Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Country turnaj Římov
#1
Vážení lukostřelci, ItaClub Římov si vás dovoluje pozvat na turnaj 3D Country 11. 7. 2020 na parkuru Římov. Více informací na stránkách klubu.
http://www.itaclub.cz/index.php/turnaje/...urnaj-2020
Odpovědět
#2
Ahoj lukostřelečtí kamarádi, ač jako člen Ita klubu bych asi měla zůstat v pozadí, nejde to a musím poděkovat za krásný deštivý den v Římově. Škoda, že jsme museli odjet již po vyhlášení. Na večírek určitě již nepršelo a doufám, že se povedl stejně tak jako samotný turnaj. Děkuji všem kdo přijeli a společně s námi se brodili bahnem a lovili gumovou zvěř. Johanka a Lojza
Odpovědět
#3
Já to mám  jak v "Jáchyme hoď ho do stroje" - vylovení, odbahnění, vysušení... vylovil jsem se sám, tedy zalovil jsem si spíš, odbahňju dneska celý den a suším doteď. Ita někde bude mít fotku mé totálně rozmočené bodovačky na kterou už ani nešlo psát. Nakonec pomohl zápis do (naštěstí vodotěsného) mobilu. Ale stálo to za to! Big Grin
Odpovědět
#4
První závody v „3D tradičním instinktivním plavání“ se myslím povedly. Vody bylo dost a tak bylo všude veselo. Někteří závodili ve stylu „motýle“ a ti co měli „přednosti“ dávali přednost stylu „prsa“. U potůčků a vodopádů jednoznačně vítězil styl „naznak“ a po zádech radostně sjížděli kopečky a peřeje.
Zkušené plavce bylo už na první pohled poznat podle plavek, měli přes ně neoprén. Snad jen někteří nováčci nám splývali, neboť neustále splývali.
Kriticky musím napsat, že turnaj měl nějaké mouchy (komáry, hovada, vážky…):
- promokavé kapsičky u plavek na bodovačky
- neefektivní šlapání vody při zapisování bodů
- nekoordinované skoky do lesa (někdo šipkou, jiný po nohách a viděla jsem dokonce i „placáka“).
Snad největší úspěch měla vložená soutěž – UTOP SE V PIVU, kde máme borce, kteří porazili i zkušené rakouské „swimmingáře“.
Příjemný den zakončily vodním tancem akvabely ve stanovém akváriu za doprovodu kapely Fontanela (čti Fontána)…

Trocha fotek zde https://itaita.rajce.idnes.cz/Country_turnaj_2020/
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)