Dufam ze sa na teba obrati stastie ako na mna ,ja som svoje luky vypatral do mesiaca , chod von do krciem a davaj kamošom a znamim echo. Luk sa hlada lahko , isto sa nim niekto pochváli, drzim palce a budem sondovat vychod:)
Zaslal: pá květen 01, 2015 10:54 am Předmět: Ukradnutý luk HOYT FORMULA HPX 27´´RH čierny + F7 foam 70/40
Ahojte, obraciam sa na Vas s prosbou o pomoc pri moznom dosledovani kradnuteho olympijskeho luku, ktory mi zobrali minuly tyzden zo zavreteho auta pri Bratislave. Je to HOYT formula HPX 27´´ cierna farba RH, ramena F7 carbon/foam 70/40, stabiky fuse connection pro, beiter v-bar. shibuya ultima zameriavac, stealth shot zadny damper, cervena tetiva. Luk ma poskrabanu rucku a ramena hodne pouzivane, strielal som s tym posledne 3 roky a vela sutazi a osobakov mam s tym lukom. Je to natunovane na mna a posledne som s nim chodil aj na vela 3D sutazi po slovensku. ak by ste nahodou o niecom vedeli, dajte mi pls vediet na ++421 903 448 793. Nalezcovi alebo tomu kto mi luk vrati ponukam 400 Eur. Dakujem
Velcik
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.