Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: čt květen 19, 2016 11:07 pm Předmět: |
|
|
Škoda , že znám tak málo Ivů. Dneska mají svátek a znamená to "tisový luk" , nebo "lukostřelec" _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
marigold Nováček
Registrace: 18.6. 2014 Příspěvky: 78
|
Zaslal: pá únor 19, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
Sud napsal: | moc pěkný a asi není překvapení, že v Asia's got talent válí tradiční mongolská hudba.
Já na tyhle přiblblý soutěže nekoukám, ale docela by mě zajímalo, jestli by stejný úspěch u nás měla tradiční česká cimbálovka |
jenže tradiční česká cimbálovka nevyvolává po poslechu v lidech reakce typu: Kde mám koně, cítím že musím napadnout sousední stát _________________ perun do nich! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sud Nováček
Registrace: 14.7. 2015 Příspěvky: 38 Bydliště: Beroun
|
Zaslal: pá únor 19, 2016 8:29 pm Předmět: |
|
|
moc pěkný a asi není překvapení, že v Asia's got talent válí tradiční mongolská hudba.
Já na tyhle přiblblý soutěže nekoukám, ale docela by mě zajímalo, jestli by stejný úspěch u nás měla tradiční česká cimbálovka |
|
Návrat nahoru |
|
|
marigold Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Jeneš Grafoman
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 762 Bydliště: u Karlových Varů
|
Zaslal: st prosinec 16, 2015 2:57 pm Předmět: |
|
|
Dementnější konstrukci jsem ještě neviděl. Kdyby aspoň dal ty špičky obráceně, možná by pak prostřelil i 8 cm polystyrenu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
oravec Občasný přispivatel
Registrace: 5.2. 2009 Příspěvky: 287
|
|
Návrat nahoru |
|
|
seifgard Občasný přispivatel
Registrace: 19.7. 2006 Příspěvky: 181 Bydliště: Praha - Uhříněves
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Dušann Nováček
Registrace: 12.10. 2013 Příspěvky: 102
|
Zaslal: po červen 08, 2015 1:55 am Předmět: |
|
|
Aktuálna pesnička…
Hele Čecha ješitu,nechce v Praze mešitu
: Mládek to zase rozštípl : hele Čecha ješitu,nechce v Praze mešitu....)))))Mládkova písnička:
Praha je moc pohledná, je tu hrad i rozhledna, kostely a chrámy, hospody a krámy, mosty, jezy, zdymadla, výstaviště, divadla, ale říkal kdosi, že tu chybí cosi. Hele, Čecha, ješitu, nechce v Praze mešitu, na Boha si potrpí, Alláha tu nestrpí, z Mohameda - proroka chyt' by asi AMOKA, myslím, že by z Islámu huba asi zkysla mu. Hele, Čecha, ješitu, nechce v Praze mešitu, bojí se o jitrnice, o dvanáctku ještě více, sobě ale škodí, po štěstí si chodí, z kopce proti Nuslím halekal by muslim. Budil by nás po ránu, ale podle Koránu, nemusel by, což je u nás tabu, celej život mít jen jednu babu...
zazpivat s Mladkem si to muzete tady: <https://www.youtube.com/watch?v=_RnqfnJ0ams> |
|
Návrat nahoru |
|
|
tulak77 Grafoman
Registrace: 31.12. 2007 Příspěvky: 2096 Bydliště: Pataš
|
Zaslal: ne květen 17, 2015 4:58 pm Předmět: |
|
|
20 centov za knihu a este aj dobru .... ach jo a ja kupujem stale take drahe ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dušann Nováček
|
Zaslal: so květen 16, 2015 11:13 pm Předmět: |
|
|
naopak -pridal do organizovaného bordelu ďaľšiu kopu... |
|
Návrat nahoru |
|
|
cornus Grafoman
Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Dušann Nováček
|
Zaslal: so květen 16, 2015 5:18 pm Předmět: |
|
|
Nemôžem sa nepochváliť…Okrem mnohých iných úchylok mám aj knižnú.Ako je pravidlom ,zbehol som pozrieť tradičnú burzu starožitností vo vedľajšej dedine Krakovany .
Samozrejme som skončil prehrabujúc sa v kope kníh.Keď sú po 20 centov a nie po 20 euro - tak je to pochopiteľné. Zostal som naozaj príjemne prekvapený,keď som v tej kope našiel aj LUKOSTRELECKÚ BIBLIU 1 DIEL A KEJVALOVU TRADIČNÚ LUKOSTREĽBU.
Buď zomrel nadšený lukostrelec(či lukár), alebo niekto hrozne na lukostreľbu zanevrel… V každom prípade mi to rozjasnilo sobotný deň.
( + pár starých ručne kovaných dlát, poriezov, sekierok…aletoje už klasika…)
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
|
Návrat nahoru |
|
|
marigold Nováček
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 2:13 am Předmět: |
|
|
Dušann napsal: | Dnes Slovanský (pôvopdný ) nový rok 7524 ! Jarný slnovrat. |
Slava Rodu
Slava Nam! _________________ perun do nich! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dušann Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Dušann Nováček
|
Zaslal: ne březen 22, 2015 12:18 am Předmět: |
|
|
Staroverecké zdroje hovoria, že od takpobediac "nultej" svetovej vojny bielej rasy -Slovano/Árijov so žltou rasou -predkami mongoloidných Číňanov /a spol/ .S/A vyhrali po ťažkých a dlhotrvajúcich bojoch v zničujúcej vojne.Od tohoto termínu začali počítať nový letopočet.Odvtedy máme - zostal už len Rusom- /hoci pár miest ho má aj u nás - aj v okolí/ v znaku( po násilnej katolizáci - svätý) JURAJ , ako na koni zabíja DRAKA -prastarý symbol aziatov.
