Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jan Stálý přispivatel

Registrace: 5.4. 2010 Příspěvky: 414
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:51 pm Předmět: |
|
|
Podle IFAA, což by mohlo být směrodatné je to takto:
Představ si, že na luku s tětivou na backing straně natáneš provázek od středu ke konci ramen a ten musí v celé délce pěkně ležet na ploše ramene.
Pokud se ti vytvoří v koncích ramen okénko, tak je tam reflex a to je špatně. Samozřejmě případné výztuže madla a tipsů luku se neberou v potaz a provázek se dává jen na tu část mezi nimi.
Jekyl neprojde a cháron projde těmito pravidly. U nás to ale zatím není nijak stanoveno a jekyl projde do LB také. Pokud vím FITA má jen pravidlo s těmi dvěma body a délkou luku min. 63" pro muže.
Ale, kdo tohle bude měřit, nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman


Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
no bude asi dobre pockat si ako sa to vyvinie s tou novou organizaciou potom nakontaktovat villa diana nech uverejnia nejake kategorizacia a podobne veci a hned budeme vsetci v obraze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman


Registrace: 17.9. 2007 Příspěvky: 1428 Bydliště: Senec
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:35 pm Předmět: |
|
|
no je, ten dotyk tetivy je jasny, ale ten D tvar??? to kto povie ako ma vyzerat D?  _________________ Ne hava ne keman, ve ne kemankeş, ancak erdiren menziline tiri nida-yı Ya Hak
(It's not the wind, the bow nor the archer, its only God who brings your arrow to its target) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tulak77 Grafoman


Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:10 pm Předmět: |
|
|
niesom kompetentny ale ak som spravne pochopil je ukazatelom dotyk tetivy na konci ramien a D tvar napnuteho luku ... ale su to iba moje domnienky .. mozno sa mylim lebo mysliet znamena hovno vediet  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pallo007 Grafoman


Registrace: 17.9. 2007 Příspěvky: 1428 Bydliště: Senec
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 4:05 pm Předmět: hybridny LB |
|
|
v turnajovom vlakne sa spomina vyclenenie hybridnych LB (Jekyll a spol.) z kategorie LB...
http://www.lukostrelec.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1700
vie mi nejaka zodpovedna osoba vysvetlit, podla ktorych pravidiel je hybrid este LB a podla ktorych je RB alebo nieco ine? kedze mam v poslednom case trosku nejasno v tom, podla coho sa bude strielat na slovensku, celkom by ma to zaujimalo... _________________ Ne hava ne keman, ve ne kemankeş, ancak erdiren menziline tiri nida-yı Ya Hak
(It's not the wind, the bow nor the archer, its only God who brings your arrow to its target) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|