Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Baca Občasný přispivatel
Registrace: 22.2. 2012 Příspěvky: 190 Bydliště: Blava (taka mala dedina pri Trnave)...
|
Zaslal: po červen 13, 2016 4:43 pm Předmět: |
|
|
Skoda, ze som sa nemohol zucastnit. Mangelka mala uraz a tak som sa musel venovat jej a nie lukostrelbe. Verim, ze nabuduce sa uz zucastnim.
Nejake foto? _________________ 1 ovečka, 2 ovečky, 3 ovečky, 4 ovečky, 5 .... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tedy Nováček
Registrace: 16.11. 2012 Příspěvky: 28 Bydliště: Senec
|
Zaslal: po červen 13, 2016 10:07 am Předmět: |
|
|
Ďakujem priateľom za perfektný turnaj, za nápaditosť pri zostavení trate a za obdiv výrobcovi terčov, ktoré sú na 90% vyrobené v domácej dielni.
Pred časom sa tu vyskytli úvahy o pokračovaní v tradícií turnaja ktorá sa začala písať v Pacove. Myslím si, že ak by naši priatelia zaviedli pár doplnkov tak by sa to mohlo aj uskutočniť.
Pre obmedzený priestor navrhujem z jedného stanovišťa strieľať aj na 4 terče. Doplniť disciplíny o ústupovku, kórejský terč a tureckú putu a môžeme sláviť lukostrelecký sviatok vo Vlkoch.
Tedy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dusan Grafoman
Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: ne červen 12, 2016 5:38 pm Předmět: |
|
|
Chvalim vydareny turnaj.
Chalani zvoli nazov Gulasovka, co vnimam zvycajne dost hanlivo - na nic sa ale nehrali, bol to turnaj pre radost zo strelby. Prijemna lokalita prostredie a vyborne zabezpecenie.
V zaverecnom lejaku sme sa ako skupina zomkli a odstrielali zvysok disciplin skutocne rychlo a s plnym nasadeni - bola to sranda
Fakt ze pohodicka, dakujem a dufam, ze tento turnaj pribudne do lukostreleckeho kalendara na stalo. _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
|
tulak77 Grafoman
Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: ne červen 12, 2016 11:51 am Předmět: |
|
|
Dakujem za nadherny turnaj nedaleko mojho bydliska ... Lesanka nam sice poblinkala komplet auto , maminku aj tatinka ale stalo to za to . Opatovne stretnut ludi ktorych mam rad a trpime velmi podobnym mentalnym postihnutim je radost ktoru som uz davno nezazil . Veza s aligatorom bola uzasna aj strelba na medveda . Nemozem hodnotit cely turnaj kedze som nestihol zaciatok a zaroven som nestihoil koniec ale viem ze ak budete pokracovat aj o rok rad pridem a dufam ze Lesanka uz vydrzi dlhsie cesty . Majovi a vsetky organizatorom obzvlast dakujem za prekrasny den . Mario som tvojim dlznikom dakuje cela rodina Tulakovcov . Mozno sa niekde objavi fotografia ktora dokazuje ze stale zijem tusim nas Majo ihned odfotil ako nas zbadal a Fedo ten sa zakuckal od prekvapenia . Chlapi rad som vas videl a dufam ze vy mna tiez. Tak zase niekedy a diky za turnaj |
|
Návrat nahoru |
|
|
lentak Stálý přispivatel
Registrace: 25.3. 2012 Příspěvky: 347
|
Zaslal: so červen 11, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
Už dávno sme sa takto nezabavili. Chalani ďakujeme. Len tak ďalej. Veľmi radi sa ku vám vrátime. Lukostrelecké preteky robené s láskou k lukostreľbe. Ďakujeme.
Bernátovci z Rakovíc. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sugriva Nováček
Registrace: 30.3. 2009 Příspěvky: 75 Bydliště: Bratislava
|
Zaslal: út květen 17, 2016 9:00 am Předmět: |
|
|
lentak napsal: | sugriva napsal: | Najviac ma oslovila tá šikovnostná súťaž. V šikovnosti som dobrý, v tom vyniknem..
Pokiaľ prežijeme Castrum v jeho novom prostredí a podaní, tak prečo nie.. Futbalové ihriská zvyknú byť málo kopcovité, bude to príjemné. |
...môžeš upresniť o čo sa bude jednať? Aké prekvapko?
