Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tecumseh Grafoman
Registrace: 15.10. 2010 Příspěvky: 751 Bydliště: Biele Karpaty
|
Zaslal: čt leden 12, 2017 9:59 am Předmět: |
|
|
Hmm, vyzerá vcelku prakticky |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
Registrace: 30.1. 2013 Příspěvky: 721 Bydliště: Hrubý Jeseník
|
Zaslal: st leden 11, 2017 6:25 pm Předmět: |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=Q0x6W0l71bc Pěkný batoh _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:05 am Předmět: |
|
|
No též už jsem kdesi viděl toto řešení, ale dej si pozor na typ držáku na kytaru. Některé bývají až moc nízko podlahy, takže by tam vadil nášlap kuše a některé bývají moc hluboké (myslím na tloušťku kytary) takže aby kuše moc neležela.
Pokud máš místo na zdi, pověs ji na "držák na kola za pedál" http://www.bikestyle.cz/cz-detail-1097961-drzak-kola-za-pedal.html vyzkoušeno - nejlepší řešení. Děti na ni nedosáhnou, nikdo ti o to omylem nezakopne... _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
longi007 Nováček
Registrace: 26.12. 2015 Příspěvky: 30 Bydliště: SLovensko - Sereď
|
Zaslal: po únor 08, 2016 12:19 am Předmět: |
|
|
Uvažoval som o kúpe stojana na kušu.
ale tá cena 34,90€ ma trošku odradila.
Tak mi to nedalo a ako bývalého gitaristu ma napadlože stojany na gitaru sú podobné tak som začal hľadať.
Našiel som toto za 6,90€
_________________ lepšie je s Parkinsonom poldecák rozliať ako s Alzheimerom ho zabudnúť vypiť. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 9:02 pm Předmět: |
|
|
Ano jsou to dvě velké kapsy, které odděluje látková přepážka s molitanem uvnitř. Molitan je i na bocích té tašky. _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tecumseh Grafoman
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
Vyzerá to dobre,ak tomu dobre rozumiem je tam priehradka, ktorá oddeľuje lučište a telo kuše ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
Registrace: 23.5. 2012 Příspěvky: 1399 Bydliště: zvolen
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 1:46 pm Předmět: |
|
|
dobre hlavne že si spokojný a že plní účel hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
excalibur exocet, twilight DLX |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: pá květen 22, 2015 11:30 am Předmět: |
|
|
Tak jsem si objednal pouzdro na kuši. Chtěl jsem co nejlevnější, protože v něm budu nosit kuši maximálně 2x do roka a na výrobu vlastního jsem neměl čas. Dále jsem chtěl pouzdro na rozloženou kuši, protože složená zabírá moc místa.
Objednal jsem toto http://www.emaskace.cz/maskace/eshop/10-1-PREPRAVNI-MATERIAL/77-2-Obaly-na-zbrane/5/1425-Pouzdro-na-2-zbrane-83cm-vz-95-ACR .
Maskáčový vzhled jsem vůbec nechtěl, bohužel v této ceně se jednobarevná pouzdra nedělají a když už jsem je našel (i třeba trošku dražší) tak byly vyprodány a nedaly se objednat. Větsinou se ale dělají pouzdra na 2 zbraně takové, že jedna kapsa má 100 a druhá jen 60 cm. No a pak jsou tu profi pouzdra s cenovkou hrubo nad 3000 Kč.
Za prodejní cenu mi pouzdro přijde hodně povedené. Spousta kapes, velká variabilita nošení (madlo do ruky, popruh přes rameno, popruhy přes ramena - dá se nosit jako batoh). Materiál je pevná nylonová tkanina, molitanová vložka je dostatečně silná. Našel jsem pouze dvě trčící nitě. Negativa: plastové spony pro popruhy přes ramena a rameno toho asi moc nevydrží, ale dají se vyměnit za kovové. Zipy mohly jít trochu líp otvírat a zapínat. Suché zipy prověří čas - zatím OK.
Na matrixa je jak dělaná. Rozložená kuše do ní vleze přesně s minimálními vůlemi. Na zadní straně je dlouhá kapsa, do které se dají schovat zádové popruhy, no hlavně šípy. Přední strana oplývá dvěma kapsami na zásobníky zbraní - pro to nevidím využití, maximálně na ponožky . Další kapsa na zip dělaná na ruční zbraň. Má uvnitř suché zipy na připevnění zbraně a 2 gumové pásky na zásobníky - najdu tomu určitě využití. A poslední kapsa, která je také na zip, ta se hodí na příslušenství jako vosky, servisní pomůcky atd.
Foto na rychlo mobilem. Kvalitnější foto na stránkách prodejce.
_________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
Registrace: 4.10. 2011 Příspěvky: 2682 Bydliště: Německo někdy ČR
|
Zaslal: út únor 03, 2015 11:55 am Předmět: |
|
|
To je hezké ale je to robusní jak kráva... _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tecumseh Grafoman
|
Zaslal: po únor 02, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
Hmm,vyzerá moc pekne |
|
Návrat nahoru |
|
|
BrckoSK Stálý přispivatel
Registrace: 14.9. 2011 Příspěvky: 446 Bydliště: Slovensko
|
Zaslal: po únor 02, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
GamePlan Gear Backtrack Hunter's Crossbow Case
Celkom pekne puzdro.
