![]() |
20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Verze k tisku +- Fórum - Lukostřelec.cz (https://lukostrelec.cz/subdom/forum) +-- Fórum: Lukostřelba (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Fórum: Turnaje (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=3) +--- Téma: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... (/showthread.php?tid=562) |
RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - mincička - 06-21-2020 Ahoj, děkujeme za turnaj, škoda, že nevyšlo počasí, ale to nikdo neovlivní. Osobně děkuji skupině, která mne adoptovala po té, co se mi rozpadla má skupina ![]() Takže děkuji za adopci ![]() Děkuji. Lenka C. RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - hbt - 06-21-2020 Bylo to mokré, bylo to těžké, bylo to dlouhé, ale bylo to super. Chvála každému, kdo vydržel střílet i pořadatelovat . RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Johanka Suchardová - 06-21-2020 Ahoj kamarádi lukostřelci, bylo to opravdu dlouhé, ač to domů z Habří máme jen hodinu a půl, dorazili jsme v půl jedenácté v noci, mokří, zmrzlí já hladová a Lojza -řidič- žízniví. Ti kdo vydrželi až do konce, zaslouží pochvalu a obdiv. Jsme to ale blázni! Největší z nás je Alenka, které upřímně gratuluji k nejlepšímu výkonu v primitivech - opět nám dala na frak (doufám, že to nejmenší nadějný lukostřeleček neodstůně). Luky snad vyschnou a šípy uděláme nové. Děkuji Totemákům za dobrý a náročný turnaj, ale přimlouvám se za jeho zkrácení. O pár šípů méně by neuškodilo. I za dobrého počasí by to bylo náročné, natož v tom co bylo včera. Ku konci jsme si vážně už nepřáli nic jiného než to mít za sebou. Skupina i s adoptovanou osamělou Lenkou byla parádní a zapisování do perfektních bodovaček byla radost. Ještě jednou se omlouvám kolegyni Štruncové za okradení o 4 body při zapisování na dvacítce, ale snad jsme to nakonec daly do pořádku. Děkuji a už se začínám těšit na další turnaj. - Včera večer jsem ještě chtěla raději sbírat známky a ne blbnout někde v bahně na plastovém teleti. Johanka RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - ficcus - 06-22-2020 Ahoj kamarádi, já bych také moc rád poděkoval těm, kteří vydrželi do konce bylo to náročné pro všechny a o to více mne mrzí, že jsem nemohl být více nápomocen našemu kmeni a více se věnovat Vám - v pátek večer především. Vy si budete turnaj pamatovat jako náročný a propršený a já jako náročný a prosraný. Co se týče délky trasy, tak tu jsme natáhli (především loveckou část), aby se vešli všichni přihlášení. Nechtěli jsme, po tom podivném jaru, více omezovat účast. A navíc byl bez minuty nejdelší den v roce:-) Ale jsme si vědomi, že haberská destinace má kapacitu pro méně disciplín a max 100 střelců (vč. Totemáků). Mimochodem, nedělní obecní pouť se poprvé v historii obce přesunula od podmáčeného "Víta" na asfaltovou náves. Stylem, že hosté vyjeli nahoru, posoudili stav, sbalili stany a bufet ... postavili si to na návsi u zavřené hospody a dál už to bylo dobré jako vždy:-) Takže ještě jednou díky všem a ať se daří. Petr z Totemu RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Herman - 06-22-2020 Za Titěváky také moc děkuji za prima turnaj na magickém místě ! RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Prometheus - 06-22-2020 Ahoj, Za naší rodinu děkujeme Totemákům za povedený turnaj. Jsme rádi že po delší odmlce jsme mohli přijet a zase střílet. Za náš odjezd před vyhlášením se omlouváme. Prometheus RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Mlčoch - 06-22-2020 Ahoj za pěkný turnaj s partou prima lidí , velké díky pořadatelům a všem co se starali a přípravu a řádný průběh. Byl jsem u Vás poprvé a užil jsem si to . Výborná EGO disciplína ( při přemýšlení jak budu střílet na malé sklopky jsem netrefil ani tu první největší, takže ego předběhlo střelcovu schopnost se trefit. Postříleníčka bylo hodně, obdivuji Lucínka a Ali ,že to s malým v kočárku v dešti a bahně v lese dali. mlčoch pár foto a video https://www.facebook.com/lukostrelci.ceskeholesa/posts/1695864780565635?notif_id=1592818576880016¬if_t=video_processed RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Ivan - 06-22-2020 Se zájmem si tu čtu, jaké to bylo v sobotu a jen bych chtěl poprosit: tohle forum dokáže zprostředkovat informaci písemnou i obrázkovou/foto, není třeba používat různé sociální či asociální sítě. Já například, jako zarputilý odmítač takových /a je nás mnoho/, si moc potom nepočtu. Při tom by mne zrovna Mlčochovy zážitky zajímaly. RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Dáda - 06-23-2020 Děkujeme za AWEN za skvěle připravený turnaj, bohužel jsme ho vzhledem k počasí a okolnostem nemohli dokončit, což nás moc mrzí. Dáda AWEN RE: 20.6.2020 - turnaj v Habří ... - Kaťas - 06-24-2020 (06-22-2020, 03:26 PM)Ivan Napsal(a): Se zájmem si tu čtu, jaké to bylo v sobotu a jen bych chtěl poprosit: tohle forum dokáže zprostředkovat informaci písemnou i obrázkovou/foto, není třeba používat různé sociální či asociální sítě. Já například, jako zarputilý odmítač takových /a je nás mnoho/, si moc potom nepočtu. Při tom by mne zrovna Mlčochovy zážitky zajímaly. Já si nemyslím, že by se v tom Mlčoch nějak vyžíval a proto, když už to jednou nahrál na nějakou sociální síť (kvůli klubu), tak už ho to nebaví dělat vícekrát na další sítě a posílá tak jen odkaz. Navíc prostor na fotky a videa je tady značně omezen... |