Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rainer Nováček
Registrace: 25.4. 2012 Příspěvky: 101 Bydliště: Praha 9, Újezd nad Lesy
|
Zaslal: čt červen 02, 2016 8:47 am Předmět: |
|
|
Bavil jsem se se Seifgardem, moc si turnaj chválil. Škoda, že děti měli oslavu narozenin. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Messermann Nováček
Registrace: 23.3. 2012 Příspěvky: 25 Bydliště: Březiny č.p. 2, 40501 Děčín 27
|
Zaslal: st červen 01, 2016 8:32 pm Předmět: |
|
|
Ani to by nebylo marný! V sobotu již nebývá tolik času a většina spěchá domů. _________________ Hledám-li LÁSKU, KRÁSU, PRAVDU, SVOBODU, SPRAVEDLNOST, MOUDROST, DOBRO.. , hledám stále jen jedno a to stejné....! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mlčoch Občasný přispivatel
Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
Zaslal: st červen 01, 2016 3:47 pm Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: "Pokud by vznikla tradice, že se bude najíždět už v pátek večer, jako letos Eddie, tak se napřesrok rádi přidáme.
Lucínek asi myslel že by se pokecalo v pátek večer ,, v Hospůdce u Pana Učitele,, jak jsem u dělali letos mi.
Tak příští rok v pátek večer.
Mlčoch _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Messermann Nováček
Registrace: 23.3. 2012 Příspěvky: 25 Bydliště: Březiny č.p. 2, 40501 Děčín 27
|
Zaslal: st červen 01, 2016 2:47 pm Předmět: |
|
|
Lucínek napsal: "Pokud by vznikla tradice, že se bude najíždět už v pátek večer, jako letos Eddie, tak se napřesrok rádi přidáme." K tomu bych rád napsal pár slov. Již od začátku jsem přemýšlel, co připravit pro ty, kteří přijíždějí již v pátek. Ale zatím sem jezdilo málo lidí. Pokud by byl zájem a dostal bych povolení od vlastníků objektu, mohl bych na pátek odpoledne (až do noci) připravit ještě např.krátký turnaj v pinpongu v tělocvičně. Stoly tam jsou (na pinpong zde je také kroužek pro školní děcka ), malý háček by byl jen v tom, že spaní by si musel každý zajistit ve stanu nebo autě. Jestli se Vám ten návrh líbí, dejte vědět! Mess... _________________ Hledám-li LÁSKU, KRÁSU, PRAVDU, SVOBODU, SPRAVEDLNOST, MOUDROST, DOBRO.. , hledám stále jen jedno a to stejné....! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po květen 30, 2016 11:40 am Předmět: |
|
|
Kompletní výsledky od Messermana ke stažení _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: po květen 30, 2016 8:50 am Předmět: |
|
|
Děkujeme za příjemnou sobotu. Pokud by vznikla tradice, že se bude najíždět už v pátek večer, jako letos Eddie, tak se napřesrok rádi přidáme.
Jinak je úžasné, kolik úsilí do toho letos zase Messerman vložil a smekám také před tou hromadou dobrovolníků, kteří dělali celý den rozhodčí na jednotlivých metách. A zvláštní poděkování za disciplínu "Meditace", tam z toho kopce byl tak báječný výhled a bylo na co koukat, že by byla škoda to jen tak proběhnout na další stanoviště a ani se nepokochat.
Je vidět, že i nahoře si toho vysoce cenili, takže nechali všechny bouřky vybouřit mimo a na Křešice dopadlo jen pár demonstrativních kapek, kterých si někteří ani nevšimli _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Louda Nováček
Registrace: 14.10. 2007 Příspěvky: 118
|
Zaslal: ne květen 29, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
Příjemný turnaj, díky pořadatelům, perfektní skupině a všem účastníkům a pomocníkům. Louda |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mlčoch Občasný přispivatel
Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Pegas Nováček
Registrace: 13.10. 2014 Příspěvky: 25 Bydliště: Prachatice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Louda Nováček
Registrace: 14.10. 2007 Příspěvky: 118
|
Zaslal: ne květen 15, 2016 9:13 pm Předmět: |
|
|
Jen nevidím kde?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pegas Nováček
Registrace: 13.10. 2014 Příspěvky: 25 Bydliště: Prachatice
|
Zaslal: so květen 14, 2016 11:41 am Předmět: |
|
|
Přihlašování již spuštěno |
|
Návrat nahoru |
|
|
Stalker Nováček
Registrace: 13.3. 2015 Příspěvky: 24
|
Zaslal: út květen 10, 2016 6:03 pm Předmět: |
|
|
Kdypak budou prihlasky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rainer Nováček
Registrace: 25.4. 2012 Příspěvky: 101 Bydliště: Praha 9, Újezd nad Lesy
|
Zaslal: so leden 02, 2016 11:00 am Předmět: |
|
|
Hezké od Messermana, že to nevzdává. Snad už mi to konečně letos vyjde. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 10:34 am Předmět: 3.ročník Memoriálu Josefa Horehledě 28.5.2016 |
|
|
Pěkný den,
je znám už i termín na třetí ročník téhle velmi příjemné a slibně se rozvíjející akce, takže mohu jen doporučit rezervovat v kalendáři termín 28.5.2016 a vyrazit na sever. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|