Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOŘEN Grafoman
Registrace: 30.1. 2013 Příspěvky: 721 Bydliště: Hrubý Jeseník
|
Zaslal: so březen 07, 2015 12:11 pm Předmět: |
|
|
Na www.kuse.cz je už možnost předobjednat
1) Matrix Grizzly s plastovým railem za 15990 Kč
2) Matrix Grizzly z hliníkovým tělem za 17500 Kč
3) MICRO 335 RTX-camo za 19500 Kč
Ostatní kuše podražily nejspíš vzhledem k nedávnému zdražování u výrobce. _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Palicak Nováček
Registrace: 29.1. 2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Prešov
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 10:45 pm Předmět: |
|
|
jo sorry za spam v tomto vlakne.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
Odpověď máš ve vlákně "Jakou kuši pro začátečníka" _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Palicak Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Palicak Nováček
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 10:12 pm Předmět: |
|
|
Zdravim Ta a dakujem za privitanie..Strielal som rekreacne z luku a mam aj "noname" pistolovu kusu no nieje to to co by som chcel...Prebehol som fora precital si prispevky,rady,tipy..Zaujimaju ma kuse kladkove a reflexne no urcite chcem kusu reflexnu a to hlavne z dovodu menej pracnej udrzby oproti kladkovej..Samozrejme bez debaty by som bral kuse znacky Excalibur,ale v momentalbej situacii a kedze to chcem na splatky a splatit cim skor pojdem asi do napodobenin..Rozmyslal som nad Jandaom 225Lb resp. nad niecim do 400Eur... |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 9:25 pm Předmět: |
|
|
Další internetoví prodejci nabízející koupi zboží na splátky:
http://www.colosus.cz/
http://www.alfatactical.cz/ _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 9:19 pm Předmět: |
|
|
Vítám tě zde na fóru. Prodej na splátky umožňuje například internetový obchod http://www.epuskohled.cz/ .
Jakou kuši máš v hledáčku?
Pokud to bude tvoje první kuše, tak nevidím jako dobrý důvod koupit toto specifické zboží na splátky. Já si třeba na svou první kuši střádal peníze půl roku a pak ji koupil. Po půl roce jsem ji prodal a koupil lepší - to si v případě splátek nemůžeš dovolit. Nebo můžeš, ale je to zbytečné papírování s přepisováním splátek na jinou osobu. Navíc na českým a slovenským trhu není taková poptávka po kuších, aby ti to lidi v bazaru koupili... _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Palicak Nováček
|
Zaslal: ne únor 01, 2015 9:05 pm Předmět: |
|
|
Zdravim,chcel by som sa opytat ci ste sa uz stretli z predajom kuse aj na splatky? Pripadne ak viete o nejakej predajni alebo internetovom obchode bol by som vdacny za info...dakujem... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tecumseh Grafoman
Registrace: 15.10. 2010 Příspěvky: 751 Bydliště: Biele Karpaty
|
Zaslal: so srpen 02, 2014 2:49 pm Předmět: |
|
|
Práve, že som lepšiu nenašiel, myslím,že je celkom dobrá, ale zasa kto nekúpi lacnejšie keď sa dá |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
Registrace: 4.10. 2011 Příspěvky: 2682 Bydliště: Německo někdy ČR
|
Zaslal: so srpen 02, 2014 1:53 pm Předmět: |
|
|
Kolik by sis představoval? tohle celkem dobrá cena _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tecumseh Grafoman
Registrace: 15.10. 2010 Příspěvky: 751 Bydliště: Biele Karpaty
|
|
Návrat nahoru |
|
|
BrckoSK Stálý přispivatel
Registrace: 14.9. 2011 Příspěvky: 446 Bydliště: Slovensko
|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
POZOR!!!
Excalibur Matrix Mega 405 - vyrobene po 1.1.2014 NEKUPUJTE
Maju vyrobnu vadu - moze samovolne vystrelit.
Ziadaju zakaznikov tieto kuse nepouzivat a maju im ich zaslat na opravu spuste.
ZDROJ: http://www.excaliburcrossbow.com/content/safety_notice
( Excalibur nato upozornuje)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
Registrace: 23.5. 2012 Příspěvky: 1399 Bydliště: zvolen
|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:27 am Předmět: |
|
|
no ano bude to skúšať pokiaľ raz sa niekomu niečo stane hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
excalibur exocet, twilight DLX |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: so duben 26, 2014 9:52 am Předmět: |
|
|
Pan Cerman je jistě chytrý pán a musí vědět co dělá. Když nese břímě toho že za ní ručí a za to co se může stát. Je to velké břímě které musí sám nést a to mu nezávidím.
Nu jinak tento rozdíl v hodnotě 407 či 405 není znatelný. Dáš jinou teťivu, jiný hrot a máš jinou hodnotu.
Trochu mi to připomíná měření piňdíků na základní škole či slavnou hlášku ze slunce seno..
Když vy brizoly tak my kachličky, když vy inženýrku tak ... no to se budete divit......
jinak ale neznám prodejce, který by se do něčeho takového pouštěl... _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miki83 Grafoman
Registrace: 1.12. 2011 Příspěvky: 868
|
Zaslal: so duben 26, 2014 8:18 am Předmět: |
|
|
Ahoj kluci, dlouho sem tady nebyl, ale tohle je masakr, už jste to viděli?
Mě osobně nic neudělal ale tohle už fakt přehání.
http://www.kuse.cz/kuse/eshop/1-1-KUSE/0/5/230-Matrix-407-tuned-set _________________ Desert Hawk - Vari zone 225lb.
gotická kuše - 15.st. 150lb.
luk trapper 62- 45lb.
longbow 68-30lb.
