Welcome to www.lukostrelec.cz

 

Hlavní menu

Diskusní fórum

Členové ATL
Soukromé zprávy
Odkazy
Ke stažení
Domů
Kalendář akcí
Luk.Liga - XLSX
Luk.Liga - PDF
Stanovy ATL ČR

Témata

Seznam témat

Začínáme
Historie
Vybavení
Pravidla
Turnaje
Sportovní a 3D
Názory a polemiky

Partněři projektu


Kluc-elektromateriál s.r.o.


Servis

Váš účet
Napište nám
Doporučte nás
Napsat článek
Statistiky
Archív článků
Hledání
Právní výhrada

Hledání



Pokročilé vyhledávání

Diskusní fórum


Toto fórum bude uzamčeno, své příspěvky pište do nového fóra: http://lukostrelec.cz/subdom/forum/

 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

Mudrování nad pohybem etnik
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Další
 
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra www.lukostrelec.cz -> Tlachárna
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: čt listopad 03, 2011 12:18 pm    Předmět: Citovat

Niečo čo som si myslel dávno a stále sa objavujú nové informácie. ŽIADNY MONGOLI NEBOLI. ŽIADNE MONGOLSKÉ "JHO" ANI RÍŠA DŽINGISCHÁNA Z MONGOLSKA.

Ako to už býva a sme nakoniec priamymi svedkami , ako nás klamú médiá do očí- všetko je a bolo inak.Na Saddáma tiež nešli kvôli chemickým a jadrovým zbraniam a ochrane demokracie - tak isto ako na Kaddáfího. Naše deti sa to však budú učiť v školách...

President Bulharského národního kongresu (město Kazaň) Chalilov G. Z. 18.7.2005
Bono Škodrov zmocněný zástupce Sofia.

Tatarské jho legenda a boření mýtu.

Zpověď

Nejvyšší projev lidskosti projevili USA v předvečer Dne nezávislosti r. 2005: Senát Spojených států se oficiálně omluvil obětem soudce Lynche a jejich potomkům. Je očividné, že je Amerika velkým státem nejenom ve vědeckotechnickém, sociálně-ekonomickém ale i v morálním smyslu, našla vzmužilost požádat o odpuštění u Afro-američanů.

Rusko věčně zaostává. Již jsme na to zvyklí, ani se nestydíme. Nejme vini. "Rusku v se mnohém nedařilo, … 250 let mongolsko-tatarského jha, bylo neobyčejně těžké a nakonec srazilo Rusko na mnoho let zpět." Citát Poznera V. V. při nedávném vysílání "Vremena". Připomínal přesvědčivý hlas učitelky z hodin dějepisu. Temnými barvami nešetřila. Jinak vzato Rusové nejsou v ničem horší než ostatní národy a podobné jako ostatní.

U silného, ten slabší, vždy je vinen.

Dějiny mongolsko-tatarského nájezdů na Evropu však nemají vědeckého opodstatnění. O tom hovoří a píší historici již od prvopočátku kdy se o této epoše začalo hovořit. Argumentů je mnoho. Stačí se seznámit se s archivními dokumenty Vatikánu. Papežové se ani jednou nezmiňují o Tataro-mongolech. Ve svých dopisech píší o zcela jiných událostech. Například roku 1246 dává papež svému legátovi (zmocněnému) arcibiskupovi Pruska, Estonska a Livonie posílat církevní zástupce do Ruských knížectví. Píše o vysílání stálých duchovních zástupců s plnomocemi, dvou dominikánů z Bohemie, bratra Alexie a jeho tovaryše.

V dokumentu papeže Innocece VI „Ivanu Přeslavnému caru na Rusi“ se hovoří o jeho připojení ke katolicismu, na základě prosby samotného Ivana. K tomu je vyslán papežský legát – arcibiskup Pruský a Estonský. To velký kníže Moskevský a Vladimírský Ivan II Krotký (1326-1358), prosí papeže. Vidíme, že svaté pomazání dostává od Vatikánu od papeže Innocence VI a byl tedy katolíkem ne pravoslavným. Ano i jeho otec Ivan Kalita, sjednotitel zemí ruských, který uskutečnil tento kontakt za pomoci papežských rytířských řádů, byl stoupencem papeže a katolík.

Dokumenty Vatikánu v podstatě nesporně svědčí o tom ruská knížata utvrzují svá prává na knížectví samotným římským papežem a ne mongolskými pastevci, kteří do-kočovali z pouští Gobi. Znamená to, že tzv. „Tartarské jho“ je čistě evropskou záležitostí. Žádní nenávidění Mongolové neotřásaly vesmírem a neohrožovali Evropu. Aspoň papeži římskému o tom nebylo nic známo! Znamená to, že jde jen o pozdější výmysl. Neboť kdejaký mýtus má byť slabý odraz v reálných historických událostech.

