Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
CAJ Stálý přispivatel
Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 1:39 pm Předmět: |
|
|
... tedy myslím do proposic nějakou informaci o neděli, jestli se chystá nějaký další program - býval tam trap, testování luků českých výrobců etc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAJ Stálý přispivatel
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
No já právě také jsem na vážkách.
Samozřejmě bych nejradši v neděli jel podpořit Klacka a Dobru... navíc v Libichovském poháru se mi možná letos podaří těch 5 startů.
... Ale jde o to, co se chysce po Lukohrátkách na neděli, Lucínku
Trochu už ty aspoň rámcové proposice začínají chybět právě kvůli plánům na neděli. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klacek Nováček
Registrace: 16.7. 2010 Příspěvky: 65 Bydliště: Skalany 25,511 01 Turnov
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 12:04 am Předmět: |
|
|
Lucínku, teoreticky to můžem zmáknout oboje.Radši počítám s horší variantou, ale naděje umírá poslední - takže třeba to dopadne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st duben 25, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
Klacek napsal: | Skalanské vejce bude v neděli 19.8. po Českém poháru 3D. Dneska sem poslal propozice Petrovi, aby je vyvěsil. Překrývání termínů nás mrzí - kvůli Libichovskému poháru příjdeme o Lukohrátky, ale takový už je život. |
Ahoj, takže vy také na LH nedorazíte? To je škoda ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klacek Nováček
|
Zaslal: st duben 25, 2012 9:06 pm Předmět: Skalanské vejce |
|
|
Luďku, 13.5. máme tu čest pořádat pro Libichovské orly jejich pohár. Skalanské vejce je opravdu až toho 19. srpna den po Českém poháru. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ludek Grafoman
Registrace: 18.3. 2009 Příspěvky: 778 Bydliště: Předměřice nad Labem
|
Zaslal: st duben 25, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
Jardo asi nejaký překlep ne? 13.5. si chtel napsat ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klacek Nováček
|
Zaslal: st duben 25, 2012 6:18 pm Předmět: |
|
|
Skalanské vejce bude v neděli 19.8. po Českém poháru 3D. Dneska sem poslal propozice Petrovi, aby je vyvěsil. Překrývání termínů nás mrzí - kvůli Libichovskému poháru příjdeme o Lukohrátky, ale takový už je život. |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAJ Stálý přispivatel
|
Zaslal: st duben 25, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
Kdy vlastně bude letošní "Vejce"?
Na stejný weekend jako Lukohrátky se chysce Skalanské 3Dčko coby kolo Libichovských...
... nějak to Vejce v kalendáři chybí |
|
Návrat nahoru |
|
|
pet.ar.kay Administrátor
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: so srpen 27, 2011 6:15 pm Předmět: |
|
|
Tak už je aktualizovaná i Lukostřelecká liga _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 10:37 pm Předmět: |
|
|
Pěkný den, výsledky Skalanského vejce si můžete stahovat zde.
Jde o výsledky LL a celkové pořadí včetně celkem nastřílených Ká.
LL teprve bude aktualizována, tam ty výsledky zatím nejsou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarenka Nováček
Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 94 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Právě jsem se vrátila z pošty....nic jsem si neobjednala...co by to mohlo být?