Gamo Shadow DX |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út duben 01, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
né jemnost.. a ta jemnost sebou nese určité riziko.. _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út duben 01, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
myslel jsem v tom, že je házeli ze stromu a spoušť vydržela! _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
smelina Nováček
Registrace: 19.3. 2014 Příspěvky: 24
|
Zaslal: út duben 01, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
Scootr napsal: | tak EXC byl vždy hrdý na to, že spouště jsou perfektní.. |
Pokud by byly perfektní, tak by neexistovaly produkty jako je Trigger Tech. Stačí se podívat podpisy lidí na Excalibur fórech a jinou spoušť jich má polovina z nich. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út duben 01, 2014 2:15 pm Předmět: |
|
|
tak EXC byl vždy hrdý na to, že spouště jsou perfektní.. _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
spitamen Grafoman
Registrace: 17.11. 2010 Příspěvky: 2064 Bydliště: Vranov nad Toplou
|
Zaslal: út duben 01, 2014 2:03 pm Předmět: |
|
|
Samoodpalovacie spuste a la r.i.p.?mon die..to nevyzera vôbec lakavo..si predstavte ze prave zakladate sip.. ..a ona si zmysli ze vystreli..to je ten problem,matrixe vysli rychlo za sebou,bol tam minimalny cas testovania v praxi(aj cez uzivatelov) ..oproti radam ako exocet-exomax.. _________________ excalibur exomax,truglo 4*32,maxima hunter,historicke kuse
Najsilnejsou zbranou cloveka je jeho mysel...
Zlo bude porazene vtedy,ak si dobro zachova svoju tvar... |
|
Návrat nahoru |
|
|
smelina Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út duben 01, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
mu někdo napište a zeptejte se ho proč není v nabídce... že máte zájem o 405 za tyto prachy .. když je odkaz .. je nabídka _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út duben 01, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
jaký problém se spouští'? _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
smelina Nováček
|
Zaslal: út duben 01, 2014 10:46 am Předmět: |
|
|
Ten odkaz Scootera ještě funguje, ale v nabídce už není. Myslím, že prodejci museli poslat všechny 405 zpátky kvůli tomu problému se spouští. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
Registrace: 23.5. 2012 Příspěvky: 1399 Bydliště: zvolen
|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
teba ešte dokázal prekvapiť hm.. neviem čo ale niečo za tým bude _________________ pivo konzumujte správne chladené
excalibur exocet, twilight DLX |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: po březen 31, 2014 8:19 am Předmět: |
|
|
Nu pašovat určitě ne..cenu mu dělá velká objednávka a pokud si všimneš tak příslušenství má hodně natažené _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
smelina Nováček
|
Zaslal: po březen 31, 2014 1:24 am Předmět: |
|
|
Děkuji za názory, moje příspěvky možná vyzněly jinak, než jsem sám zamýšlel. Poslední komentář jsem smazal a panu Cermanovi se tímto veřejně omlouvám, pokud by snad vznikl dojem, že jsem tu poznámku o pašování myslel vážně |
|
Návrat nahoru |
|
|
BrckoSK Stálý přispivatel
Registrace: 14.9. 2011 Příspěvky: 446 Bydliště: Slovensko
|
Zaslal: ne březen 30, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
smelina napsal: | Tak a teď zpátky k tématu a píchnu do vosího hnízda. Je tu pádný důvod, proč si dnes nekoupit 380 v setu u Cermana, ale připlatit skoro dva a půl tisíce u Vidíma? Vůbec nechápu jak se na tu cenu Cerman dostal, ten to snad musí pašovat beze cla a daně. Osobní antipatie si prosím nechte stranou a zajímá mě jen tento set. Že prodává nekvalitní šípy nebo nějaké podezřelé složeniny mě nezajímá. Stará vlákna tu jsem četl, nějaké flamy na heurece taky, ale stejně jsem se v podstatě nic nedozvěděl. |
Co sa ESTE potrebujes DOZVEDIET?
1. Spytam sa ta takto: Budes verit cloveku, ktory ta nie 1x podviedol ale viac krat? + ak to este skusil na dalsich ludoch?
2. Podporim ho tym, ze si kupim dalsiu kusu aj ked ma super cenu?
3. V pripade reklamacie sa potom ako zachova?
... nakoniec doplati nato zakaznik lebo poctivy predajca skrachoval ...
Vdaka takemuto foru sa mozno trochu "uvedomil" ... V zivote nesmie byt vsetko LEN O PENIAZOCH ... inak to raz dopadne zle - vid politika/ predaj vody/ obmedzenie internetu atd ...
Predajcovia su aj mimo CZ/SVK. |
|
Návrat nahoru |
|
|
smelina Nováček
|
Zaslal: so březen 29, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
Tak a teď zpátky k tématu a píchnu do vosího hnízda. Je tu pádný důvod, proč si dnes nekoupit 380 v setu u Cermana, ale připlatit skoro dva a půl tisíce u Vidíma? Vůbec nechápu jak se na tu cenu Cerman dostal, ten to snad musí pašovat beze cla a daně. Osobní antipatie si prosím nechte stranou a zajímá mě jen tento set. Že prodává nekvalitní šípy nebo nějaké podezřelé složeniny mě nezajímá. Stará vlákna tu jsem četl, nějaké flamy na heurece taky, ale stejně jsem se v podstatě nic nedozvěděl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|