Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bandita1988 Nováček
Registrace: 21.7. 2013 Příspěvky: 78 Bydliště: brno
|
Zaslal: po červenec 06, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
co jsem koukal tak mezi levnějšíma lukama je na tom dobře.Dal sem si inzerat rád bych koupil luk už vyladěnej i s šípama atd tak uvidím |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pistolník Nováček
Registrace: 5.1. 2015 Příspěvky: 85 Bydliště: Brno
|
Zaslal: po červenec 06, 2015 11:21 am Předmět: |
|
|
Ragim impala je v pohodě. Možná na začátek drahej. Začíná se i s daleko levnějšíma lukama. Co se trefování týká, nebývá problém v luku, ale ..... v šípech . Kolem 35 liber bude na tebe ideál. Než si zvykneš. Tahá se to úplně jinýma svalama, než jakejkoliv jinej sport. Až se neučíš, můžeš si klidně kopit 36 liber |
|
Návrat nahoru |
|
|
bandita1988 Nováček
|
Zaslal: ne červenec 05, 2015 2:29 pm Předmět: |
|
|
Pistolník napsal: | U Hustopečí máš nejblíž 3D lukostřelbu Pálava. Mrkni sem www.odreagujse.cz |
díky za info už sem tam koukal a zajdu se podívat hned jak mi to čas dovolí.
Forum jsem přečetl celé informací mám dost.Ted už mi stačí si to jen vyzkoušet a zvolit si luk.Na začátek jako první luk pořídím určitě bazarovku levnější a jak zvládnu techniku a něco nastřílím a na 30m se trefím každým šípem tak si pořídím něco slušnějšího.Dělám to tak i s motorkama.Mám celkem nákladnej koníček [motocross] proto chci na začátek něco levnějšího a jak mi to půjde tak pak koupím lepší.Na netu sem koukal na ruzne ragim impala a jim podobne ale nevim dza to neni jen shit
mam 183cm 93kg cvičím,sportuju takže sílu mám na který luky bych měl tak nějak začít koukat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pistolník Nováček
Registrace: 5.1. 2015 Příspěvky: 85 Bydliště: Brno
|
Zaslal: so červenec 04, 2015 9:26 pm Předmět: |
|
|
U Hustopečí máš nejblíž 3D lukostřelbu Pálava. Mrkni sem www.odreagujse.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
bandita1988 Nováček
|
Zaslal: so červenec 04, 2015 12:22 am Předmět: lukostřelci jížní morava |
|
|
Ahoj chtěl bych se zeptat zda je tady někdo brno a okolí nebo hustopeče u Brna apod komu bych mohl kouknout přes rameno a třeba i vyzkoušet.Už delší dobu zvažuju koupi luku a začít s lukostřelbou.U nás v rodině se střílí jen z pušek mám taky něco odstříleno ale moc mě láká klasickej luk pár šípů a jít si zastřílet bez omezení.Pozemky mám takže stím není problém.Ale rád bych si napřed vyzkoušel jaká síla luku by byla pro mě vhodná apod.Budu rád když se někdo ozve |
|
Návrat nahoru |
|
|
|