Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
renm Nováček
Registrace: 15.7. 2008 Příspěvky: 21 Bydliště: Hranice
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 11:42 am Předmět: |
|
|
vkládání fotek by se dalo efektně vyřešit přechodem na novější verzi phpBB3, nebo si na svých stránkách vytvořit svůj upload, taky jsme to tak měli v 205 klubu - jsem admin. Pak by nedocházelo ke zbytečnému mizení fotek ve starých příspěvcích které pak ztrácejí smysl _________________ www.hobby.nipax.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 2:23 pm Předmět: |
|
|
Rekl bych, ze budes mit nejaky problem u tebe se zobrazenim, spatne nastaveny proxy server nebo tak neco ... protoze jinak se fotografie (alespon pokud vim) zobrazuji spravne.
Zkus si dat refresh stranky, jestli to nemas nejak spatne ulozene v lokalni cache pameti ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Soron Stálý přispivatel
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 352 Bydliště: Žatec
|
Zaslal: út prosinec 26, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
Nejdříve se moje fotka ukazovala spolu s Nathanaelem. Teď zase Jarda Kejval vypadá uplně stejně jako já ??! Dá se stím něco udělat?
Díky Soron |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 8:01 am Předmět: |
|
|
Je to celkem jednoduché, ale je potřeba, abyste ty fotografie měli někde on-line, tzn. buď někde na vašich stránkách (zdarma si stránky můžete založit třeba na www.webzdarma.cz ) nebo alespoň nějakou veřejnou galerii, na kterou byste se mohli odkazovat. Tu si můžete zřídit třeba právě na stránkách www.kopretina.cz .
Jakmile to uděláte, můžete obrázek vložit takhle:
Kód: |
[img]http://www.vespera.wz.cz/obraz/galerie/rataje05/IMG_1717.jpg[/img]
|
Jinak na tento a podobné dotazy najdete odpověď i v sekci FAQ (odkaz je v horním menu). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eluwak Nováček
Registrace: 1.8. 2006 Příspěvky: 86 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po prosinec 04, 2006 2:38 am Předmět: ad fotky |
|
|
Prosím, Itazipo, jak tam dáváš fotky, že se zobrazej rovnou v textu zprávy? Nebo víte to někdo? Zatím jsem to nevykoumal. _________________ Zdraví Eluwak |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eleazar Stálý přispivatel
Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 446 Bydliště: Opava
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
Tak s těma fotkama je to jednoduché. Třeba na www.kopretina.cz vložíš fotky a pak tady hodiš jen odkaz! _________________ Člověka člověkem nedělají jeho schopnosti, nýbrž jeho rozhodnutí! |
|
Návrat nahoru |
|
|
eli Občasný přispivatel
Registrace: 27.11. 2006 Příspěvky: 179
|
Zaslal: so prosinec 02, 2006 7:57 pm Předmět: |
|
|
...sakra, to byl fofr!
To abych od toho PC vůbec navstával!
Jelikož nejsem ,co se týká tohoto webu, zcela obeznámen jak to tu funguje, poraďte mi někdo jak a kam ty fotky poslat
Dík ELI |
|
Návrat nahoru |
|
|
|