TWitko Nováček

Registrace: 28.11. 2012 Příspěvky: 7 Bydliště: Brno
|
Zaslal: pá říjen 25, 2013 11:09 am Předmět: Servis luku v CR/SR - prosba |
|
|
Zdravim
mel bych na vsechny jednu velkou prosbu. Provozuji web www.bowhunter.cz, venovany loveckym kladkovym lukum. Predesilam, ze to delam sam, ze zajmu a ze je to nekomercni vec. Cele je to orientovane spise na zacatecniky a tak se stava, ze se na me lidi obraci s dotazem KDE a u KOHO si mohou nechat udelat servis, poladeni luku, vymenu tetivy atd … proste veci na ktere uz potrebujete nejake znalosti a vybaveni.
Ja osobne se snazim delat si vse sam, ale naprosto chapu, ze nekteri si to delat necheji nebo nemuzou. Problem ale je, ze vubec nevim co jim poradit, kam se muzou obratit. Ja sam to take pochopitelne delat nechci ... servisuju pro sebe a max. pro kamose, ale nejsem a ani nechci byt profi servisni centrum.
A tak bych chtel poprosit zde … pokud znate nekoho, kdo se servisem luku (predevsim kladkovych) zabyva, zda byste mi mohli doplnit nejake informace - jmeno, kontakt, adresa, nejake doplnujici info, pripadne doporuceni spokojenost ci naopak. Informace staci poslat na email honza@bowhunter.cz nebo klidne napsat i sem .. ja uz si to preberu
Na webu to zverejnim pochopitelne zadarmo - nemam zajem nikoho ani "zatajovat"ani nikoho propagovat. Jak rikam, neni to komercni vec - jde mi je o to, at tam lidi najdou co potrebuji.
Predem diky
Honza
P.S. omlouvam se adminum, pokud jsem to dal do spatneho fora ... lepsi nez tohle me nenapadlo .. kdyz tak prosim o presun do vhodnejsiho threadu |
|