Fórum - Lukostřelec.cz
novinky ohledně omezení našich turnajů - Verze k tisku

+- Fórum - Lukostřelec.cz (https://lukostrelec.cz/subdom/forum)
+-- Fórum: Lukostřelba (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Fórum: Turnaje (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Téma: novinky ohledně omezení našich turnajů (/showthread.php?tid=558)

Stran: 1 2


novinky ohledně omezení našich turnajů - Johanka Suchardová - 05-06-2020

Vážení lukostřelečtí přátelé, právě jsem se dočetla toto: 

po 11. květnu
Vláda umožní sportování až 100 lidí současně včetně závodů a tréninků. Nadále nebudou otevřené kabiny s výjimkou toalet, sportující ale nebudou muset mít roušky. Od minulého pondělka se profesionální sportovci vrátili k venkovnímu tréninku a zatím se mohou připravovat jen ve skupinách a za dodržení přísných hygienických opatření.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-covid-19-prehledne-hygienicka-pravidla-vlada-opatreni-kadernictvi-skoly-kina-divadla.A200501_103917_domaci_aug


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Hynek - 05-06-2020

Vypadá to, že z ligy přece jenom něco stihneme.  Big Grin Taky jsem to četl.


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Mlčoch - 05-06-2020

Ahoj akorát bude komplikované přihlašování kontrola luků ,výdej jídel , vyhodnocování, Spíše to vypadá na turnaje s průběžným systémem bez vyhlašování a s vlastním jídlem.  Mlčoch


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Lucínek - 05-06-2020

No mě přijde, že je potřeba pouze používat zdravý rozum. No teď jenom, které všechny akce jsou a budou odpískané a kdo to nevzdává? Zatím byly zrušeny oba květnové memoriály, co ty Šindlovy Dvory a Lipice, to bude?


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Mlčoch - 05-06-2020

sem to nepatří ale zdravý rozum se už dávno odstěhoval z téhle bohem zapomenuté země mlčoch.


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Luis - 05-08-2020

Neházejme, kamarádi, flintu do žita, ono se v podstatě houby děje. Pokud si budou moci svobodně sdělovat tělní i jiné tekutiny sportovci či hosté v pivních a dalších zahrádkách, nevidím důvod, proč to taky nezkusit.
Jak už naznačil Lucínek, bylo by dobré, kdyby se ozvali pořadatelé. My s Johankou určitě Klepák chceme. A možná zkusíme ještě něco dalšího.
Krásné jaro a léto přeje Lojza.


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Ivan - 05-08-2020

Není ani třeba zdravý rozum, stačí být gramotný a přečíst si podmínky. Pohyb v ve volné přírodě a v lese nebyl nikdy zakázán v počtu do 2 lidí,  a u rodinných příslušníků ani početně omezen a nemusí mít ani náhubky. Zákaz byl hlavně z hlediska diváků a kontaktních sportů, což u nás nehrozí. Stačí zrušit společné hromadné starty a ukončení a proti málo početným skupinám na trati není námitek při dodržení distance a náhubků. Ani stravování není omezeno - z okénka u výdejního pultu dostanou jídlo a rozejdou se k distanční konzumaci.


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Prometheus - 05-08-2020

(05-08-2020, 10:02 AM)Luis Napsal(a): Neházejme, kamarádi, flintu do žita, ono se v podstatě se houby děje. Pokud si budou moci svobodně sdělovat tělní i jiné tekutiny sportovci či hosté v pivních a dalších zahrádkách, nevidím důvod, proč to taky nezkusit.
Jak už naznačil Lucínek, bylo by dobré, kdyby se ozvali pořadatelé. My s Johankou určitě Klepák chceme. A možná zkusíme ještě něco dalšího.
Krásné jaro a léto přeje Lojza.

Ahoj,

Za Hamerský šíp se mohu vyjádřit, že turnaj chceme uspořádat a případný přesun na jiný termín není možný z důvodu rezervace zázemí. Nicméně pravda je taková, že majitel zázemí a pozemků si vyhradil právo vyjádřit se do konce května zda nás do zázemí pustí či nikoliv. Takže konečné rozhodnutí o Hamerském šípu bude začátkem června a věřím, že se s majitelem domluvíme. Každopádně pokud se turnaj uskuteční tak bude kapacitně omezen. 

Hezký den
Prometheus


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Katka - 05-11-2020

AHOJ,
ve středu se Jihočeská Titěva dohodla, že turnaj Pod Lipicí uspořádáme. Brzy očekávejte propozice a další informace.


RE: novinky ohledně omezení našich turnajů - Luis - 05-11-2020

Zdravíme Kateřinu a spol. Děkujeme z Jeníkova a už se nezřízeně těšíme.
Lojza a Johanka