Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Termoska Nováček
Registrace: 28.8. 2014 Příspěvky: 5
|
Zaslal: út září 16, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Dobrý, tohle bych vcelku pochopil. Musí lukostřelnice splňovat nějaké bezpečnostní prvky? Víš jestli je tam povinné něco proti přelétnutí šípů a tak. U nás na lukostřelnici to bylo celkem jasné, to byla bývalá střelnice pro zbraně. Měla cca 60 metrů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ugofon Nováček
Registrace: 3.4. 2013 Příspěvky: 64 Bydliště: Lékařova Lhota
|
Zaslal: út září 16, 2014 12:12 pm Předmět: parametry střelnice |
|
|
Ahoj... ohledně parametrů střelnice, záleží jaký druh lukostřelby chceš provozovat. Sportovní, olympijská lukostřelba se střílí na 70 m. Takže délka minimálně 80-100 m. Pro tradiční lukostřelbu podobně dlouhá střelnice také výhodou. Samozřejmě čím širší střelnice tím lepší. Naše vnitřní je široká 6,5 m a už nás střílelo i 8 vedle sebe a jde to celkem v pohodě. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Termoska Nováček
Registrace: 28.8. 2014 Příspěvky: 5
|
Zaslal: so srpen 30, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
Již dlouho mě zajímá téma vybudování lukostřelnice. Jen mě by zajímala ta venkovní. Jaké parametry musí splňovat taková venkovní lukostřelnice?
Já jsem to hledal i na intenetu, ale nějak se mi nedařilo se dopátrat odpovědi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
bowhunter123 Grafoman
Registrace: 14.6. 2010 Příspěvky: 653 Bydliště: Zvolen
|
Zaslal: pá leden 10, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
presne nad niečim podobným premýšlam aj ja.. v nemecku je takýh stavieb plno.. mať krytú strelnicu nie je na škodu..
výborný nápad chlapi!
nech sa darí! _________________ Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: pá leden 10, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
super počin, držím palce _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
ugofon Nováček
Registrace: 3.4. 2013 Příspěvky: 64 Bydliště: Lékařova Lhota
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|