( Ako už ste asi počuli či čítali na najstarších zbytkoch múrov ( neukazovaných turistom ) Č. múru boli strieľne otočené DO ČÍNY (!) Väčšinu však ešte za MAA prerobili…veď potom by to nebol múr proti kočovníkom, ale naopak….)
Ono , ak by aj boli pochybnosti o dôvode vzniku letopočtu- neobstojí žiadna pochybnosť o dátume. Nie je totiž "skonštruovaný" , ale reálny. Dátum vytesaný nad vstupom do niekoľlých veľmi starých pravoslávnych kostolov v Srbsku , Bulharsku , ale hlavne samozrejme v Rusku nesie práve tento letopočet.(samozrejme adekvátne ich postaveniu ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
|
Zaslal: so březen 21, 2015 11:08 pm Předmět: |
|
|
Od čeho se to počítá Dušane? _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dušann Nováček
|
Zaslal: so březen 21, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
Dnes Slovanský (pôvopdný ) nový rok 7524 ! Jarný slnovrat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
cornus Grafoman
Registrace: 22.2. 2007 Příspěvky: 5356 Bydliště: Galgocy
|
|
Návrat nahoru |
|
|
oooondrej17 Nováček
Registrace: 15.2. 2011 Příspěvky: 111 Bydliště: Slovakia
|
Zaslal: út únor 03, 2015 1:06 pm Předmět: |
|
|
V dnešných predreferendových dňoch na Slovensku exustujú už len 2 druhy ľudí "buzeranti" a "fašisti". Ale čo ja? Asi budem musieť byť "buzerantský fašista" _________________ Heroes are not born, they have to be made.
Hoyt Rampage M4
Trophy Ridge Hit-Man 5
Carbon Express Ultra Shock
NAP Quicktune 800
Samick SLB 2 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po listopad 10, 2014 4:09 pm Předmět: |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=eKW9ToTAnmY staršie ale...pri pozeraní som si povedal :ježkovy voči... nechcem znevažovať snahu toho chlapíka ale mohol si najprv niečo o výrobe naštudovať,ohyb luku hrúza,konce tak isto...to musí kopať... inak obdivujem že dokáže vystreliť šíp založený z pravej strany,ak by ťahal palcom nepoviem nič ale takto? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Camo Nováček
Registrace: 14.6. 2013 Příspěvky: 90
|
Zaslal: st říjen 01, 2014 12:02 am Předmět: |
|
|
Díky mám to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tecumseh Grafoman
Registrace: 15.10. 2010 Příspěvky: 751 Bydliště: Biele Karpaty
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Camo Nováček
Registrace: 14.6. 2013 Příspěvky: 90
|
Zaslal: út září 30, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
Prosím vás zháňal som husie perie a ozval sa mi ktosi s otázkou, že aké by to malo byť.
Stačí mu napísať že z letiek, alebo to treba ešte upresniť? Sú vhodné všetky letky? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dušann Nováček
|
Zaslal: út červenec 29, 2014 11:09 pm Předmět: |
|
|
Puma lovila Horskú ovcu v Skalistých horách.Tú z ktorej rohov sa robia slávne indiánske luky.Obaja padli zo strmého brala na asfaltku.Tragický príbeh hodný Curvooda, alebo J.Coopra, alebo Londona.
http://www.yaplakal.com/forum13/topic626226.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Strakáč! Občasný přispivatel
Registrace: 25.2. 2014 Příspěvky: 239 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: pá duben 04, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
tet sem sehnal škumpový dřevo krásný zelený budu z něj dělat střenku hele je jedovatý i dřevo jestli víte ?? nevím ... _________________ V celku rád používám slova "nevim" a "asi"
vím, že to není vhodný vyjadřování, ale doopravdy si nejsem ve vším jistej na 100%. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Strakáč! Občasný přispivatel
Registrace: 25.2. 2014 Příspěvky: 239 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
Mysa napsal: | já občas žasnu, kolik lidí nevidělo nikdy žádného lukostřelce, ani jeho obraz. Kolik řidičů neví, kde se otvírá víko motoru. Kolik lidí nedokáže vyplnit a poslat složenku....I jsem viděl stavět stan a narvat kolíky do podlahy, kousek od příslušného očka. Několikrát.
a nejsou to vždycky blondýny
|
tet to čtu tak to je masakr to to neznám a taky to vydím ten chlap rve za všechny tři a ta ženská ty vole to je fakt horor nojo no to že nenapnutej lukje ohlej na nějakou stranu neznamená to že na tu stranu se natahuje tětiva xDDD _________________ V celku rád používám slova "nevim" a "asi"
vím, že to není vhodný vyjadřování, ale doopravdy si nejsem ve vším jistej na 100%. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
|
Zaslal: út duben 01, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
_________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: ne březen 30, 2014 3:16 pm Předmět: |
|
|
Strakáči keby si sa tu objavil skôr mohol si tu vidieť foto mojich lukov zo svídy čo som tu nedávno dal,profily od LB cez holmegaard až po plocháče.no dotentoval sa mi HDD takže zas nemám Picasa...hej,dobré luky sú z toho. a z tenkých prútov aj šípy. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|