A on balíček od Dobry a Klacka s medailí, diplomem, cenou a ručně psanou omluvou. Rukou psaný dopis jsem už dlouho nedostala! Dobro, Klacku a Janičko- nemáte se za co omlouvat. Je to moje chyba. Nenapsala jsem tam civilní jméno a tak snadno dojde k záměně. Takže se omlouvám já za přidělání starostí a zmatků. Pro mně bylo důležité, že jsem si zastřílela na výborné trase ( hlavně 3D ve skalách, které mi sice vůbec nešlo, ale moc se mi líbilo) a užila si pohodu Vaší rodiny. Ještě jednou děkuji a někdy příště na viděnou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klacek Nováček
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 11:48 am Předmět: |
|
|
Kibe,myslím,že tu ten tvůj nátepník je, nebo aspoň silně podobný,krom toho tu zůstala ještě tvoje mikina (tys musel o tom večírku vypadat ),tak se v pátek nebo v neděli stav, v sobotu jsme na Holých Vrchách střílet.tak to až večer.Dobra |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: čt srpen 25, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
Děkuji Skalanským za to že jsou, byla to krásná akce
Mám ještě malou prosbu...někde jsem tam nechal nátepník a mám ho moc rád(vzor propletených lvů, rok používaný, místní výroba). Kdyby ho někdo z řad střelců viděl někde ležet(ztracen při sobotním večírku), tak dejte prosím vědět. _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klacek Nováček
|
Zaslal: st srpen 24, 2011 1:07 am Předmět: |
|
|
Díky všem účastníkům, že jsme si to mohli společně užít. Večer scházela muzika - Karlos měl střevní chřipku a naši další hudební tahouni tahali jinde.Takže jsme si alespoň dobře poklábosili.Výsledky jsme Lucínkovi poslali dnes - takže tu nejspíš zítra budou. JAŘENCE JSEM SE STAČIL OMLUVIT PŘED ODJEZDEM. Na bodovačce neměla napsané celé jméno a Janě, která psala diplomy, připadla ta přezdívka spíš mužská. Medaili (zlatou),diplom a cenu jsme poslali poštou. Jinak se těšíme na další ročník a pro sebe doufám, že ho zmáknem vic v klidu, aby mě to tak nerozhodilo a nastřílel jsem pro sebe slušnější výsledek.
Klacek |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sysel Grafoman
Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 10:48 pm Předmět: |
|
|
Jařence je třeba předně poblahopřát k vítězství v kategorii ženy, které jí bylo dle mého odhadu omylem upřeno. Renka si přepisuje na diplomu 2. na 3ku . Snad v tom oficiální výsledky udělají jasno - mimochodem, kdy tu budou? _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 9:44 pm Předmět: |
|
|
Zelí JE malej Jarda ale je fajn, že tu strašnou smůlu už prostřelil. Klackovy závody jsou proslulé svou vysokou náročností a krásným terénem. Závidím vám _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarenka Nováček
Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 94 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 8:54 pm Předmět: |
|
|
Všichni Obročníkovi a spol. Moc děkuji za pěkný závod! Soudržnost celé vaší rodiny vytvořila krásnou atmosféru závodu. Zelímu to u Vás tak svědčilo, až mně přestřílel a má z toho radost jako malej Jarda! Jen tak dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAJ Stálý přispivatel
|
Zaslal: út srpen 23, 2011 1:54 am Předmět: |
|
|
tulak77 napsal: | Parada Zeli sa ukazal v reprezentacnom ubore LTT ... parada
Krasne foto . |
Ano, vystupoval velice důstojně jako vyslanec LTT pro střední Evropu a přilehlé okolí.
Tričko je (ne)skutečně krásné! |
|
Návrat nahoru |
|
|
tulak77 Grafoman
Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 11:05 pm Předmět: |
|
|
Parada Zeli sa ukazal v reprezentacnom ubore LTT ... parada
Krasne foto . |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ita Grafoman
Registrace: 3.10. 2009 Příspěvky: 679 Bydliště: Č.Budějovice
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:33 pm Předmět: |
|
|
Rence dík za krásný fotky - mrzí mě, že jsem nebyla "u toho".
A Sysla bych přejmenovala na "Kamzíka" . Skalany a berle? To mi nejde dohromady. Jardo a Dobro - tak tedy příští rok... _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jíra Stálý přispivatel
Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 452 Bydliště: Slatiňany
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 3:20 pm Předmět: |
|
|
CAJ napsal: |
Tak ještě jednou pro Jíru:
psal jsem, že mi právě spojení běhu a lukostřelby ve Skalanech (jako jediné) chybělo.
|
to jsem od tebe pochopil dobře,ale ode mě špatně napsané
přijmi omluvu
chtěl jsem to adresovat spíše těm promenádním lukostřelcům
,kteří chtějí s historickým zdůvodněním udělat z lukostřelby statickou záležitost
a protože někteří jsou persony v pravém slova smyslu tak se snažím vystupovat jako názorová protiváha(byť persona nejsem:-) ),aby tomu nepodlehla většina ještě pohybu schopných střelců
jen prosím,aby moje slova byla přijímána s úsměvem jsou totiž laškovně myšlena _________________ celá střelba z luku je jen o dvou krocích
1. naučit se střílet
2.opakovat to ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAJ Stálý přispivatel
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 3:01 pm Předmět: |
|
|
Tak ještě jednou pro Jíru:
psal jsem, že mi právě spojení běhu a lukostřelby ve Skalanech (jako jediné) chybělo.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jíra Stálý přispivatel
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
CAJ napsal: | Příjemná akce s všeobecně přátelskou atmosférou a rozumným nadhledem nad výsledky v podobě bodů (viz koneckonců závěrečné Skalanské vejce).
