Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
KOŘEN Grafoman
Registrace: 30.1. 2013 Příspěvky: 721 Bydliště: Hrubý Jeseník
|
Zaslal: so březen 21, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
no jak jsem psal, tak přikládám foto červeného a zeleného lumenoku vedle sebe večer venku.
Jak je vidět, červený svítí daleko více (odraz světla na zemi). Na druhé fotce jde vidět, že pokud se na lumenoky podívá člověk z boku, tak zelený nejde oproti červenému moc vidět.
Pokud člověk střílí v šeru do terče, tak je lepší zelený - nerazí tak do optiky, když se míří druhým šípem. Červený je super, pokud člověk plánuje jednou vystřelit a na stejné místo už nemířit dalším šípem.
Foto je rozbité, ale rozdíl jde vidět. První foto je s větší propustností světla než druhé. Zkoušel jsem i měnit baterii - bez rozdílu.
http://i61.tinypic.com/2cfqj54.jpg
http://i62.tinypic.com/2iqo21f.jpg _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
spitamen Grafoman
Registrace: 17.11. 2010 Příspěvky: 2064 Bydliště: Vranov nad Toplou
|
Zaslal: po březen 09, 2015 9:41 pm Předmět: |
|
|
pekneee... ..az to uvidia americky lovci duchov,priprav sa na navstevu.. _________________ excalibur exomax,truglo 4*32,maxima hunter,historicke kuse
Najsilnejsou zbranou cloveka je jeho mysel...
Zlo bude porazene vtedy,ak si dobro zachova svoju tvar... |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: po březen 09, 2015 9:31 pm Předmět: |
|
|
Dnes dorazil zelenej lumenok. Zajímalo mě jak svítí, jak jde vidět ve dne atd. No ve dne je to bída. Červený jde vidět ve dne daleko více. Co se šera a večera týče tak to už je na tom o mnohem líp, ale červený prostě svítí víc. Nejsem z toho smutný, věděl jsem to . Chtěl jsem si udělat radost jinou barvičkou
Škoda že Burt Coyote nemá na svých výrobcích tu blikající funkci, že po třeba 15 sekundách přestane končík svítit a začne blikat.
Foto doma (venku jsem nějak zapomněl) bohužel nevypovídá nic o svítivosti - musím vyfotit příště na větší dálku lepším přístrojem...
http://i57.tinypic.com/voqrdy.jpg _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
Registrace: 4.10. 2011 Příspěvky: 2682 Bydliště: Německo někdy ČR
|
Zaslal: čt leden 08, 2015 2:37 pm Předmět: |
|
|
a tak to jo... _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: čt leden 08, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
O dva příspěvky před tebou jsem se tu na ně ptal. Na amerických fórech a eshopech nemají moc dobré hodnocení. Třeba že se stačí jen zlehka dotknout končíku a už svítí, že nesvítí tolik jako lumenok Burt coyte, že po pár použitích, když nakloníš šíp končíkem dolů, tak že to vypadne atd.
Takže to asi nebude nic extra. _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: st říjen 29, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
nemáte někdo zkušenost s omni-brite nockem od ten pointu? https://www.youtube.com/watch?v=om7chDgRo08 popřípadě nemáte někdo jeden navíc? Že byste mi jeden poslali na zkoušku za prachy? Dík _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
nu jeden mi zničil metrix když jsem nedondal šíp až do konce ale chytnulo mi to ADF a šíp ulétl 10 metrů... prostě mi to zkosilo svítící končík a šíp je nepřesný jak sviňa... _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Matrix 380 Občasný přispivatel
Registrace: 8.2. 2014 Příspěvky: 269
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 10:15 am Předmět: |
|
|
...aj mne to už párkrát zoplo "samo" a preto to vypínam klieštikmi kývaním ešte aj chvíľu potom, ako to prestane svietiť; mazať som sa to neodhodlal preto, lebo nechcem riskovať "samovypnutie" po použití - ak sa ľahko zopne, ľahko sa môže aj vypnúť _________________ osok only |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 9:13 am Předmět: |
|
|
stříkl jsem to kontaktním sprejem který i maže a běhá to v pohodě.. _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
spitamen Grafoman
Registrace: 17.11. 2010 Příspěvky: 2064 Bydliště: Vranov nad Toplou
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 9:05 am Předmět: |
|
|
alebo ten kontakt nieje dobre rozpojeny..nock svieti,ty nim kyves,pokial neprestane svietit,co je pre teba konecnym signalom,ze je to vypnute,pretoze inak sa asi ani neda odhadnut,ci je to uz naozaj konecne vypnutie..ale je mozne,ze ta naozaj konecna poloha este dosiahnuta nebola a je tam stale kontakt,teda prenos energie..tiez sa mi to stalo,asi dva krat...treba s nim kyvat este asi aj chvilu potom az prestane svietit,pred uskladnenim sipov... _________________ excalibur exomax,truglo 4*32,maxima hunter,historicke kuse
Najsilnejsou zbranou cloveka je jeho mysel...