Peter B |
Ja by som sa na pretekoch zúčastnil keď tak ako súťažiaci. O aké prekvapenie ide neviem. A je to len dobre, lebo by som to určite vykvákal, a moment prekvapenia by bol v ťahu.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
lentak Stálý přispivatel
|
Zaslal: po květen 16, 2016 4:28 pm Předmět: |
|
|
sugriva napsal: | Najviac ma oslovila tá šikovnostná súťaž. V šikovnosti som dobrý, v tom vyniknem..
Pokiaľ prežijeme Castrum v jeho novom prostredí a podaní, tak prečo nie.. Futbalové ihriská zvyknú byť málo kopcovité, bude to príjemné. |
...môžeš upresniť o čo sa bude jednať? Aké prekvapko?
Peter B |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tedy Nováček
Registrace: 16.11. 2012 Příspěvky: 28 Bydliště: Senec
|
Zaslal: po květen 16, 2016 12:28 pm Předmět: |
|
|
nie je tam futbalové ihrisko, ale zato je tam nádherné prostredie popri toku Malého Dunaja. Vlani bolo fantasticky a verím, že bude aj tento rok.
Tedy |
|
Návrat nahoru |
|
|
sugriva Nováček
Registrace: 30.3. 2009 Příspěvky: 75 Bydliště: Bratislava
|
Zaslal: po květen 16, 2016 11:42 am Předmět: |
|
|
Najviac ma oslovila tá šikovnostná súťaž. V šikovnosti som dobrý, v tom vyniknem..
|
Návrat nahoru |
|
|
lentak Stálý přispivatel
|
Zaslal: so květen 14, 2016 8:17 pm Předmět: |
|
|
lentak napsal: | Znie to naozaj dobre. Len ten dátum... 11.6. je v Trnovci nad Váhom kolo West Cup 3D.
Peter B. |
Chalani, kua, máte u mňa po pive. Nevšimol som si zmenu dátumu konania 4. kola WC 3D. Takže sme u vás v plnej zostave. Kejsa-hojsa k Dunaju!!!
Nach nás je cez stovku.
Čauko.
Peter B. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dusan Grafoman
Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: so květen 14, 2016 10:17 am Předmět: |
|
|
vyzera to dobre! _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
|
lentak Stálý přispivatel
|
Zaslal: so květen 14, 2016 9:41 am Předmět: |
|
|
Znie to naozaj dobre. Len ten dátum... 11.6. je v Trnovci nad Váhom kolo West Cup 3D.
Peter B. |
|
Návrat nahoru |
|
|
gawain Grafoman
Registrace: 17.11. 2007 Příspěvky: 580 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: so květen 14, 2016 9:28 am Předmět: |
|
|
To znie dobre _________________
|
|
Návrat nahoru |
|
|
fedosteve Stálý přispivatel
Registrace: 21.12. 2011 Příspěvky: 447 Bydliště: Svätý Jur
|
Zaslal: pá květen 13, 2016 9:41 pm Předmět: Gulášovka pri Malom Dunaji |
|
|
Srdečne Vás chceme pozvať na tradičný turnaj v lukostreľbe " Gulášovka pri Malom Dunaji".
Tento oddychový turnaj sa koná v katastri obce Vlky (okr.Senec) za ihriskom pri Malom Dunaji.(GPS 48°09´40°7" 17°21´29°1")
Dátum :11.6.2016
Prihlasujte sa na : mario.bugi1@gmail.com alebo mobil :0902279120
Kategórie strelci: muži , ženy, deti , junior
Kategórie lukov: PBHB , TRLB , TRRB , BB (turnaj nie je stavaný pre kladkové luky a kuše)
Počet terčov: 20 (3D + prekvapenie)
Štartovné dospelí - 10€, juniori 6€ (v štartovnom je zahrnutý obed, pitný režim + drobné občerstvenie)
Obed sa bude dať dodatočne objednať aj na mieste.
Program: začiatok 8:30- 9:30 registrácia + tréning
10:00 začiatok turnaja
16:00 - ukončenie
V prestávke na výsledky bude šikovnostná súťaž.
Juniori + deti sa zúčastnia turnaja iba v sprievode rodičov alebo zákonných zástupcov. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|