Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coronavirus opadá - přijďte si zatrénovat
#1
Exclamation 
Ahoj.
restriktivní opatření proti Coronaviru se začínají uvolňovat. Stále používáme roušky. Zveme všechny jihočechy, s absťákem po lukostřelbě, aby si s námi přišli zatrénovat na naší přírodní lukostřelnici ( 1,5 km od Lomnice nad Lužnicí ). Máme připraveny klasické i další zajímavé discipliny pro střelbu v terénu - na statické 2D i pohyblivé 3D terče, cíl vysoko na stromě, střelbu na dlouhé vzdálenosti, písčité protisvahy bez kamení, velké terčovnice atd. Každý trénink si zpestříme zařazením jedné nové discipliny ( v zásobě jich máme dost ). U nás natrénujete na jakoukoliv soutěž.

Pořádáme výukové kurzy na výrobu a házení Atlatlem, nožem a sekerou, bumerangem, lasování atd ( zeptejte se ). Ukázky mohou být doplňkem tréninku. jenž není omezen ani časem ani počtem šípů, platí se pouze první 2 hodiny. Chcete-li vzít své známé, kteří nemají lukostřelecké vybavení, zapůjčíme je a poskytneme základní instruktáž. Můžete si pročíst i starší příspěvky pod přezdívkou Henry.

Střílení může být individuální nebo ve skupině, kdykoliv za slušného počasí. Vždy je třeba domluvit se předem - nejlépe den dva nebo aspoň pár hodin. Kontakt - přes e-mail : jindrichzobl@seznam.cz nebo mob. 605 516 503. Na prvním střílení budete seznámeni s provozním řádem. Pro skupinky do 10 os. máme připravenu zajímavou hru " Lov na jelena "

Ceník, mapku a podrobné informace zašlu při kontaktování. níže je pár fotek z jarních tréninků.

Jindra Zobl


Přiložené soubory Miniatury
                   
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)