Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
imago Stálý přispivatel
Registrace: 23.12. 2011 Příspěvky: 432 Bydliště: Brno
|
Zaslal: po březen 18, 2013 11:04 am Předmět: |
|
|
Podle mě to Baca trefil, proto se už dotyčný ani neozval... |
|
Návrat nahoru |
|
|
andy Nováček
Registrace: 23.3. 2012 Příspěvky: 87
|
Zaslal: po březen 18, 2013 9:24 am Předmět: |
|
|
..povedzme si otvorene, 400kč je cena takého jedného,dvoch priemerných šípov. _________________ Hoyt Podium X 40" - na ceste
Doinker Elite Fatty + Fatty 12 1/4"+4"extender
Easton Carbon One |
|
Návrat nahoru |
|
|
oooondrej17 Nováček
Registrace: 15.2. 2011 Příspěvky: 111 Bydliště: Slovakia
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 7:25 pm Předmět: |
|
|
Uf, to si fakt neviem predstaviť ako tetiva môže len tak "spadnúť". Ešte ma napadlo - nemáš nejak superextrémne veľké tie záchytné oká na tetive to je síce blbosť
Pošli fotky!!!!
400 Kč...málo málo aj za strielanú skladačku _________________ Heroes are not born, they have to be made.
Hoyt Rampage M4
Trophy Ridge Hit-Man 5
Carbon Express Ultra Shock
NAP Quicktune 800
Samick SLB 2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Baca Občasný přispivatel
Registrace: 22.2. 2012 Příspěvky: 190 Bydliště: Blava (taka mala dedina pri Trnave)...
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 11:17 am Předmět: Re: Porucha, nebo nevim |
|
|
muskulin napsal: | . . . kdyz napnu tetivu naluk tak sedi krasne ale jen co vystrelim sip tak tetiva mi "spadne" stoci se a sip spadne predeme. . . |
No, ci to neni recurve a nedavas tam tu tetivu (pripadne aj ramena) opacne? Fotky samozrejme hodne pomozu. _________________ 1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
andy Nováček
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 10:27 am Předmět: |
|
|
Nuž , pockam na tie fotky, ale nejsom si uplne istý o co sa bude jednat. Bud ti dal fakt výraznu zlavu na nejaký samick cvičný,ale luk za 400kc je zvlastny. Napadlo ma ci a nesekol a nedal ti tam nespravnu tetivu..Skus pofotit jak vyzera s nasadenou tetivou, cely a detail na miesta kde sa tetiva nasadzuje na oboch koncoch,a tiež po výstrele, askus pozriet ci su na ramenách niekde nejaké číselné údaje _________________ Hoyt Podium X 40" - na ceste
Easton Carbon One |
|
Návrat nahoru |
|
|
muskulin Nováček
Registrace: 13.3. 2013 Příspěvky: 2
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 9:53 am Předmět: |
|
|
Koupil jsem ho za 400kč prodejce mi rekl ze je to nejaky juniorsky luk a ze si poridil novy. Fotky poslu co nejrychleji. Byla to koupe pres internet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
andy Nováček
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 9:34 am Předmět: |
|
|
Pockaj teraz lepsie citam..mysliš 400Kč alebo eur? _________________ Hoyt Podium X 40" - na ceste
Easton Carbon One |
|
Návrat nahoru |
|
|
andy Nováček
|
Zaslal: čt březen 14, 2013 9:32 am Předmět: |
|
|
Skus poslat par fotiek, neviem si predstavit ako by mohla len tak spadnut ak je nasadená spravne a je správnej velkosti.kde si ten luk kupil? neukazali ti nejaké zakladne ukony, jak ju nasadit a par vystrelov?
PS: Budes potrebovat o hodne viac veci než luk a šípy _________________ Hoyt Podium X 40" - na ceste
Easton Carbon One |
|
Návrat nahoru |
|
|
muskulin Nováček
Registrace: 13.3. 2013 Příspěvky: 2
|
Zaslal: st březen 13, 2013 8:42 pm Předmět: Porucha, nebo nevim |
|
|
Zdravim,
jsem absolutni amater v branzi lokostrelby co vim tak to ze ktomu potrebuji luk a sipy.
Co se tyce luku sehnal sem luk za 400,- sklada se ze stredove casti a ramen kdyz napnu tetivu naluk tak sedi krasne ale jen co vystrelim sip tak tetiva mi "spadne" stoci se a sip spadne predeme. Mam pocit ze tak by to nemelo fungovat a proto bych vas zkusenejsi chtel poprosti co bych mel udelat. Dekuji moc vsem za pomoc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|