Jaké tedy události leží v základech dějin o mongolsko-tatarských nájezdnicích? Podle názoru řady vědců to proběhlo následovně:

Počátek je v křížové výpravě, organizované Vatikánem, kdy došlo k ovládnutí Konstantinopole (r. 1204) a Byzanc padla. Byzantský císař Feodor I Laskaris ustoupil na východ, do Střední Asie a vytvořil zde Nikejské císařství a jeho dynastie žije pouze jedinou myšlenkou: znovu ovládnout své panství, ovládnout Konstantinopol od bezbožníků tartarů-katolíků. Papež římský mezitím pokračuje v rozšiřování svého vlivu. Činí tak pomocí rytířských řádů – bojovníků božích, kteří mají za povinnost obracet bezbožné tartary – pravoslavné, muslimy i další nevěřící na pravou víru katolickou.

Je zde vidět, že pravoslavní i katolíci se častují navzájem označením do bezbožných tartarů. Je to pochopitelné: každý sám sebe považuje za sluhu božího a protivníka – za slouhu ďábla.

Několik řádů směruje Vatikán na severovýchod, zavést „pořádek“ v ruských zemích. Jeden z řádů je nazýván Řádem zlatého kříže. Jeho hlavní sídlo je umístěno do oblasti Tatry ve městě Sarajevo (dnes hlavní město Bosny). Že by předobraz Zlaté hordy a jejího hlavního města Saraj? Letopisy hovoří „přišli z Tater“ a požadovali platit daň, historikové nám donesli toto svědectví „Tataři přišli“ nebo přišli „z Tatarska“ což je zjevný nesmysl.

Ruská knížata pokračují v ochraně a věrnosti pravoslaví a svého cara/řísaře vyhnaného z Cařihradu. Zlatý řád je zdaňuje a požaduje převzetí katolické víry. Pod vlivem Nikejského císaře ruská knížata dobou odpadají od katolické víry, z toho důvodu jsou na ně posílány trestné výpravy za účasti rytířských řádů. Ruská knížectví se dostávala do dvojího ohně. Bylo nutné měnit víru poměrně často. A pokaždé příčinou nájezdu jsou bezbožní tartaři – tu katoličtí tu pravoslavní. Nikoliv život ale široké tartarské jho.

Nikejský císař Laskaris se pokusil s pomocí bývalých poddaných Byzance, ruských knížat ovládnout Konstantinopol ze severu z prostoru Balkánského poloostrova. Prorazil Kavkazské hřbety, bojoval u řeky Kalky, kde zvítězil nad papežskými vazaly. Po tom vyrazil do Povolžského Bulharska, kde však byl poražen. Po deseti letech jeho nástupce Ivan Vatac (podle ruských letopisů zvaný Batij) založil v povolžských nížinách svou základu. Roku 1236 se mu podařilo převzít město Bolgar. Posléze vyrazil na ruská knížectví. Jeho požadavek poddat se mu knížata Rjazaně a Vladimíru odmítla. Vatac obsadil Rjazaň roku 1237 a Vladimír 1238. Na místo Jurie Vladimírského posadil jeho bratra, suzdalského knížete Jaroslava. Vatac našel věrného spojence v osobě syna Jaroslava, novgorodského knížete Alexandra. Věrnost pravoslavnému císaři vyjádřil v bitvě na Něvě (roku 1240) a Ledové bitvě (roku 1242), kdy odrazil trestnou křižáckou výpravu. Není se co divit, že byl ruskou pravoslavnou církví kanonizován.

Roku 1240 Vatac obsadil Kijev a vydal se na západ. Doplnil svoji armádu ruskými pluky porazil maďarského krále a prorazil na Balkán. Zde jeho vládu uznalo Bulharsko i Tessalonika (Soluň). Roku 1241 zde vidíme spříznění jmen (Vatac-Batij), ale i soulad v době a místech, kdy v jednom a téže roce podle tradičních verzí se Vatac i Batij nacházejí se svými armádami na Balkáně a přitom si nepřekážejí. Je to nejlepší důkaz toho, že ruské letopisy popisují jménem Batije činnost Vatace.

V průběhu časů Nikejský císař přešel na islám a jeho dynastie se jazykově mění na tureckou, ale myšlenka návratu do Konstantinopole se podařilo uvést do života až v roce 1453, je nám známé ovládnutí Konstantinopole Turky.

