Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Camo Nováček

Registrace: 14.6. 2013 Příspěvky: 90
|
Zaslal: ne srpen 03, 2014 9:38 pm Předmět: |
|
|
Díky to som potreboval. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíra Stálý přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 452 Bydliště: Slatiňany
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Camo Nováček

Registrace: 14.6. 2013 Příspěvky: 90
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 2:57 pm Předmět: |
|
|
tommy321 napsal: | Diky za odpovede, skusim nieco zohnat a budeme motat
Inak potencialne blba otazka: Vadilo by niecomu ak stredovu omotavku zrobim na natiahnutom luku miesto aby som koli tomu staval taku tu, "Jig" neviem ako sa prelozi (slovnik: krepčit, hopsat, šprým, NEGR) |
Jig je pre americanov oni potrebuju na vsetko nejaky jig, inak sa nevedia pohnut z miesta.
Najlepsie sa to robi na napnutom luku, lebo presne na napnutom luku sa to bude pouzivat  _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CAJ Stálý přispivatel

Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 1:40 pm Předmět: |
|
|
Já to dělám jedině na napnutém luku...
Jinak by to podle mne i bylo trochu volněji namotané, kde jinde než na luku tu tětivu napneš srovnatelnou silou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tommy321 Nováček

Registrace: 15.4. 2014 Příspěvky: 60 Bydliště: Žitnoostrovská step / Šumavské louky
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
Diky za odpovede, skusim nieco zohnat a budeme motat
Inak potencialne blba otazka: Vadilo by niecomu ak stredovu omotavku zrobim na natiahnutom luku miesto aby som koli tomu staval taku tu, "Jig" neviem ako sa prelozi (slovnik: krepčit, hopsat, šprým, NEGR) _________________ A sagittis Hungarorum, libera nos Domine
Kassai - Agár (45 lb) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 1:05 pm Předmět: |
|
|
Diamond back pouzivam aj ja, ale len na ocka tetivy - je to odolne vlakno, ale zmotane je tak, ze sa v omotavacom forichtungu trosku zadrhava, co mi lezie na nervy. Na stredovu omotavku je podla mna moc hrube a nie je take hladke Ale co som videl na Misiakovej tetive, tak to spravil dobre
Inak na ocka Dacron tetivy je podla mna uplne najlepsie Brownell #1D serving, ale dodavatelia na SK ho vacsinou nemaju.
Ja pouzivam na stredovu omotavku Brownell Bullwhip Serving - je to 100% HMPE vlakno, je spletene tak, ze je hladke a ked spravim omotavku, tak je rovnomerna. Vlakno je odolne a dobre sa s nim robi. _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Misiak Nováček

Registrace: 31.8. 2012 Příspěvky: 68 Bydliště: Nitra
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 12:50 pm Předmět: |
|
|
Ja pouzivam omotavku Black diamond a som celkom spokojny. Avsak ak chces nieco ozaj trvacne tak vrelo odporucam rybarsku snuru na sumce. Na jednom luku ju mam uz dva roky a neda sa to zodrat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tommy321 Nováček

Registrace: 15.4. 2014 Příspěvky: 60 Bydliště: Žitnoostrovská step / Šumavské louky
|
Zaslal: út červenec 22, 2014 12:26 pm Předmět: Material pre omotavku na tetivu? |
|
|
(Tema na omotavky som nasiel len pre kuše a chcem sa baviť o lukoch, takže nové téma...)
Ahoj, chcel by som sa popytat ohladne omotavky na tetivu, ake materiali pouzivate?
Nechal som si spravit tetivu a dali mi na to omotavku z niecoho ako keby bavlna alebo kovarska nit alebo ja neviem co, proste zda sa to ako prirodna daaka latka, predrala sa mi asi po mesiaci... Co pozeram v obchodoch s lukostreleckymi potrebami tak sa mi zda ze vetsina omotavok co tam maju su podobne.
Ono bude to daaka umelina lebo omotavka bola zakoncena roztavenim snury, a bavlna by riadne zhorela, kedze ale neviem o co presne sa jedna, od oka to vyzera prirodne, asi nejake poly-nieco.
na original tetive bola omotavka nejaka cela umela, prirovnal by som to tak k lanku na chytanie ryb? zda sa mi ze by to mohlo vydrzat viac, lebo popravde nemam naladu robit novu omotavku kazdy mesiac...
Ake materiali pouzivate, ake mate skusenosti? _________________ A sagittis Hungarorum, libera nos Domine
Kassai - Agár (45 lb) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|