Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Malosérioví výrobci kuší, zakázkové stavby, speciální kuše
#11
Twinbow má velmi dobrý nabíjecí mechanizmus, ve kterém je skloubena rychlost nabíjení, nepotřebnost dalších pomůcek a hlavně pokaždé stejně nabitá kuše. Co jsem tedy nevěděl, tak že kuše trpěly na ramena a že firma už úplně skončila. Tak nějak jsem jejich neúspěch dával za vinu vysoké pořizovací ceně a nedostatečné konkurenceschopnosti a reklamy na americkém trhu. 

Jak víme, cesta k úspěchu není nikdy jednoduchá. Na cestě ke splněnému cíli je spousta přešlapů a nesprávných odboček. Záleží už pak jen na výrobci, jak se k tomu staví. Těžko říct, jestli si výrobci s Twinbow namastili kapsu a žijí spokojeně až doteď nebo jestli to šlo už ve finále do velkých ztrát...

Občas mi přijde, že se stálí výrobci snaží pořád přicházet s něčím revolučním, ale neustále se drží standardu. Občas přijdou s něčím doopravdy novým, jako např letos představená Killer Instinct SWAT s "revolučním" záchytem tětivy až u ramena střelce - ale většina firem nedělá takové extrémní kousky (asi ví proč). Jedná se maximálně o změnu rotace kladek, tvorba bullpup pažeb a spoušťových mechanizmů... Pak ale přijde firma jako Swiss Crossbow Makers, Ravin atd., oplývající unikátními, dosud neviděnými možnostmi a technologiemi a všem padne brada na zem.  Otázkou je pak životnost ne jen jednotlivých komponentů kuše, ale ve finále i celé firmy.

Fakt smekám pane za informace a těším se na další pokračování  Wink
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Malosérioví výrobci kuší, zakázkové stavby, speciální kuše - od KOŘEN - 04-26-2017, 09:00 PM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)