Cena je okolo 100Eur
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: út leden 20, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
to miro6446: Jojo ty pouzdra vypadají fajn, ale bral bych něco, co je skladnější. Vadí mi profil toho T.
to Scootr: na 2 zbraně - jako kufr nebo tašku, na kterou jsem odkazoval?
to BrckoSK: fajn cena. Možná si něco z kartonu, lepících pásek, fólií a molitanu vyrobím. Pokud bych kuši převážel častěji, tak neváhám a kupuji kvalitu. Ale kvůli použití na jednu cestu ročně nedám za kvalitu 8000 Kč.
O nápaditost mi ani tak nejde. Jde mi především o cenu, výdrž a velikost. Velikost taková aby se tam vešla rozložená kuše s namontovanou optikou a pár kusů šípů. Popřemýšlím o tom plastovým kufru, na který sem dával odkaz - zkusím na něj najít recenze a uvidím. Co se toho látkového pouzdra na 2 zbraně týče - líbí se mi že je hodně skladné a dá se hodit na záda jako batoh. Ovšem jak to ochrání to co je uvnitř, to netuším... _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út leden 20, 2015 10:50 am Předmět: |
|
|
KOŘEN napsal: | .....Důležitá je pro mě cena - kuše bude cestovat maximálně jednou ročně a to vždy se mnou,......... |
Ak budes chodit 1-2x rocne niekam a ide ti o cenu, tak by som pouzil obycanu kartonovu skatulu. Kusu rozoberies. Vyhoda: cena a nieje napadna.
Na tomto videu sa Excaliber chvali, ze kusu zbalis do maleho kufra (rozoberies) t.j. asi by pri castom rozmuntovni mala kusa vydrzat.
Video pretoc na 19:20: https://www.youtube.com/watch?v=tWQ7e6WipGU#t=1188
Viem, ze vela ludi nechce original kufor na zbarane lebo je to velmi napadne (a to tam maju len vzduchovku).
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út leden 20, 2015 10:15 am Předmět: |
|
|
Mam na 2 zbraně, leží mi doma už asi půl roku...ještě jsem ho nepuužil, ale až použiji tak to bude skvělé... je prostornej, šetrnej, narvu tam i šípy a všechno příslušenství... dokonce uvažuji, že tam narvu 2 kuše _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
|
Zaslal: po leden 19, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
máte někdo nějaký kufr, nebo pouzdro, ve kterém přenášíte rozloženou kuši? Pomalu se po něčem dívám, ať mám v čem dovézt kuši na sraz
Ten kufr, na který se ptal Scootr se dá koupit zde (nevypadá špatně a ani draze) http://www.epuskohled.cz/eshop/kuse/prislusenstvi-pro-kuse/pouzdra/kufr-na-kuse-detail
máte někdo zkušenosti s pouzdrem na 2 zbraně? Něco na tento způsob? https://www.youtube.com/watch?v=jZZijCibAo8
Důležitá je pro mě cena - kuše bude cestovat maximálně jednou ročně a to vždy se mnou, takže nějaké spešl kufry (Storm, Peli, Explorer) vhodné i pro přepravu letadlem a pro nejtvrdší zacházení nepotřebuju. Potřebuju něco, v čem kuše vydrží cestu auto/bus/vlak. Nějaká rada co pořídit? _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út leden 14, 2014 10:47 pm Předmět: |
|
|
co je na tom videu _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út leden 14, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
mě právě zaujal plastový box na rozloženou kuši _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
|
Zaslal: út leden 14, 2014 2:28 pm Předmět: |
|
|
ja by som si dal ušiť obal po vzoru DE LUXE a nechal ho vystužiť hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
excalibur exocet, twilight DLX |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: út leden 14, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
Klucí chtěl bych si udělat obal na Matrixe, nemáte někdo tucha kde sehnat plastový box ?
http://www.youtube.com/watch?v=gLgGQrzn-iE
dík _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Red arrows Grafoman
Registrace: 11.6. 2012 Příspěvky: 583
|
Zaslal: st červen 27, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
Tak objednal jsem si luxusní pouzdro a teď čtu a vidim todle.......oúúúú |
|
Návrat nahoru |
|
|
Italo Nováček
Registrace: 22.11. 2011 Příspěvky: 91
|
Zaslal: út červen 26, 2012 6:24 pm Předmět: Excalibur Deluxe T-form |
|
|
Ahojte zostalo mi uz iba puzdro takze to presuvam sem .Jedna sa o Excalibur Deluxe T-form popis a foto su dole.Cena v obchode cca 75eur v luk.sk ja ho dam za 30eur je v 100% stave. _________________ Excalibur Exomax ,Lumi-Zone,S5,Easton Carbon Power 22" |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
alwarez Grafoman
Registrace: 12.7. 2009 Příspěvky: 2333 Bydliště: Severni Karolina USA
|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 4:53 am Předmět: |
|
|
Az pojedete lovit do Afriky a jinam tak si poridte tu obycejnou bednu a kus rozlozte a vse tam naskladejte a poslete drive nez tam pojedete a PH vam posle e-mail ze to doslo a az budete odjizdet poslete si to na vlastni adresu domu nic sebou netahejte !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Italo Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Italo Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
|
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
jak říkám, je malej .. na těch fotkách je dle mého rozměr tak 95x45x ... cm, nedám tam vedle sebe pažbu a lučiště.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman