tak co se bude letos dít? - Verze k tisku +- Fórum - Lukostřelec.cz (https://lukostrelec.cz/subdom/forum) +-- Fórum: Další (nelukostřelecké) aktivity (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=5) +--- Fórum: Tlachárna (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Téma: tak co se bude letos dít? (/showthread.php?tid=635) Stran:
1
2
|
tak co se bude letos dít? - hbt - 01-05-2022 Ahoj všichni. Tak už nás nenapínejte. Už se rýsuje nějaký seznam turnajů? A nebo je ještě příliš brzy? RE: tak co se bude letos dít? - Johanka Suchardová - 01-06-2022 Hezký den, něco se určitě dít bude. Vypadá to, že druhý turnaj letošní sezóny (první byl Kašperk), bude zcela nové klání u Staré Boleslavi, začátek dubna. Pak jsou již známé termíny tradičních turnajů u Českolesáků. Kalendář akcí se bude asi postupně doplňovat až po valné hromádce ATL. Takže pilně trénujte! Mě Ježíšek nadělil dva krásné nové luky, a už jsem je včera a předevčírem byla vyvenčit. Johanka RE: tak co se bude letos dít? - hbt - 01-07-2022 Takže kluci z Lumarku letos žádné skorozimní povyražení neplánují? To je škoda RE: tak co se bude letos dít? - Kaťas - 01-10-2022 (01-07-2022, 08:40 AM)hbt Napsal(a): Takže kluci z Lumarku letos žádné skorozimní povyražení neplánují? To je škoda Ahoj, máme to složité. V Dýšině nám vybouchlo zázemí, takže zimní varianta by byla nepříjemně ledová a letní varianta tam není dost dobře možná. Při toulkách se psem mi to samozřejmě šrotuje v palici a chtěl bych něco udělat. Menší zimní akce by se dala udělat v Blovicích v zámeckém parku, ale nestihl jsem to domluvit. Mám v úmyslu rozjednat případně něco většího na léto, ale možná si ještě tento rok nechám na stavbu, aby to nebylo šito horkou jehlou a mohli jste nám to pochválit Kaťas RE: tak co se bude letos dít? - Luis - 01-11-2022 To víš, že vám to pochválíme. Už aby to bylo. Hlavně se teď ale věnuj stavbě domečku. RE: tak co se bude letos dít? - loccoCZ - 01-12-2022 Hlásím, že mi dnes místní rybáři potvrdili termín 26.3. 2022 na nultý ročník turnaje O perlu Proboštských jezer. RE: tak co se bude letos dít? - Kaťas - 01-19-2022 (01-12-2022, 05:48 PM)loccoCZ Napsal(a): Hlásím, že mi dnes místní rybáři potvrdili termín 26.3. 2022 na nultý ročník turnaje O perlu Proboštských jezer. Hustý novej závod a celkem blízko vlastně odkudkoli. Kolik se Vám vejde střelců na trať? To bude zas nával RE: tak co se bude letos dít? - Stalker - 01-19-2022 (01-19-2022, 08:41 AM)Kaťas Napsal(a):(01-12-2022, 05:48 PM)loccoCZ Napsal(a): Hlásím, že mi dnes místní rybáři potvrdili termín 26.3. 2022 na nultý ročník turnaje O perlu Proboštských jezer. Odkudkoli? :/ RE: tak co se bude letos dít? - honzik181 - 02-14-2022 Ahoj, tak nějak jsem počítal, že když proběhne valná hromada, kde se orgánizátoři setkají a domluví si termíny turnajů, tak se konečně dovíme termíny turnajů. Rád bych si naplánoval i další jiné akce. A stále čekám a čekám... A nic. Budou ještě další turnaje? :-) Honzík RE: tak co se bude letos dít? - RAVEN - 02-14-2022 (02-14-2022, 05:07 PM)Ahoj Honzo, za náš klub (RAVEN Horažďovice) dávám na vědomí, že bude v úterý o sv.svátku (5. 7.) třetí ročník turnaje pro děti a dorost na Sv. Anně u Horažďovic a v první listopadovou sobotu by měl proběhnout druhý ročník turnaje na Kašperku (ten prozměnu jen pro dospělé a dorost). Jinak jsem také zvědav, co se na jaře ještě vyvrbí... . Tož tak. Zdraví Tom P. honzik181 Napsal(a): Ahoj, |