Takze uz jsem umotal svoji kulicku:-) Par pouceni pro nasledovniky.
1) Motat to uplne od zacatku (nuloveho prumeru) je blbost. Motali buste to asi tak tyden a asi by to bylo i dost tezke. Zacal jsem tedy tim ze jsem udelal asi 5 zmuchlanych kouli o prumeru 20cm ze stretch folie a ty pak obalil dohromady. Utazenim folii se jeste zmensi takze vysledna koule ma prumer cca 35cm.
2) Koulicka je lehka ale dal jak 30m (vcetne nasledneho kutaleni s tim na rovine nehodim) Kdyz to pustim z kopce tak se koule (jake prekvapeni) se jen tak nezastavi - uvazuju ze k ni "primotam 6 "vrcholu" a udelam tak z ni krychlo-kouli. Na druhou stranu hod na rovine se tim zkrati o kutaleci vzdalenost.
3) Sip z kladkace tim projde skrz. Paklize terfim presny stred tak na druhe strane kouka tak 2-5 cm, kdyz se trefim do kraje tak samozrejme vic.
4) Sipy jdou vyutahovat trochu hur nez z pytlovych tercovnic tyou Dead stop (viz: http://www.amazon.com/Delta-Deadstop-4000-Bag-Target/dp/B000N8HXHW%3FSubscriptionId%3DAKIAIDOO6HI57P5Z7ODA%26tag%3Dhotshirts-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB000N8HXHW ) ale o hodne lip nez ze stadardni polyethylenovych tercovnic
5) Spotreboval jsem cca 1.5 baleni stretchovky.
6) Kdybych to delal znovu, do stredu bych pribalil zmuchlane zaclony, nebo stare hadry, rekl bych ze sip brzdi lip nez samotna stretchovka. _________________ Elite Archery GT 500
Bowtech Infinity Edge
Hoyt Podium
Zaslal: po březen 07, 2011 10:31 pm Předmět: Hazeci terc
Na trening 3D vymyslim hazeci terc. Tohle: http://www.archery.cz/index.php?productID=1156 je sice moc pekne ale take drahe. Tak me napadlo vzit stretch folii, stred udelat patlama, patlama paprtala dohromady, a pak obalovat a obalovat, az udelam kouli o prumeru tak 35cm. Cele se to prelepi isolepou. Bude to sice hnusny ale to mi je celkem fuk.
Ted k dotazum:
1) Predpokladam, ze by to mohlo byt lehci nez ten Rinehart (coz se bude lepe hazet, ale zase to po vystrelu odleti (coz by asio nevadilo) Ale ubrzdi to sip vystreleny z kladkace ?
2) Kdyz to budu delat tak jak jsme popsal tak to bude koule, idealni by byl nejaky mnohosten (tak jako Rinehart) - aby se to taky nekdy zastavilo az to hodim z kopce, mate napad jak te smrstovaccde vnutit nejaky tvar ? _________________ Elite Archery GT 500
Bowtech Infinity Edge
Hoyt Podium
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.