Následně Velkokníže Moskevský Ivan III Vasilevič (1462-1505), který se opíral o přátelské vztahy s krymských chánem Mengli-Gireem – spojencem Turecka, přestal roku 1480 platit daň Pontifikátu (Zlatému řádu) a tím ukončil 240-ti leté JUGUM TATARTARICUM. Ne náhodně: tatarské jho začalo křížovými výpravami a ovládnutím Konstantinopole a zároveň skončilo okamžikem kdy pravoslavní ve svazku s muslimy porazili katolíky a znovu ovládli Cařihrad.

Pontifikát přirozeně usiluje o revanš. K tomuto cíle vede vytváření křesťanského svazku proti muslimům. Je uzavřeno mnoho dohod mezi pravoslavnými církvemi a katolickými. Úsilí katolíků o unie s pravoslavnými silně překáží pokořující památka tartarského jha ve slovanském světě. Vatikánu bylo nutné vymazat jakékoliv fakta o cizí nadvládě. Nejlepším způsobem bylo připsat cizí nadvládu někomu dalšímu. Ke splnění tohoto úkolu se podařilo „rozmístit“ tartary po celé Asii a Velikého Chána vynalezli kdesi v Číně. A v okamžiku kdy bylo zřejmé, že jeho stvoření v dalekém Zabajkalí v kočovných jurtách je nemožné, prohlásili, že „Zlatá horda“ s hlavním městem Saraj byla v nížinách Volhy.

K témuž je možné jen dodat, že město Saraj na Volze nelze do nikde nalézt. Přesto mnohem starší město Bolgar na Volze je zachován do dnešních dnů o je popisováno historiky v celém průběhu věků. Dokonce Petr I navštívil město Bolgar a přikázal kazaňskému gubernátorovi přijmout opatření k jeho ochraně.

Řecký název křižáků (tartary) byl rozšířen na všechny muslimské národnosti na Krymu dolním Povolží a byli jim připsány činy křižáků a Nikejců. Geografický a etnický nesoulad čínského Mongolska a dolního Povolží Zlaté hordy (Tatarska) žádali o vysvětlení ale středověcí historici se tímto nezabývali a pozdější pouze propojili obyvatelstvo mýtického Mongolska s obyvatelstvem ne méně mýtického Tartarska, přidělili mu nepochopitelný etnický výraz mongolo-tatarský.

Takovýmto způsobem bylo doneseno bohatství historických událostí bojů mezi katolíky a pravoslavnými o Konstantinopol. Cílem podobných falzifikací dějin – je zbavit se vzájemných zlořádů, přenést je na nic netušící kočovníky a ideologicky zajistit expanzi křesťanských států na Východ, spojených pod ochranou Papeže.

Současné veřejné mínění je přesvědčeno, že tatarské jho bylo asijským, dokonce muslimským, protože tolikrát byla opakována jedna lež! Dokonce je výhodný výmysl – čeho hřích je hodno tajit. Vykreslit křesťany v podobě andělské, trpící ve jménu Boha a chránicí svět od divokých tartarů. Obyčejná lidská praxe – všichni vítězové se zobrazují v lepším světle přenesením svých hříchů na poražené. Pro Rusko věčně zaostávající za Západem je to i odpověď na typickou ruskou otázku: kdo je tím vinen?

Dokonce Pozner V. V. neváhal využít ve vysílání zasvěcenému otázce zcela vzdálené otázkám historie: otázce Rusů k soukromému vlastnictví.

Jak byl stvořen tatarský lid?

Nejzajímavější na této historce je, že historická věda ne má k dispozici jediný fakt existence mýtické „Zlaté hordy“ (nebo kdesi) tatarského národa. Takový národ v podstatě neexistoval. Národy jeden na druhého pokřikovali oslovením tartaři-tataři pouze sebe samotné nikdy nenazvali. Dokonce v 19. století, kdy všechny muslimy na Rusi nazývali Tatary, velký ruský historik Karamzin N. M. napsal v „Dějinách státu Ruského“: „Žádný ze současných států tatarských nemá mezi sebou Tatary, ale každý z nich se nazývá jménem země své“. Právě tak to tomu je a bylo i s kazaňskými Tatary, sami sebe nazývají Bulhary-muslimy.

Logika lži požadovala vytvoření tatarského národa. Byl vytvořen ruským státem bolševiků. V roce 1920 podepsal Lenin dekret o vytvoření Tatarské ASSR, připravený lidovým komisařem Stalinem. Na základě tohoto dekretu bylo určeno všem povolžským Bulharům, že jsou Tataři a násilně jsou přinuceni se takto nazývat. Byl to akt genocidy volžsko-bulharského národa: jedním škrtnutím pera byli Bulhaři na Volze zlikvidováni jako národ a přeměněni na Tatary. Jejich duchovní dědictví, osobní historii, zakázali a podmínili lživými mongolsko-tatarskými dějinami. Národní odpor takovému ponížení národní hrdosti se projevil v podobě národního povstání roku 1920, které bylo nemilosrdně potlačeno silami regulérní armády, používající metody masových poprav a posléze i strašlivého hladomoru v letech 1921-1922. Toto jsou akty genocidy.

