Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mitchell Nováček

Registrace: 3.8. 2015 Příspěvky: 10
|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 7:46 pm Předmět: servis |
|
|
Díky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alexs Nováček

Registrace: 28.1. 2012 Příspěvky: 76
|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 1:20 pm Předmět: aaa |
|
|
luk stlačis v bow presu.sundaš kable tetivu durchem cez kladku a rameno ide ocel.kolik na konci je takova podložka (segerovka)tu roztahneš a vytahneš stači zjedne strany a vytahneš kolik i kladku rob to postupne jednu kladku rozober zlož potom druhu nafot si to podla toho to poskladaj natom neni nic zložiteho pri kabloch a tetive daj pozor až sa ti nrozmotaju dlžka tetivy je 56 5/16 kable 33 5/32.Všetko prekontroluj či su v jedne osi kladky treba načasovat kladky a ine vecičky okolo toho.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mitchell Nováček

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 9:30 am Předmět: servis |
|
|
Díky moc, už jsem ale sehnal a přímo v Ostravě. Jo jen ze zvědavosti, jak ty kladky jdou sundat? Já na to nějak nepřišel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alexs Nováček

Registrace: 28.1. 2012 Příspěvky: 76
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 10:00 pm Předmět: aaa |
|
|
ten luk mam a mal som ho komplet rozobraty menil som ramena,ak nikoho nenajdeš klidne sa ozvi nemam problem luk dat dokopi nadstavit proste komplet servis (nahradne diely nemam,ale komplet servis ti môžem urobit) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mitchell Nováček

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 6:59 am Předmět: Zkompletování luku |
|
|
Zdravím, psal jsem Jírovi, ale neozval se. Není tu někdo z Moravskoslezského kraje kdo by byl schopný vyměnit kladky? Samozřejmě že né zadarmo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mitchell Nováček

|
Zaslal: po říjen 12, 2015 4:15 pm Předmět: |
|
|
No ještě tam zkusí zavolat kámoška, ta umí německy a pak uvidím. Už ale počítám s tím, že budu asi muset nové kladky koupit. Problém je že jsem je samostatně neviděl nikde nabízet, na ebay byly jen od jiných luků právě. Jinak, když jsi nakupoval na tom vebu, který zmiňuješ (díky za tip), kolik jsi platil poštovné? Případně bych se později ozval, co se týče zkompletování toho luku, díky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíra Stálý přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 452 Bydliště: Slatiňany
|
Zaslal: so říjen 10, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
Mitchell napsal: | Jsem z Ostravy. Koupil jsem Diamond Infinite Edge Pro a když jsem střílel, tak při míření na plném nátahu, se urval ten vystouplý bod na kladce, který drží tětivu, jako kdyby ho ta tětiva uřízla téměř. Tětiva mi tedy vystřelila v rukách, šíp spadl a kladky jely na prázdno. Takže obě kladky jsou na odpis. Luk jsem kupoval na německém eshopu, psal jsem tam kvůli reklamaci, jednou mi odepsali a teď na mě prdí bohužel. Takže zjišťuji kde by se to dalo opravit. Kladky si myslím ani nemusí být originál.... |
pokud jsi vzdal reklamaci u prodejce, zkus napsat přímo do Bowtechu (vlastník značky Diamond)http://diamondarchery.com/#/generalInformation?r=documents_content&i=7 když jim pošleš dotaz i s detailními fotkami, třeba ti poradí co dál. Pravděpodobně si nové kladky zaplatíš, včetně tětivy a lan, ale třeba něco výhodného nabidnou, podmínka je hodně dobrá angličtina.
Nové kladky a tětivy s lany se dají koupit na e-bay nebo u dealeru, u tohle jsem věci na Bowtech nakupoval, předtím jsem mu napsal a vyšel mi dost vstříc http://www.avidarchers.com/, pokud neseženeš nikoho jiného v Ostravě (udajně tam někde je prodejna se servisem ?) tak mám známého u Nového Jičína který by ti byl schopný luk zkompletovat.
Kladky musí být originální na stejný typ luku jaký máš, pokud ti někdo bude tvrdit opak, buď velmi ostražitý  _________________ celá střelba z luku je jen o dvou krocích
1. naučit se střílet
2.opakovat to ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mitchell Nováček

|
Zaslal: pá říjen 09, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
Jsem z Ostravy. Koupil jsem Diamond Infinite Edge Pro a když jsem střílel, tak při míření na plném nátahu, se urval ten vystouplý bod na kladce, který drží tětivu, jako kdyby ho ta tětiva uřízla téměř. Tětiva mi tedy vystřelila v rukách, šíp spadl a kladky jely na prázdno. Takže obě kladky jsou na odpis. Luk jsem kupoval na německém eshopu, psal jsem tam kvůli reklamaci, jednou mi odepsali a teď na mě prdí bohužel. Takže zjišťuji kde by se to dalo opravit. Kladky si myslím ani nemusí být originál.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíra Stálý přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 452 Bydliště: Slatiňany
|
Zaslal: pá říjen 09, 2015 11:33 am Předmět: Re: Servis |
|
|
Mitchell napsal: | Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém servisu/opravně kladkových luků u nás. Díky.  |
pokud stručně popíšeš co potřebuješ a hlavně odkud jsi, tak se dá se určitě poradit  _________________ celá střelba z luku je jen o dvou krocích
1. naučit se střílet
2.opakovat to ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mitchell Nováček

|
Zaslal: út říjen 06, 2015 4:40 pm Předmět: Servis |
|
|
Zdravím, chci se zeptat, jestli někdo nevíte o nějakém servisu/opravně kladkových luků u nás. Díky.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|