Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zkušenosti s prodejci, vyřizování reklamací, servis atd.
#21
První pohled na toho Jag2 : zdánlivě dobrá kuš za ty prachy. Mně se zrovna líbila a kdybych už neměl dost jiných, tak bych tuto jako reflexní kuši bral. Bohužel, to uživatele nenapadne, že někdo při výrobě víc přitlačil na vrtačku. Když to kupuješ, tak si řekneš, že něco oželíš třeba ve vzhledu nebo nějaké funkci, kterou nutně nepotřebuješ. Ale toto je prostě záludná chyba maskovaná pěkným vzhledem a kdyby to ruplo v nátahu nebo při výstřelu, tak bys měl velký problém. Hádám, že asi by to lučiště s kusem railu letělo proti obličeji. Vypadá to tak, že to stáhli z prodeje z důvodu zrovna této konstrukční chyby, tak tu reklamaci pošli znovu. A když to přesto neuznají, tak to zkus přes ČOI. To je silná páka, ale myslím, že pak bude brzo vidět, kolik podobných kuší bude náhle "vyprodáno".

Ještě dodatek: Možná by stálo za to se s nimi pokusit dohodnout: Na jedné straně zmínit, že při nevyřízení reklamace se obrátíš na ČOI a na druhé straně - že by místo tohoto zmetka poslali kus v provedení bez tlumičů. Jsi zručný, tak ten kousek si prohlídneš a zvážíš, jestli po uplynutí záruky (pokud se toho kuše dožije) by nešlo si doma vyvrtat ty dírky pro tlumiče správně. Když prohlídkou neprojde, tak jim ho v nějaké zákonné lhůtě vrátíš.
Odpovědět
#22
To mirdus a rgx
Ta stížnost na ČOI by stála za zvážení. Zmíněná kuše nejen, že nedosahuje zmíněných parametrů (což by mohlo být jako klamavá reklama, klamání zákazníka), při sestavování praskla (vada materiálu), a dle mého neviděla ani žádnou zkušebnu pro schválení pro tuzemský trh. Nejsou to bůhvíjaké peníze, v životě můžeš přijít o víc, ale než je vyděláš a ušetříš, tak to také trvá a na ulici je nenajdeš. Za jeden smysluplný dopis, pár fotek a telefonátů to myslím stojí. Navíc pomůžeš ostatním nejen vedením takové reklamace, jejím výsledkem,
ale i tím, že se tento typ stáhne z prodeje a nezmrzačí někoho jiného, nebo že se tímhle zatne tipec takovýmhle prodejcům a vyselektují se tak jen ti kvalitní. 

To rgx 
Myslím, že jakákoliv snaha o úpravu téhle kuše dopadne špatně. Pokud máš špatně zvolené výrobní materiály, tak jakýkoliv zásah do nich přinese jen další zeslabení a zhoršení vlastností.
Odpovědět
#23
Hnus všechno co přijde z číny a Tajvanu! Včetně Koronaviru. Strašně se divím, že se k šíření těchto sraček propujčují i amíci a propagují to na yutubku. Jedna věc je cena, druhá zdraví a spokojenost zákazníka. To že to tady někdo prodává u nás mě ani nepřekvapuje. A zrovna tyto prodejce tady už dost lidí zmiňovalo. Měl jsem Barnett ze stránek Epuškohled.cz, kuše měla být skladem a když jsem volal, že to nějak trvá, pán mi odpověděl, že jej již zaplatil v Německu a čeká na dodání. Takže zase jeden překupníček. 
Za mě souhlas s ČOJkou, navíc je to zbraň, tam by to mělo splňovat jakési parametry.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)