Papež římský k tomu bezprostředně ruku nepřiložil, ale jistě se zaradoval, jak bolševici uvedli do života jeho ideu: vytvořili tatarský národ o jehož existenci již hovořil křesťanský svět, nasměrováním společensko-politické mysli po lživé trajektorii, založené jeho Svátostí. Po trajektorii ďábelské, kterou nemohli udržet ani bolševici. Ti sebe zobrazovali jako záchrance spasitele lidstva, obklíčené zlými a prohnanými třídními nepřáteli.

Tatarské jho současnosti.

Stalin byl velikým falzifikátorem dějin. Dokonce fakta všedního dne nechával přijímat poddaným pouze přes černo-bíle vidění: vše špatné – úsilí nepřátel, vše kladné – výsledek jeho moudré politiky. Umění ne hloupé, ale efektivní pro formování lásky k sobě a nenávisti k protivníkům. Zajímavá souvislost: živý Bůh. Vskutku papež římský nebyl nikdy kanonizován za živa. Přirozeně těm, které byli označeni za nepřátele nebo Tatary do smíchu nebylo.

„Duch ruského šovinismu nepatří pouze mě přísluší všemu tatarskému obyvatelstvu naší obce Bogdanova, kdy ze všech 78 usedlostí je pouze 17 usedlostí tatarských a ostatní ve své většině ruské. Tento šovinismus vůči Tatarům vede k zapomnění a zastrašování, nemohou se obrátit do centra a místní orgány na ně se hledí skrze prsty“ Toto je z dopisu učitelky tatarské školy Azizi Rachimovny Širinské ke Stalinovi. V roce 1930 jej poslala na jeho adresu telegraficky s prosbou ochránit jí „před hrubou nečinností zmocněného Kadomského výboru Ivanova. K tomu abychom mohli pracovat v klidu již není sil je snad lépe skončit s sebou“. Azizu zastřelili. My se prodíráme, zatím co ďábel vládne.

Skutečná historická věda jednoznačně ukazuje, že kazaňští Tataři-jsou volžskými Bulhary a nazývat je Tatary je nepravdivé. K této otázce je dokonce vydáno rozhodnutí speciálního vědeckého slyšení při AV SSSR z roku 1946. Přesto lživá historie vítězí: ve školách je podáván výklad etnogeneze kazaňských Tatarů, jako příchozích z Mongolska, jako zakladatelů neexistující Zlaté hordy. Propaganda lživé historie slouží zájmům politiky ponížení národní hrdosti lidí a zažíhání národnostní nenávisti a nevraživosti, jeví se ideologickou příčinou vzniku nového jevu jakým je ruský fašismus.

Očividně tatarské jho vzniklo a existuje jako strašidlo. Jedná se o lživou informaci určenou k zastrašování mas a vyvolávání strachu a zloby. Papež a jeho následovníci otrávili svět zlobou. Protože je Papež nejsvětější ze všech svatých, což tak převést na nás jeho hříchy. My volžští Bulhaři neseme břímě jeho hříchů, oficiálně nazýváni Tatary – lidmi záště, žijícími v Tatarstaně – zemi záště.

Jak svrhnout tatarské jho?

Je pochopitelné jak negativní vliv má tatarské jho existujících hlavách Rusů, na světonázor Rusů a Tatarů, vládnoucí režim Republiky Tatarstan si postavil za cíl obnovit spravedlivost. Dalo by se říci, že dostačujícím bude vyhlásit historickou pravdu, odstranit lež, a vše se dosadí na svá místa: tatarské jho bude svrženo ze společenského mínění. Rusové vzkřiknou: my sami jsme osvobozeni od lži, odpadla černá vázanka nenávisti a zloby z našich očí! Ať žije Volžské Bulharsko!doposud jsou za vším vini Mongolo-Tataři, Rusové se nestydí za zaostávání proti předním zemím. Nezodpovědnost neutralizuje konkurenční schopnosti a HDP se nezdvojuje. Naše země by měla projevit vzory vysoké mravnosti: očistit dějiny ode lži a pokorně se kát před nevině pokořenými volžskými Bulhary. K tomu není nutno velkých peněz a přespříliš času. Stačí rozum a dobrá vůle. Příklad USA je velmi poučitelný. Přišel čas i pro Rusko oficiálně se omluvit za politiku pohany a genocidu ve vztahu k volžským Bulharům.
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
emanon
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 26.2. 2011
Příspěvky: 368