Zlo bude porazene vtedy,ak si dobro zachova svoju tvar... |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
Registrace: 23.5. 2012 Příspěvky: 1399 Bydliště: zvolen
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 8:57 am Předmět: |
|
|
aj mne sa to stáva hold je tam vysoká citlivosť hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
excalibur exocet, twilight DLX |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
ten bílej... tak to jo .. mě se stalo že v toulci sám od sebe začal lehce světélkovat.. z ničeho nic... _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 8:52 am Předmět: |
|
|
samozrejme ide o ten nárazom hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
Nu podle toho který to byl...bílej je nárazovej /baterka zajede do diody / a oranžovej ty ti to udělal i když by ti tam spadl bez aktivace /vodí skrz karbon a tady by vodila voda.../ _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
Zaslal: po říjen 20, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
nová skúsenosť cez víkend som trochu blbol s lumenokom
a keď už bola riadna tma tak mi nedalo a vystrelil som kolmo hore krásny pohľad na trajektóriu šípu keď dopadol asi 50m odomňa keď som ho išiel zobrať tak som prekvapený zistil že svetlo preblikuje asi 20 cm pod hladinou rybníka heh..takže lumenok funguje aj pod vodou
skončil som po kolená vo vode _________________ pivo konzumujte správne chladené
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 4:14 pm Předmět: |
|
|
Přijde mi to jako docela dobrá cena .. můžeš koupit po kusu, máš záruku reklamace, origo šíp s origo nasazením. Jen je to 20" pro některé diskriminace ... ale co je to dobrá cena pro toho kdo to chce...já jsem za coyota dal za 3 kusy jen končíků 1200 tzn 400 za kus.. páč naší celníci jsou vychcaný jak marky a clo si definují jako 600 * 100%daň a prepravné k tobě + další investice do šípu a hrotu...
když přijednou příbuzní jsou vždy vodvařený a je to jako atrakce, když to v noci pustíš kolmo do vzduchu D _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miki83 Grafoman
Registrace: 1.12. 2011 Příspěvky: 868
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 4:04 pm Předmět: |
|
|
Jo na ebay sem sehnal spoustu pěknejch věcí a levnejch oproti našim cenám, ale anglicky taky neumím a s ebay taky ne, takže mám smolíka |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 1:42 pm Předmět: |
|
|
cena není tak hrozná... 200 šíp 238 lumen... neseženeš levněji... vem si že kupuješ 2 kvalitní věci... _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 1:31 pm Předmět: |
|
|
terčové hroty sú po 10 Kč ale to je jedno za tu cenu nemam zaujem _________________ pivo konzumujte správne chladené
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 1:17 pm Předmět: |
|
|
vem si že tam dáš ještě hrot minimálně za 400, tak máš na špípu 800 -+... jj je to vostrý... drahá sranda... _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
podľa mňa ano ale je tam možnosť sa dotazovať hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: st srpen 28, 2013 12:59 pm Předmět: |
|
|
to je za kus? _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 1:41 pm Předmět: |
|
|
nemá čo vracať vyplatil som iba tovar čo mi prišiel ale od tej doby sa už neozval budem skušať inde hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: čt červenec 18, 2013 1:36 pm Předmět: |
|
|
Miro už ti vrátil prachy za ty šípy? _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: st červen 05, 2013 11:18 am Předmět: |
|
|
určitě ne ... do kuše to nedáš a když ano tak je to o hubu a fungovat to nebude, uni je asi jen v tom že je k tomu náhradní plast a KARBON A DURAL .. často NOK je dělaný na K nebo D.
tohle mi tedy připadá reálnější ... když to upravíš do našich končíků...
http://www.youtube.com/watch?v=hMqLT-4ezzk _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
Zaslal: st červen 05, 2013 11:12 am Předmět: |
|
|
no píšu že použitie je univerzálne a keďže ide o plast tak by sa možno dalo prispôsobiť na kušu veď preto sa pýtam kto to pozná _________________ pivo konzumujte správne chladené
|
Návrat nahoru |
|
|
|