dáme řeč" na tohle téma. Kdyby Ti to nevyšlo, tak se uvidíme na Kokoříně. _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kama Nováček

|
Zaslal: čt listopad 25, 2010 12:28 pm Předmět: |
|
|
Omlouvám se za nekonkrétní údaje, šťourám se opravdu v pravidlech 3D EAA. Pravda, v PB-HB jsou dvě ženy, TRRB tři a TRLB bohužel jen já sama samička, nicméně součet je 6 a poměrně často se v tomto počtu na závodech sejdem. Nabízí se několik řešení.
1/ Zkusíme se dohodnout a hlásit se do společné kategorie. Aby všechny prošly tak TRRB fimale a když se sejdem bude i bedna. Ale příjde mi, že výsledky PB-HB pod štítkem TRRB by nebyly až tak úplně fér.
2/ V pravidlech se objevila kategorie lovecký luk / hunting bow/, která luky celkem hezky smíchá, ovšem je to jedna kategorie pro všechny-muži, ženy, kadeti... A tím se asi dostáváme trochu jinam než jsme chtěli
3/Po přečtení zápisu z jednání 3D EAA se nemohu zbavit dojmu, že těch změn nás bude čekat v příštím roce víc. A můžeme počkat co bude, jestli bude.
Jen tak mimo koncept. Právě jsem zvedla oči od počítače a za oknem v mírném svahu srna na 25m. Živá. To je pokušení. Už aby byl Kokořín. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 4:08 pm Předmět: |
|
|
Dvě dámy jsou i v PB-HB, pokud vím, tak by nebylo špatné zapojit i je. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: st listopad 24, 2010 1:23 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že dotaz byl směřován na 3D EAA. Vaše Asociace tradiční lukostřelby se s vyhodnocováním žen vypořádala velice dobře.
Problém vytvoření nové kategorie TRL v 3D vidím v počtu žen. Pokud si dobře pamatuju, jsme pouze 3 v TRRB a 1 v TRLB (nebo se pletu?)
Pokud nás nebude víc, tak to vidím černě i když bych to s radostí uvítala.
Jinak se budeme muset hóóódně snažit, aby si některá z nás stoupla "na bednu" vedle chlapů I když Kamo, Ty jsi živý důkaz, že to jde . _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hynek Stálý přispivatel

Registrace: 16.9. 2009 Příspěvky: 336 Bydliště: Praha - Libeň
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 12:01 pm Předmět: |
|
|
Abych to doplnil, spočítají se procenta nástřelu prvních tří. Matematicky to vypadá takto:
(Výsledek dámy třeba v původním luku)
_______________________________________ X 100
(průměr výsledků prvních tří v původním luku)
no a pak se porovnávají ta procenta a lady, která má nejvíc procent vyhrává.
Povšimněte si, že dáma, která skončí první ve své kategorii může mít klidně třeba 110%!  _________________ A ostatně soudím, že Kartágo... vlastně dálkové disciplíny do tradiční lukostřelby patří. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pet.ar.kay Administrátor

Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
Na soutěžích pořádaných Asociací tradiční lukostřelby ženy vyhodnocujeme napříč kategoriemi, i když samostatnou kategorii nemají. Výsledek je zohledněn vůči průměru nástřelu z prvních tří míst v kategorii. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kama Nováček

|
Zaslal: st listopad 24, 2010 9:33 am Předmět: |
|
|
Jak to tak vypadá budu muset s kategorií TRL začít znova, tedy od začátku a v širším záběru. Při pročítání pravidel asociace z roku 2006 jsem objevila kategorii TRL (traditional ladies), která slučuje ženy z TRLB a TRRB pokud je jich málo. Tento početní nedostatek je poněkud chronický a tak jsem po debatě v Adru poslala na svaz návrh na obnovení této dámské kategorie. Bohužel bylo už po termínu pro podání návrhů a tak se na přetřes nedostal. Chtěla bych tedy čas do příštího jednání asociace využít alespoň k debatě o vašich zkušenostech ohledně podávání návrhů a nových kategorií. A hlavně bych chtěla slyšet názory dalších žen. Osobně mi zařazení k mužům nevadí, ale přestřílet vás pánové je trochu oříšek a v dámské kategorii bych si připadala konečně ve stejné lize. Jak jste na tom vy, dámy? Potřebuji prostě vědět jestli by tato kategorie byla vůbec využitá a jestli má tudíž cenu se do takové akce pouštět. Takže díky za reakce a šťastný lov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 9:31 pm Předmět: |
|
|
V tak těžkém terénu se umístit na 3. místě mezi chlapama v TRLB je velkej úspěch. Určitě zopakuješ! A pánové by se měli začít trochu bát  _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kama Nováček

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
Zatím jsem ještě nepochopila jak se to vlastně mohlo stát, 145 není většinou žádná skvostná cifra, ale je to velmi příjemné. Jen doufám, že to někdy v budoucnu potvrdím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ita Grafoman

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 11:02 am Předmět: |
|
|
Skvělá práce, Kamo! Budem se těšit. Ale, že Ti to v tom Adršpachu vyšlo -dodatečně gratuluju  _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kama Nováček

|
Zaslal: út listopad 16, 2010 10:37 am Předmět: kategorie TRL |
|
|
Ahoj Luno a Ito. Právě jsem odeslala návrh na zpřístupnění kategorie TRL, tak uvidíme jestli si příští rok zaTRLíme. Držte palce a hezký den. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|