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2011 4:39 pm    Předmět: Citovat

neee Laughing inak aj som si myslel že je to niečo také ako píšeš ....viem že trebárs evanielici si robili schválne len jedno dieťa aby tak cez dedičstvo honobili majetok ale pom samozrejme sa znižila populacia

a jasne som chudák nie milionár a ani nejak velky ten kanec takže ma zaujímalo skorej len tak

mna kopec veci zaujima trebars najnovšie prečo polomerom kružnice spraviš na kruhu hexagram a prečo maju tento znak jak židia tak aj indiani na koškach namalovany a že jaku to ma logiku ... Laughing možno to ma nejaku
som si všimol že trebars čokov kamery ked sem tam namieriš do slnka tak ti ko lomí na 6 lúčov ,,čo stým možno nič spoločné nemá
kks sranda
Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2011 10:44 am    Předmět: Citovat

Zase to tu zasieraš Alwy polopravdami v direktívnom tóne neomylnosti.

Islamisti nemajú právo na mnohoženstvo z náboženských dôvodov.
Podobne ako aj Indiáni sú araby pôvodne kočovníci -lovci zberači- neskôr lovci zlodeji a banditi-honosne väčšinou nazývaní "bojovníci".Čo v praxi znamená, že zamontuješ do pocitu morálnej kmeňovej hrdosti schopnosť kvalitne okradnúť susedný kmeň o kone, ženy, potraviny...
Oceňuje sa zabytie súpera , keď sa bráni./dodnes deň glorifikovné anglosaskou kultúrou v Holywoodskych filmoch- s rovnakými koreňmi/
Takže vybýjaním mužov vo vzájomných sporoch zostávala stále kopa nevyužitých žien. To je celé.

Dôvodom prečo sedliacka kultúra dmietla mnohožesnstvo už hlboko v dobe kamennej , je - majetok. Niečo čo lovci zberači v podstate nepoznajú. Keď hrdlačíš na poli, ktoré vlastníš a brániš- chceš aby ho zdedil tvoj potomok, ktorého vieš identifikovať- najjednoduchšie po konkrétnej žene- ktorú tiež vieš identifikovať Laughing
Čo sa v dávnych vekoch zberačom vôbec nedarilo a ani to neriešili...(dodnes žijúce relikty doby kamennej domorodci z N.Guineie to dokazujú)
Navyše sa vyhýbaš následným sporom medzi potomkami z rôznych matiek o dedičstvo a zaručuješ si od svojho potomka lásku a starostlivosť na staré kolená .
Nebráni ti to Emanom súložiť s kým chceš, ale ako utiahneš potom to množstvo alimentov - ak nie si milionár - to neviem Laughing-
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
alwarez
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.7. 2009
Příspěvky: 2333
Bydliště: Severni Karolina USA

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2011 6:30 am    Předmět: Citovat

U indianu to bylo ciste prakticke opatreni mit vice zen ,40% narozenych se nedozili dospelosti ,valky mezi kmeny decimovaly muze , hladomor cim nektere kmeny trpely kazdym rokem v unoru /druhy mesic v roku/ si vybral sve obeti a clovek umrel na lehke nemoci co by jinak prekonal a to se take stalo mne v Cesku, ale v polovicce leta ,jak nas komunisti v pakarne krmili ci spise nekrmili a trvalo 1 1/2 roku, nez mi podlomili zdravi ,islamisti maji mnoho zenstvi z nabozenskeho duvodu i kdyz jim dnes nehrozi vyhynuti ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
emanon
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 26.2. 2011
Příspěvky: 368

PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2011 1:10 am    Předmět: Citovat

si zober že aj u indianov bolo mať viac žien normálne ... Laughing

vôbec neviem prečo je to teraz inak
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ogen
Grafoman
Grafoman


Registrace: 15.10. 2007
Příspěvky: 1155

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 10:12 pm    Předmět: Citovat

Elév napsal:
Vidím to skôr na tých nomádov, od mala túžim po ťave, berberskom koni a trvalom pobyte v gheri... Very Happy

tak al salam Emanon... idem to spláchnuť čajom tuarégov... Very Happy

Nezahováraj, chcel by viac žien, nielen jednu, koťuha!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Elév
Grafoman
Grafoman


Registrace: 4.2. 2010
Příspěvky: 1107
Bydliště: Pacov

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 5:44 pm    Předmět: Citovat

