Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8.8.2020 Hamerský šíp
#11
Naprosto úžasné.
díky
Holík
Odpovědět
#12
Už jsme doma, zotavujeme se a přidáváme se ke slovům díků a chvály. Pamatujeme si jen málo tak pěkných turnajů, jako byl ten váš, Růženko, Aleši a ostatní. Až se z toho trochu vzpamatujete, oklepete a trochu vám otrne, zkuste alespoň uvažovat o pokračování. Nejde ani tak o nekonečné zvyšování pomyslné laťky, jako spíše o to, abychom se na turnajích cítili tak hezky jako tentokrát. A to ve všech myslitelných ohledech. Díky.
Johanka a Lojza
Odpovědět
#13
Přidávám se k díkům za bezva akci a Lojzík to vyjádřil zcela dokonale, takže mohu jen podpořit jeho přání - zkuste to znovu.
Petr a včera bohužel nepřítomný zbytek rodinky
Odpovědět
#14
Konečně jsme dorazili domů a ještě dožíváme dojmy...
Z jakého konce to vzít? Když jsem se dozvěděla, že se Sobotkovi chystají uspořádat vlastní soutěž, bylo mi hned jasné, že bude stát za to. Jenže "stát za to" absolutně nevystihuje skutečnost. Byla to nádhera. Prostředí, disciplíny, zázemí, společnost....Vše na jedničku s hvězdičkou. Nikde jsme se neštosovali, jednu chvíli jsme měli dokonce pocit, že jsme na trati sami. Náš sedmiletý si odbyl v Hamrech svou první velkou soutěž a jsem za to ráda, protože podmínky pro to měl luxusní.
Blahořečím si za nápad pojmout soutěž jako rodinný víkend a zůstat od pátku do neděle v penzionu u úžasné Růženčiny rodiny. Ani tohle nejde snadno popsat slovy - milí lidé a nádherné prostředí penzionu, ve kterém bylo snad všechno ze dřeva a to my můžeme :-) Bylo moc prima moci po soutěži ještě posedět, popít a popovídat.
Je jen těžko představitelné, že celou tuhle parádu zvládl Aleš připravit jen s několika nejbližšími. Klobouk dolů a velký obdiv. A i já se připojím k zástupu škemralů a žadoním o pokračování. Doufám, že až se pořádně vyspíte a přestanou vás bolet ruce, třeba přeskočí jiskřička naděje. Jak psal Lojza, není nutné překonávat nastavené laťky...
Za LUKOS děkuje Šárka and family.
Odpovědět
#15
Perfektní turnaj. Krásné prostředí, pečlivá příprava, hromada vystřílených šípů ... jednoznačně zdařilá akce, která by snadno pojala i daleko větší počet střelců. Budeme se těšit na příště.
Všichni Lucínkovi
Odpovědět
#16
... týden usilovných příprav Arendášů a Sobotů  se vyplatil ,již když mě Aleš na jaře pozval do Hamrů k Arendášům na penzion tak jsem předpokládal že lokalita a Alešova preciznost se  vyplatí  a bude to parádní postříleníčko. ,, A TAKY ŽE JO,,  jedno velké DÍKY VŠEM POŘADATELŮ  - mlčoch

p.s. příští rok určitě přijedu.
Odpovědět
#17
Ahoj kamarádi lukostřelci, 

Všem Vám za účast děkujeme, protože turnaj byl připravován pro vás. Poděkováních je hodně a snad na některé z vás nezapomenu, ale určitě bych chtěl poděkovat lukostřelcům co nám pomohli s přípravou a úklidem (nebudu jmenovat, protože bych určitě na někoho zapomněl). Elišce Rudové a Johance za pomoc s registrací i počítáním výsledků. Johance, Lojzíkovi, Katce Záhorkové a Mlčochovi za ochotu při dotazech a Petru Holubovi za přípravu a organizaci doplňkové disciplíny. 

Přepočítání a přepsání výsledků do exelu byl několika hodinový maraton, ale snad to pro vás bude přehledné. 
Několk šípů se nám podařilo dohledat a ještě zaběhnu za kyvadlo i terénní a vše co dohledám, tak přivezu a předám.

Děkujeme a uvidíme se v sobotu na Hrádečku
Sobotkovi a Arendášovi

PS: Excel s výsledky je příliš velký a jak dořeším jak sem výsledky vložit, tak je vložíme. :-(  Zatím je přikládám v PDF bez možnosti filtrovat.


Přiložené soubory
.pdf   Výsledky Hamerského šípu.pdf (Velikost: 709,09 KB / Stažení: 39)
Odpovědět
#18
Ahoj,

Tak konečně přikládám výsledky v excelu s možností filtrovat a dole jsou záložky podle kategorií.  :-)

Přeji vám hezký den a spoustu vypuštěných šípů.


Přiložené soubory
.xlsx   Výsledky Hamerského šípu_1.xlsx (Velikost: 57,35 KB / Stažení: 48)
Odpovědět
#19
Moc velký dík za super závod. Všechno bylo zcela na pohodu, no prostě parádně prožitej den mezi lukostřelci.
Pořadatelům velký dík.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)