Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
spitamen Grafoman
Registrace: 17.11. 2010 Příspěvky: 2064 Bydliště: Vranov nad Toplou
|
Zaslal: čt duben 13, 2017 10:53 am Předmět: |
|
|
Uz je to v poriadku..diki..pisal som adminovi a bol som vypocuty.. _________________ excalibur exomax,truglo 4*32,maxima hunter,historicke kuse
Najsilnejsou zbranou cloveka je jeho mysel...
Zlo bude porazene vtedy,ak si dobro zachova svoju tvar... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st duben 12, 2017 6:23 pm Předmět: |
|
|
Chodí aktivační email, kde je potřeba kliknout na aktivační link. Pokud po registraci nepřijde, zkus se podívat do spamu. A nebo pak napsat adminovi, aby to aktivoval ručně. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
spitamen Grafoman
|
Zaslal: út duben 11, 2017 11:51 am Předmět: |
|
|
Este snad zaverecna poznamka..kedze neviem co sa deje a nemozem komunikovat s adminom,tak pokial sa najde takych ako ja viacej a problem bude pretrvavat,napiste mi mail na spitamen@azet.sk
Pojdeme sa vykecavat niekde inde,prip.ozivime polomrtve fora ako gunshop ci polov.inf.databazu a pod. _________________ excalibur exomax,truglo 4*32,maxima hunter,historicke kuse
|
Návrat nahoru |
|
|
spitamen Grafoman
|
Zaslal: út duben 11, 2017 11:05 am Předmět: |
|
|
Tak ja som poslal registraciu a nebol mi poslany aktivacny kod..ludia co su registrovany po mne uz pisu do fora..ja sa prihlasim ale ked chcem poslat prispevok vypisuje mi ze nemam povolenie,ci opravnenie ci co..neviem ake podmienky nesplnam,ale pokial to takto ostane,tak je mozne ze vas do buducnosti oslobodim od svojich dristov....no co uz,vsetko ma svoju alfu a omegu.. _________________ excalibur exomax,truglo 4*32,maxima hunter,historicke kuse
|
Návrat nahoru |
|
|
ImbraK Nováček
Registrace: 24.3. 2015 Příspěvky: 19 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: út duben 11, 2017 12:01 am Předmět: |
|
|
Vždyť visí už pár týdnů na stránkách Lukostřelce - http://www.lukostrelec.cz/aktuality/novinky-pro-rok-2017/
Respektive vysvětlení možná chybí - ale je to prosté - nový web, nové možnosti a dnes pravděpodobně již zastaralé forum (nemyslím tématy, ale použitý systém fóra), který v budoucnu nebude stačit.
Proto se vytvořilo nové fórum kam již někteří začali přispívat. Toto fórum zůstane aktivní k nahlížení, aby se o důležité články nepřišlo.
Ti aktivnější z autorů je pravděpodobně budou i přepisovat do nového fóra. |
|
Návrat nahoru |
|
|
KOŘEN Grafoman
Registrace: 30.1. 2013 Příspěvky: 721 Bydliště: Hrubý Jeseník
|
Zaslal: po duben 10, 2017 8:53 pm Předmět: |
|
|
taky nechápu, proč se to děje - taky mohli dát admini nějaký odkaz s vysvětlěním _________________ Jeff Cooper: Bezpečnostní pojistka je to, co se odehrává mezi vašima ušima, ne něco co držíte v rukou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Scootr Grafoman
Registrace: 4.10. 2011 Příspěvky: 2682 Bydliště: Německo někdy ČR
|
Zaslal: po duben 10, 2017 2:03 pm Předmět: Uzamčení fora |
|
|
Co to tů je za blbost. Uzamčení fora? 1. nelze se přihlásit pod svým nickem 2.na tomto foru se podílelo spoustu osobností, které ať jsou nebo nejsou mezi náma, ale opakovat se to nebude. _________________ Toto jsou pouze subjektivni nazory a pocity autora, bez moznosti objektivne hodnotit konsekvence. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|