Vidím to skôr na tých nomádov, od mala túžim po ťave, berberskom koni a trvalom pobyte v gheri... Very Happy

tak al salam Emanon... idem to spláchnuť čajom tuarégov... Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
emanon
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 26.2. 2011
Příspěvky: 368

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 3:49 pm    Předmět: Citovat

tož ja ako 0 som asi ani nemal skušať byť vegetarian Laughing

šalom Elév Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cornus
Grafoman
Grafoman


Registrace: 22.2. 2007
Příspěvky: 5356
Bydliště: Galgocy

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 3:19 pm    Předmět: Citovat

Nič si z toho nerob. Ak sa u teba neprejavujú židovské vlastnosti tak to máš po nomádskych nájazdoch na naše územie.
Very Happy Very Happy Very Happy
_________________
´´Primitive bows are cool´´ Tom Mills
https://picasaweb.google.com/101174487128722023961
https://picasaweb.google.com/107441683046910005504
https://plus.google.com/?hl=sk&partnerid=gplp0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Elév
Grafoman
Grafoman


Registrace: 4.2. 2010
Příspěvky: 1107
Bydliště: Pacov

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 3:13 pm    Předmět: Citovat

cornus napsal:

B typická pre aziatov, nomádov a židov, u nás 13 %


...tak toho som sa obával... Shocked
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
cornus
Grafoman
Grafoman


Registrace: 22.2. 2007
Příspěvky: 5356
Bydliště: Galgocy

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 2:58 pm    Předmět: Citovat

Krvná skupina alebo krvný typ
0 najstarší typ, lovci mäsožravci,u nás 38% populácie
Au nás najbežnejšia 42% populácie, poľnohospodári vegetariáni
B typická pre aziatov, nomádov a židov, u nás 13 %
AB najnovší typ, možno iba 1000 rokov starý, kombinácia A a B, najvzácnejši, u nás 7 % populácie.
_________________
´´Primitive bows are cool´´ Tom Mills
https://picasaweb.google.com/101174487128722023961
https://picasaweb.google.com/107441683046910005504
https://plus.google.com/?hl=sk&partnerid=gplp0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
cornus
Grafoman
Grafoman


Registrace: 22.2. 2007
Příspěvky: 5356
Bydliště: Galgocy

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2011 2:38 pm    Předmět: Citovat

http://slovanske-hradiska.blogspot.com/
Bývalé slovanské hradisko mám na dostrel lukom od domu pod dnešnými ulicami.
_________________
´´Primitive bows are cool´´ Tom Mills
https://picasaweb.google.com/101174487128722023961
https://picasaweb.google.com/107441683046910005504
https://plus.google.com/?hl=sk&partnerid=gplp0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Ogen
Grafoman
Grafoman


Registrace: 15.10. 2007
Příspěvky: 1155

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 10:36 pm    Předmět: Citovat

Jas napsal:
Laughing napriek tomu si hudú svoje " prvá vlna ranoslovanov z ruských stepí..."
najsrandovné je , že v zápätí nájdu sídlisko z doby bronzovej - v ňom žiarové pohrebisko a fragment kosáku datované do 1500-1000 pnl. a nenapadne ich spájať to samozrejme s nami- len doba bronzová. Lebo vtedy sme samozrejme boli ešte v ruských stepiach!
A kto pochovával žiarom ? Kto potrebpoval kosák ? ?? Obmedzenosť nekonečná...

Tak sa ich na to spýtaj a daj nám vedieť.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 7:58 pm    Předmět: Citovat

Laughing napriek tomu si hudú svoje " prvá vlna ranoslovanov z ruských stepí..."
najsrandovné je , že v zápätí nájdu sídlisko z doby bronzovej - v ňom žiarové pohrebisko a fragment kosáku datované do 1500-1000 pnl. a nenapadne ich spájať to samozrejme s nami- len doba bronzová. Lebo vtedy sme samozrejme boli ešte v ruských stepiach!
A kto pochovával žiarom ? Kto potrebpoval kosák ? ?? Obmedzenosť nekonečná...
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
tulak77
Grafoman
Grafoman


Registrace: 31.12. 2007
Příspěvky: 2096
Bydliště: Pataš

PříspěvekZaslal: po říjen 10, 2011 6:44 pm    Předmět: Citovat

No zaujimave a nakoniec za X rokov priznaju ze Slovania tu uz davno boli a nie ze prisli skor Laughing .... Historia je velmi ohybna co sa vplyvu politickej situacie tyka Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit uživatelovy WWW stránky
alwarez
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.7. 2009
Příspěvky: 2333
Bydliště: Severni Karolina USA

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 7:11 pm    Předmět: Citovat

Buky napsal:
alwarez napsal:
jak muj kamos si mne prohlizel z profilu

Hmmmmmm... Wub


nerozumim !!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 6:40 pm    Předmět: Citovat

Shocked fu, nechci aby sa tu začali hodnotiť množstvá alkoholu, ktoré vypili nám známi ľudia, keď si brali svoje ženy...to si moc nepomohol Laughing
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Mysa
Grafoman
Grafoman


Registrace: 25.9. 2006
Příspěvky: 4466
Bydliště: Praha - Radotín

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 6:39 pm    Předmět: Citovat

Neexistují ošklivé ženy, jenom neupravené.