3Dčko v nádherné krajině, zdůraznil bych situačně reálné umístění terčů a střelpostů.
Obecně mi přišly terče spíše dále (např. sklopky) a ne úplně jednoduše postavené (ústupovka a terčovky proti prudkému slunci, zvířata skrz větve, dlouhý luk ve skalních průrvách etc.)
Celkově krásně prožitý jeden z nejhezčích dnů letošního plačtivého léta, mně osobně trochu chyběla bojová stezka (ale jak zde již byl pravil nejmenovaný kovář, ne každý musí parforsní lukostřelbu).
Hlubokosklon směrem k Dobře a Klackovi.
|
chlapci nezlobte se ,ale za jinotajem parforsní lukostřelba (http://cs.wikipedia.org/wiki/Parforsní_hon) se skrývá pouze vaše lenost a neschopnost střelby s trochu roztaženými plícemi
a dost mě to zaráží právě u střelců kteří se honosí luky jako lovci nebo jezdci a to se ani nesnažím hodnotit vaše opírání o údajné historické prameny takže nic ve zlém jen si vás dobírám
,ale napadla mě taková myšlenka vám by asi spíš vyhovovala promenáda s dechovkou
skalanské turnaje jsou vyjimečné nejen těmi roztaženými plícemi _________________ celá střelba z luku je jen o dvou krocích
1. naučit se střílet
2.opakovat to ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAJ Stálý přispivatel
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Příjemná akce s všeobecně přátelskou atmosférou a rozumným nadhledem nad výsledky v podobě bodů (viz koneckonců závěrečné Skalanské vejce).
3Dčko v nádherné krajině, zdůraznil bych situačně reálné umístění terčů a střelpostů.
Obecně mi přišly terče spíše dále (např. sklopky) a ne úplně jednoduše postavené (ústupovka a terčovky proti prudkému slunci, zvířata skrz větve, dlouhý luk ve skalních průrvách etc.)
Celkově krásně prožitý jeden z nejhezčích dnů letošního plačtivého léta, mně osobně trochu chyběla bojová stezka (ale jak zde již byl pravil nejmenovaný kovář, ne každý musí parforsní lukostřelbu).
Hlubokosklon směrem k Dobře a Klackovi.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Iv Nováček
Registrace: 3.5. 2011 Příspěvky: 12 Bydliště: Jeseník
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
super víkend, děkujeme organizátorům, pozdrav do Skalan _________________ Život je krásný. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sysel Grafoman
Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
Díky všem za krásný střelecký zážitek |
|
Návrat nahoru |
|
|
koba Občasný přispivatel
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 177 Bydliště: někde ...
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 7:18 am Předmět: |
|
|
Dobro, Klacku moc děkuji za velice příjemný víkend. Oba lukostřelecké maratony byly nezapomenutelné _________________ "Moudrá slova jsou jak letící šíp na tvoji hlavu. Co uděláš? Sehneš se!!!" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jekyl Nováček
Registrace: 26.9. 2010 Příspěvky: 98 Bydliště: Česká Lípa
|
Zaslal: po srpen 22, 2011 12:24 am Předmět: |
|
|
Dáte sem prosím někdo fotky? _________________ Bohatým bral a chudým dával |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jíra Stálý přispivatel
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 3:09 pm Předmět: |
|
|
Griffin napsal: | Pavel napsal: | a pro jistotu upozornit, že je to v NEDĚLI |
No, kdyby někdo přijel omylem už v sobotu, tak si střelí normálně 3D českého poháru a bude taky spokojen. |
a pokud někdo bude oba dny tak bude spokojen dvojnásobně
to si pište _________________ celá střelba z luku je jen o dvou krocích
1. naučit se střílet
2.opakovat to ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
|