Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Landštejn 2019
#1
Vážení přátelé lukostřelci, 30. března 2019 se uskuteční turnaj na hradě Landštejn. Všechny důležité informace ohledně tohoto turnaje se včas dozvíte na stránkách Lukostřelce. Nechceme vás zatěžovat informacemi příliš dopředu, čekáme na Kaťase a spol. až zveřejní pozvání na svůj turnaj v Dýšině, který bude v této sezóně první ligový.   Těšíme se na Vás, vaši Velkojeníkovští - Lojza a Johanka

P.S.  Tímto odpovídáme i na dotaz Zelího, kterého tímto zdravíme:

"Překvapeně koukám, že se něco chystá na Landštejně. To máme za humny. Že by se tu objevil nějaký nový pořadatel o kterém nevíme? Nebo už jsme tak mimo? Víte o tom někdo něco bližšího? Kromě blízkosti mě to zajímá i proto, že jsem tam před pár lety (když nás vyhostili z Radíkova) dělal průzkum možností využití pro lukostřelbu a vypadalo to slibně, tak jsem zvědav, co se z toho vyklube."
Odpovědět
#2
Nové lokality řízené ostřílenými pořadateli jsou vždy lákavé!
Odpovědět
#3
Dobré ráno, přátelé lukostřelci, ode dneška si už můžete přečíst propozice k turnaji (hlavní stránka). Není tam možná vše, co byste chtěli vědět, můžete se zeptat tady. Už teď vidím, že tam chybí upozornění na potřebný počet šípů. Vezměte si jich co nejvíc. Bude se střílet na hradě! Hrad je zatím nedobytný, jakmile trochu povolí zima, napíšeme do propozic všechny disciplíny. Přihlašování spustíme během několika dní.
Zdraví Lojza
Odpovědět
#4
No vida, jak jste se pěkně rozjeli. To je sranda, jak se všechno vyvíjí. Vzpomínáš, jak jste se před pár lety vzpouzeli, když jsme Vás s Jařenkou poňoukali, ať uspořádáte nějakej turnaj?
Věřím, že Landštejn bude bomba.
Odpovědět
#5
Opatrně s výrazy Landštejn + bomba, vypuštěnými do elektronického prostoru, mohlo by to vyprovokovat návštěvu zásahové jednotky Exclamation Smile Smile
Odpovědět
#6
No nevím, zdali to bude nějaká bomba. Půjde o první pokus. Doufáme, že se podaří udělat pohodový a hezký turnaj v zajímavém prostředí. Výraznou roli bude jistě hrát počasí, ale s tím už jsou přírodní lukostřelci tak nějak smířeni.
Odpovědět
#7
Tak, pokud máte zájem, už se můžete přihlásit, kamarádi a přátelé.
Odpovědět
#8
Technická otázka: večeře a snídaně se platí na místě?
Odpovědět
#9
Ano, všechna ostatní jídla kromě oběda (oběd - viz propozice) se budou platit obsluze v restauraci Landštejnského dvora.
Odpovědět
#10
Cizozemští spřátelení lukostřelci platí startovné samozřejmě až na Landštejně. Hezký den Joh.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)