Pokud jsou neupravené všechny, nezbývá, než náležitě upravit sebe, jak radí Elév
_________________
Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Elév
Grafoman
Grafoman


Registrace: 4.2. 2010
Příspěvky: 1107
Bydliště: Pacov

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 6:34 pm    Předmět: Citovat

Rolling Eyes ...ale, ale džentlmeni... Confused ... viete jak to je s tým príslovím o kráse žien! Čiže to chce len trochu viac alkoholu... Idea
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 6:12 pm    Předmět: Citovat

Izolované ???! prešli cez nich všetci čo aj cez ostatnú európu plus neskôr oni prešli a "pretiahli" Indiu, Čínu, Väčšiu časť Afriky,Austráliu a dodnes tvoria mocenskú vrstvu v USA a napriek tomu sa im stále rodia - aj v USA ryšavé alebo čierne škraty s väčšinou dlhými konskými ksichtami , alebo okrúhlimi svinskými.. Laughing
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Ivan
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 1.9. 2010
Příspěvky: 441

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 6:03 pm    Předmět: Citovat

V tom s tebou plně souhlasím,má to kladný vliv na procentuelní zastoupení pěkných děvčat,všimněte si jak v té izolovamé GB je málo hezkých žen. Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 5:59 pm    Předmět: Citovat

Laughing negroidi tu boli pred nami Laughing A čo že si si nevzal cigaňu ?...
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
cornus
Grafoman
Grafoman


Registrace: 22.2. 2007
Příspěvky: 5356
Bydliště: Galgocy

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 5:49 pm    Předmět: Citovat

Fakt je , že sme tu v európskom priestore jedna veľká zmeska.
V poslednom období aj s negroidmi.
Miešanie génov je prospešné
_________________
´´Primitive bows are cool´´ Tom Mills
https://picasaweb.google.com/101174487128722023961
https://picasaweb.google.com/107441683046910005504
https://plus.google.com/?hl=sk&partnerid=gplp0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu Zobrazit uživatelovy WWW stránky
Buky
Občasný přispivatel
Občasný přispivatel


Registrace: 11.10. 2008
Příspěvky: 263
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 1:37 pm    Předmět: Citovat

alwarez napsal:
jak muj kamos si mne prohlizel z profilu

Hmmmmmm... Wub
_________________
Odpor je zbytečný
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
alwarez
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.7. 2009
Příspěvky: 2333
Bydliště: Severni Karolina USA

PříspěvekZaslal: st září 14, 2011 4:55 am    Předmět: Citovat

No jeste po 30 lete valce 1648 v Cesku bylo vlastne zustalo 1 milion lidi a na Slovensku bylo snad pul milionu lidi a kolik je tam obyvatel dnes?
Je mi jasne ze se vzdy najde nekdo kdo bude nesouhlasit ,ale ja moc lidi nepresvedcuji ,ze treba to a to jedovate a kdyz natahnou brka proste mrtvolu prekrocim a jdu dale .....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:50 pm    Předmět: Citovat

K tomu čo trepe Alw nemá význam sa vyjadrovať- len toľko- Európa nebola prázdna... A nehnevaj sa to čo píšeš Eman... tomu nerozumiem...
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
emanon
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 26.2. 2011
Příspěvky: 368

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 10:41 pm    Předmět: Citovat

Jas napsal:
Very Happy ke'd sa lepšie začítaš do zanechaných odkazov , vyjde to z toho , že gro všetkých "grékov", Rimanov", "Skítov" a koho chceš tvorili sedliaci, a sedliaci boli už na počiatku ...


sedliaci museli byť až potom ako sa rozšírilo pestovanie obilia ,teda sa aj vyšlachtili odrody ktoré sa mohli rozširovať mimo prirodzenu oblasť kde rástli ,,je to zdatované tak dla toho sa treba orientovať asi

a trebars donedavna boli kmene čo pasli soby a škrob zhanali orezanim kôry zo stromu leda Laughing a zberanim korienkov bo žito tam neporoste v tajge
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
alwarez
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.7. 2009
Příspěvky: 2333
Bydliště: Severni Karolina USA

