Registrace: 23.12. 2011 Příspěvky: 432 Bydliště: Brno
Zaslal: pá červenec 18, 2014 4:56 pm Předmět:
Šípy budou dobrý, přizvedni určitě lůžko na tětivě! Jestli máš založený šíp kolmo k tětivě, tak si uvědom, že při natažení se konce ramen přibližují k sobě, tím se ti jakoby zkracuje tětiva a lůžko šípu se dostává dolů. Já mám spodní hranu končíku 8mm nad kolmicí. Udělej si test průstřelem přes papír nebo jestli máš neopeřený šípy a budeš hned vidět.
Registrace: 23.12. 2011 Příspěvky: 432 Bydliště: Brno
Zaslal: pá červenec 18, 2014 2:37 pm Předmět:
Ahoj, madlo je omlácený zboku nebo dole "na podlážce"? Šíp po založení přesně kolmo na tětivu není dobře, končík musí být výš. Je potřeba si vytestovat o kolik, může to dělat klidně 6, 8 mm.
Zaslal: pá červenec 18, 2014 11:28 am Předmět: Omlácené madlo luku - začátečník
Zdravím,
měl bych takovej problém, hledal sem na forku, ale kloudnou odpověď na mou otázku jsem nenašel, je to asi hloupá otázka, ale.
Nevíte prosím z čeho bych mohl mít tak omlácený madlo u luku?
Brace height bych měl mít dobrej, tětiva do ruky nedošlehává. Tady jsem se dočetl, že by to mohl dělat končík u šípu, pokud jsou moc měkký. Já mám Carbon Flash 570 28", péřový letky, podle shaft selectoru by šípy měli být akorát.
Luk Trapper Black, 60" 40lbs
Loňskou sezonu jsem střílel s SF Optimo + , tam problém nebyl. Luk měl zakladku, nynější luk má profilovaný madlo, má jen takovou koženou podložku.
Zkoumal jsem to a pořád nevím co to způsobuje. Šíp po založení mám přesně kolmo na tětivu, měřeno.
Nevím zda je to velkej problém, jen mě to omlácený madlo štve. Kdyby mi někdo jednoduše řekl, čím to může být, byl bych vděčnej.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.