Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
orange Stálý přispivatel
Registrace: 1.9. 2008 Příspěvky: 459 Bydliště: Praha Dablice
|
Zaslal: út květen 24, 2011 9:24 pm Předmět: |
|
|
Z nejakeho duvodu se to obcas objevi za po tlacitku "reload" _________________ Všichni opeřenci se musí naučit dobře létat, proč to ale šípům trvá ze všech opeřenců nejdéle ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po květen 23, 2011 10:42 pm Předmět: |
|
|
Mea culpa. Tohle jsem zapomněl nasypat na hosting.
Já jsem totiž nemohl udělat kopii 1:1 - překvapeně jsem zjistil, že na našem 5GB hostingu jsme měli asi 7.5GB nějakých videií
Ty obrázky jsem omylem do exportu nezahrnul. Už se to tam sype, bude to ale chvíli trvat, tak do hodinky by to mohlo být. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
|
Návrat nahoru |
|
|
cornus Grafoman
Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pet.ar.kay Administrátor
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
Ivane to je nejspíš problém na tvém přijímači. Máš povolené cookies? _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
Zkoušel jsem, ale mě to normálně funguje ... tak nevím? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan Stálý přispivatel
Registrace: 1.9. 2010 Příspěvky: 441
|
Zaslal: ne květen 22, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
Je to drobnost ale po prohlédnutí nezhasne u témat žlutý signál nepřečteného. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: so květen 21, 2011 10:13 am Předmět: |
|
|
Pěkné sobotní ráno, portál již funguje na novém hostingu. Pokud byste objevili nějaký problém, prosím o report.
Musím v této souvislosti zmínit, proč k přechodu vlastně došlo. Vedly k tomu dva důvody - jednak (zejména v nedávné době) poměrně časté výpadky hostování stávajícího, za další potom cena hostingu, která již dnes nepatřila mezi to nejlevnější a kvalita služeb tomu příliš neodpovídala.
Našli jsme tedy nového poskytovatele hostingu - firmy WEDOS. Na základě prvních zkušeností musím říci, že jsem velmi spokojen. Převod k nim byl absolutně bezproblémový, rychlost subjektivně lepší, na supportu v podobě online chatu ochotní pracovníci, kteří poradí nebo část věcí udělají za vás a to všechno za cca třetinu ceny, než jsme platili dosud.
Pokud někdo zvažujete nějaký hosting, musím doporučit. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 1:09 am Předmět: |
|
|
Takže upřesním termín, stěhování proběhne pravděpodobně v noci z pátku na sobotu.
Původní fórum bude uzamčeno a následně bude provedena záloha a nahrána na novém hostingu.
Jakmile bude nový hosting nastaven, bude tam fórum opět otevřeno. Poté budete postupně přesměrováváni na nový hosting v závislosti na aktualizaci záznamů DNS vašeho poskytovatele internetu. Prostě - jakmile se dostanete na funkční fórum, tak už jste na novém umístění a můžete vesele konverzovat dále. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: pá květen 20, 2011 12:05 am Předmět: Stěhování hostingu |
|
|
Dobrý den všem,
v nejbližších hodinách až dnech dojde pravděpodobně ke stěhování hostingu tohoto portálu.
Proto buďte případně trpěliví, pokud by portál nebyl chvíli dostupný nebo pokud by snad zmizel nějaký příspěvek z diskuse kvůli tomu, že by vznikl ještě na starém umístění a nebyl by v nových datech.
Děkuji za pochopení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|