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 9:49 pm    Předmět: Citovat

Jasne mas naprostou pravdu a ja o tom vim uz dost dlouho ,jak muj kamos si mne prohlizel z profilu a rikal ze ten samy profil videl na 1200 let stare skytske minci a ja mu rekl ze to vim ,predci byli divoci valecnici ,ale postupem casu jak se usadili v Cesku za staleti ten jejich ohen vyhorel a stali se poddanymi svych panu jak se zabyvali zemedelstvim ..,Ty kmeny divokych valecniku co se nastevovaly do prazdne Evropy po padu Rima byli Skyti a jedni se nastehovali do byvale Jugoslavie a druzi na sever Polska a tak jeste asi roku 800 naseho letopoctu masivni zbrani byl ten zakriveny luk jehoz buvoli roh nebyl tak bezne k dostani z Asie ,ale podle povesti kdyz Frankove zautocili na Vysehrad tak spionazni rozvetka zjistila silu tetiv luku a tak obranci Vysehradu udelali zarezy do sipu male ze proste nepasovali na tetivu a nedali se vratit a sipy byly narezane ,ze se po narazu zlomili utocici strana nemohla pouzivat tyhle sipy zatimco obranci mohli pouzivat vsechny a Slovane jasne si z Asie prinesly letectvo co byli orel atd co se pouzival na lov ,ale oni jej preucily na bitvy ,ze sel prevazne na kone a rika se ze obloha se zatemnila naletem ptaku ....a ten kdo byl bohaty natolik ,ze mohl platit kupcum za importovany roh mel klasicky luk co meli Skytove a ti chudi si museli.... luk tedy jeho ramena ohnout varenim v horke vode ...

Predchudci Rusu a hlavne Ukrajincu jsou Vikingove co se tam dostali po rekach a konecne usadili, smichali s puvodnim obyvatelstvem Skytu co tam tez prisli asi o 2 stoleti drive ,jinak tam zilo malo lidi a pred 7000 lety na Ukrajine zil lev a pred 2000 lety lev zil v Palestine co je dnes Gaza strip ...na druhe strane sakal co zil pouze v Africe se dnes prestehoval na Slovensko....Jo a ti vudci nikdy neznali historii a ani ji nechteli vedet a ja jsem zasnul jak Gruzie zautocila na Rusy a ja jsem hned vedel ,ze to je spatny napad zacit zabijet Rusy ,ti blbci meli stesti ,ze se Rusove zastavili a nesmetli celou Gruzii a nevytahli dobrodruhy z bungru .....

http://www.youtube.com/watch?v=o0TQ1gj8GQo


Aryans zakladatele civilizaci ....stale existuji v Asii maji modre ci zelene oci a svetle vlasy ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Jas
Grafoman
Grafoman


Registrace: 12.11. 2006
Příspěvky: 2772

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 9:25 pm    Předmět: Citovat

Very Happy ke'd sa lepšie začítaš do zanechaných odkazov , vyjde to z toho , že gro všetkých "grékov", Rimanov", "Skítov" a koho chceš tvorili sedliaci, a sedliaci boli už na počiatku ...
_________________
J.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
emanon
Stálý přispivatel
Stálý přispivatel


Registrace: 26.2. 2011
Příspěvky: 368

PříspěvekZaslal: út září 13, 2011 9:13 pm    Předmět: Citovat

zhrnutie : skýti boli pastieri majúci pod kontrolov ,kedže pastierstvo poskytovalo v tej oblasti lepšie možnosti sa uživiť vraj ,, od xx st.pr.n ,proste zhruba 1000 rokov plus až do nejak 4. storočia(dufam že som dobre čítal)ked nadvláda zanikla zrejme vdaka hunom ..oblasť ,l sever čierneho mora až po čínu a od uralu po irán Laughing boli to zvečša blondiaci čo šírili sémne kade to šlo a podobajú sa najviac na rusov zo stredoveku

mi stoho vychádza že tam tú oblasť riadne oprcali alebo sú to priam predkovia slovanov ,alebo sme žili na ich území ak bolo to sťahovanie národov, čo je málo pravdepodobné že nebolo


Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto fórum je zamknuto, nemůžete zde psát ani upravovat příspěvky!   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!    Obsah fóra www.lukostrelec.cz -> Tlachárna Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 15, 16, 17  Další
Strana 11 z 17

 
Přejít na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Forums ©

© 2005 UNITED-NUKE Powered Site.
=-Lucínkovo->
Veškeré texty jsou duševním vlastnictvím sdružení Lukostřelec.cz - plné znění právní výhrady zde.