Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
správně.
U Větví jsme mnohem fašističtější a dokud se čtenář nějak neprojeví, tak se tam ani nedostane. _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 12:56 pm Předmět: |
|
|
poprava zasáhla cca 17 300 "uživatelů" _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
"čistá práce" _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: po srpen 25, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
Smazáno, zůstalo nás 2070 _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: čt srpen 21, 2014 8:12 am Předmět: |
|
|
Pěkný den,
upozornění pro všechny diskutující a zejména pro všechny, kteří diskuse pouze sledují a nikam nepřispívají.
V neděli večer budou vymazání všichni uživatelé mimo CZ/SK doménu, kteří nemají žádné příspěvky v diskusích ani žádné soukromé zprávy.
Pokud diskuse sledujete, ale nepřispíváte, zkuste nám o sobě pár slov napsat třeba alespoň do sekce "Lidé".
Pokud budete smazáni a budete chtít i nadále sledovat fórum, bude potřeba se znovu registrovat. Počet uživatelů se totiž už opět blíží 20.000 a reálných lidí bude stěží 10%.
Děkuji za pochopení. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
traperbob Nováček
Registrace: 9.12. 2007 Příspěvky: 97
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 9:53 pm Předmět: smazání |
|
|
Jsem rád,že nejsem smazán,no mám problémy se zdravím,takže ani nenatáhnu 40lb nad se to zlepší,ale zase soused naproti je Legolas,a taky na to prdí.dívám se ,že je tady více slováků jak čechů.Mějte se pěkné |
|
Návrat nahoru |
|
|
Naso Nováček
Registrace: 31.12. 2011 Příspěvky: 133
|
Zaslal: pá říjen 18, 2013 10:16 am Předmět: |
|
|
aha a já se divil kdo mě smazal, taky používám gmail.com A jsem jeden z těch co rád čte a sem tak k nečemu přispěje. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
Registrace: 23.5. 2012 Příspěvky: 1399 Bydliště: zvolen
|
Zaslal: út září 10, 2013 9:10 am Předmět: |
|
|
jasné treba to tu už pozametať hm... _________________ pivo konzumujte správne chladené
excalibur exocet, twilight DLX |
|
Návrat nahoru |
|
|
oooondrej17 Nováček
Registrace: 15.2. 2011 Příspěvky: 111 Bydliště: Slovakia
|
Zaslal: út září 10, 2013 7:37 am Předmět: |
|
|
Tak dotoho, treba to spraviť a pár minút na novú registráciu nikoho nezabije. _________________ Heroes are not born, they have to be made.
Hoyt Rampage M4
Trophy Ridge Hit-Man 5
Carbon Express Ultra Shock
NAP Quicktune 800
Samick SLB 2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: po září 09, 2013 3:51 pm Předmět: |
|
|
Jistě, pro ty to bude znamenat novou registraci, takže pár minut času. Nic víc, nic míň. Netvrdím, že je to ideální, ale lépe to neumím _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
miro6446 Grafoman
Registrace: 23.5. 2012 Příspěvky: 1399 Bydliště: zvolen
|
Zaslal: po září 09, 2013 10:37 am Předmět: |
|
|
no ano ale to neznamená že neprispievajúci nemaju záujem im stačí iba čítať na kopu otázok odpovede už sú hm.. _________________ pivo konzumujte správne chladené
excalibur exocet, twilight DLX |
|
Návrat nahoru |
|
|
Serža Nováček
Registrace: 25.6. 2013 Příspěvky: 95 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po září 09, 2013 10:32 am Předmět: |
|
|
mi přijde, že aktivních je tu tak 50 lidí... _________________ Excalibur Matrix 380, Ragim Impala Black 62"/35lbs, Ragim Taiga 48"/30lbs, ČZ Scorpion EVO3 S1, Glock 19 gen2, KAHR PM45, Fabarm MARTIAL Pistola 12/76, Remington 700/AICS |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:42 pm Předmět: |
|
|
cornus napsal: | Veľmi dobrý zámer Lucínka. Zostane asi 800 členov miesto 20 000 |
Mělo by jich být asi více, ale rozhodně ne takováhle děsná cifra. Mám dojem, že před vypuknutím toho botovacího šílenství jsme byli s počtem členů někde kolem 1500-2000. Ale pokud vezmu jen ty, kteří mají alespoň jeden příspěvek, tak to by pod ten tisíc slézt asi mohlo, to je pravda. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: ne září 08, 2013 8:41 pm Předmět: |
|
|
oooondrej17 napsal: | Zdravím, len chcem upozorniť že vela ludí používa v tejto dobe gmail ktorý má domenu .com |
Toho jsem si samozřejmě vědom, nicméně to pro takové lidi (pokud nebudou mít ani jeden příspěvek) bude znamenat jen to, že pokud aktivně fórum navštěvují, tak že se budou muset znovu zaregistrovat. Pokud budou mít alespoň jeden příspěvek, tak ne. Z domény .com, tedy i z gmailu, je hromada takových botových spam uživatelů. Procházet to ručně a mazat po jednom je nemožné. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
cornus Grafoman
Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
|
oooondrej17 Nováček
Registrace: 15.2. 2011 Příspěvky: 111 Bydliště: Slovakia
|
Zaslal: ne září 08, 2013 9:51 am Předmět: |
|
|
Zdravím, len chcem upozorniť že vela ludí používa v tejto dobe gmail ktorý má domenu .com _________________ Heroes are not born, they have to be made.
Hoyt Rampage M4
Trophy Ridge Hit-Man 5
Carbon Express Ultra Shock
NAP Quicktune 800
Samick SLB 2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: so září 07, 2013 11:51 pm Předmět: Smazání neaktivních uživatelů |
|
|
Dobrý den všem,
diskusní fórum je zahlceno automaticky registrovanými uživateli, zřejmě za účelem spamování a jiných podobně debilních aktivit. Nejsme tak naivní, abychom se domnívali, že skutečně máme ve fóru téměř 20 tisíc registrovaných diskutérů zaměřených na lukostřelbu (a to už jedna čistka eliminující cca 5000 takových uživatelů proběhla).
Proto prosím ty, kteří jsou zde registrovaní a nemají ani jeden příspěvek v diskusi, aby nám o sobě třeba něco napsali do sekce Lidé.
Nejpozději při převodu na nový systém budou automaticky všichni uživatelé bez jediného příspěvku s emailem mimo doménu .cz nebo .sk vymazáni.
Děkuji za pochopení. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|