Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Vason Občasný přispivatel
Registrace: 27.5. 2008 Příspěvky: 157
|
Zaslal: út duben 21, 2009 10:40 am Předmět: OMLUVA |
|
|
Chtel bych se OMLUVIT vsem, ktere jsem navnadil na tento seminar, ale vzhledem k osobnim problemum nejsem schopen usporadani seminare dotahnout do konce a prozatim se mi nepodarilo najit cloveka, ktery by byl ochoten toto prevzit. Jeste jednou OMLUVA VSEM!!!!!!
Diky za pochopeni Vason |
|
Návrat nahoru |
|
|
pet.ar.kay Administrátor
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: út únor 03, 2009 4:12 pm Předmět: |
|
|
Tak to vypadá slušně, dej vědět termín.
Abych začal pomalu hubnout _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út únor 03, 2009 1:26 pm Předmět: kurz |
|
|
Taaaakze rovnou prekopiruji Gaborovu odpoved at je to komplet:
"Konečne som sa dostal k e-mailom.
Na termíne sa musíme dohodnúť. Podľa mňa by to bolo pre Vás veľmi dlhé. Radšej by sme spravili na dvakrát.
Cena je 25 € za deň na jednu osobu. Keď chcete za 5 € za deň zabezpečíme aj stravu.
Náplň kurzu:
Základný tréning jazdcov – lukostrelcov. / jazda na koni bez sedla, základné cviky bez luku a s lukom pre jazdcov – lukostrelcov. /
Luky a šípy nezabudnite doma.
S pozdravom, Gábor" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út prosinec 16, 2008 8:48 am Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: | Myslim, ze sehnat 7-10 lidi nebude problem. Ale u mnoha zalezi prave na tom terminu ci cene. |
Ja tomu rozumim. A jelikoz jak je vidno zajem by byl zacnu zjistovat dalsi, dulezite a konkretnejsi info |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po prosinec 15, 2008 11:59 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze sehnat 7-10 lidi nebude problem. Ale u mnoha zalezi prave na tom terminu ci cene. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Iwaz Nováček
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 28 Bydliště: Boletice
|
Zaslal: po prosinec 15, 2008 9:43 am Předmět: |
|
|
Předběžně počíteje i se mnou a s mojí drahou polovičkou |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po prosinec 15, 2008 8:54 am Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: | Ano, jde o termín a rodinu. Zajímalo by mne to, ale ... bylo by bližší upřesnění toho "přelom jaro/léto"? |
Jak jiz bylo receno toto byla opravdu pouze prvni rekognoskace terenu a zajmu. Pokud by se naslo alespo 7-10 lidicek, kteri by meli zajem, muzeme to posunout o level dale, navrhnout nejaky termin, atd. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po prosinec 15, 2008 8:49 am Předmět: |
|
|
eli napsal: | to Vason:
Nebyl by na toho Gabora kontakt? Zajímám se HORSEBACK ARCHERY už delší dobu, a rád bych se od něj pár věciček dozvěděl. Nicméně 10denní seminář-ještě k tomu v létě-je zcela mimo moje možnosti |
Jisteze je na nej kontakt, coz takhle treba jeho stranky
http://www.lovasijasz.sk/alap.php |
|
Návrat nahoru |
|
|
eli Občasný přispivatel
Registrace: 27.11. 2006 Příspěvky: 179
|
Zaslal: so prosinec 13, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
to Vason:
Nebyl by na toho Gabora kontakt? Zajímám se HORSEBACK ARCHERY už delší dobu, a rád bych se od něj pár věciček dozvěděl. Nicméně 10denní seminář-ještě k tomu v létě-je zcela mimo moje možnosti |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 10:00 pm Předmět: |
|
|
Ano, jde o termín a rodinu. Zajímalo by mne to, ale ... bylo by bližší upřesnění toho "přelom jaro/léto"? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gator Grafoman
Registrace: 11.8. 2006 Příspěvky: 652
|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 3:26 pm Předmět: |
|
|
Jde o termín. V červenci asi budu v Mongolsku, ale kdybych nejel tak bych si určitě ten camp dopřál. _________________ Ostatně soudím, že stane-li se tradiční lukostřelba sportem, bude zničena. |
|
Návrat nahoru |
|
|
IGOR Nováček
Registrace: 30.4. 2008 Příspěvky: 30
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 8:52 pm Předmět: |
|
|
Tak do toho bych fak rád šel...v mládí jsem trochu s konikama blbnul, ale to je dávno...jak by to jen trochu šlo -jel bych rád. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eleazar Stálý přispivatel
Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 446 Bydliště: Opava
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
Helou,
za stejných podmínek jsem smazřejmě PRO!!!
Poptám se tady v Opavě a okolí...
M. _________________ Člověka člověkem nedělají jeho schopnosti, nýbrž jeho rozhodnutí! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 11:40 am Předmět: |
|
|
pet.ar.kay napsal: | se mnou předběžně můžeš počítat, ale na 100% ti řeknu až budu znát cenu. |
Jasne, pochopitelne! |
|
Návrat nahoru |
|
|
pet.ar.kay Administrátor
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 11:11 am Předmět: |
|
|
se mnou předběžně můžeš počítat, ale na 100% ti řeknu až budu znát cenu. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:43 am Předmět: |
|
|
pet.ar.kay napsal: | Měl bych zájem, ale je to otázka ceny. |
Jasne tomu rozumim cena je az na prvnim miste. Nejdriv ale potrebuju zjistit, jetli by vubec byl zajem, od cehos se vse ostatni bude odvijet, ale jsem pevne presvedcen, a Gabor i mluvil v tom smyslu, ze by dal nejakou rozumnou, pratelskou cenu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pet.ar.kay Administrátor
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:30 am Předmět: |
|
|
Měl bych zájem, ale je to otázka ceny. _________________ Říkej co říct chceš a mysli to vážně. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 10:10 am Předmět: Gabor Biro - Letni CAMP jizdni lukostrelby |
|
|
Ahoj vsichni!
O vikendu jsem navstivil Gabora Biro na Slovensku za ucelem koupe luku, ktery mi privezl od Kassaie. Myslim, ze ani jedno jmeno tady nemusim predstavovat, nicmene k veci.
Na zaklade vyborne debaty, primluvy moji a kamosovy, nam Gabor nabidl moznost letniho seminare JIZDNI LUKOSTRELBY.
1. Kolo (letni CAMP)
Jednalo by se cca o 10dni (prelom jaro/leto). bylo by to v novem Gaborove sidle (Velke Dvorniky), prespani v jurte v podstate primo "na cvicisti/bojisti".
Vyuka jizdy na koni (zejmena bez sedla) a "jizdni lukostrelby" jak ji uci Kassai a Gabor jiz leta. Jeste k te lukostrelbe, slo by nejprve o nacvik techniky, k opravdove "strelbe z konskeho hrbetu" by jsme se mohli dostat jiz v nasledujicim 2 kole/CAMPU jehoz termin by se dohodl po ukonceni prveho kola, ale mohlo by jednat jiz o podzim.
Toto je prvni rekognoskace terenu/zajmu (je treba min 7 lidi, ja kolega jsme jisti, chybi jeste 5, samozrejme cim vice tim lepe a nizsi cena). Detaily budu prubezne domlouvat s Gaborem na zaklade ohlasu.
Doufam a verim, ze vas to oslovilo a vezte, ze jizni lucistnik proste patri na kone!
Vašon |
|
Návrat nahoru |
|
|
|