Fórum - Lukostřelec.cz
LETNÍ HAVRAN 2023 - Verze k tisku

+- Fórum - Lukostřelec.cz (https://lukostrelec.cz/subdom/forum)
+-- Fórum: Lukostřelba (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Fórum: Turnaje (https://lukostrelec.cz/subdom/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Téma: LETNÍ HAVRAN 2023 (/showthread.php?tid=694)

Stran: 1 2


LETNÍ HAVRAN 2023 - RAVEN - 07-19-2023

Ahoj vespolek, 
na sobotní turnaj (22.7.) se uvolnilo něco málo míst, tak kdo by si chtěl v sobotu zastřílet poblíž Horažďovic, je možné se přihlásit.
Těším se na viděnou v sobotu. Za LK RAVEN zdraví Tom P. (tel. pro případné dotazy atd. - 606880502)


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - BAZY - 07-23-2023

LUMARK ... děkuje za fajn turnaj,za skvělé disciplíny a zážitky z trasy..bylo to vydařené a v naprosto parádním terénu-prostředí...táborové zázemí na nocovačku a ranní střelbu nemělo chybu !!! Díky Tome z RAVEN'u


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - Milaura - 07-23-2023

Ahoj, děkujeme za parádní turnaj, příjemné prostředí a spousta nových disciplín - super. Jídlo chutnalo báječně. Moc se nám u vás líbilo. Tome skvělá práce, vše na jedničku. Těšíme se na příště. Míla a Tom


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - honzik181 - 07-24-2023

Ahoj, moc děkuji za moc příjemný turnaj.
Byl perfektně připravený a já jsem neviděl jedinou chybičku.
Jen mě mrzí, že jsme tam v pátek byli v podstatě sami. Do půl jedenácté, než dorazila skupinka stavějících, jsme tam byli ve dvou. Kde jste všichni byli?
Tohle není chyba pořádajících, ale špatná morálka mužstva! Samozřejmě, že každý nemá čas pokaždé přijet, ale ze šedesáti účastníků dva? A slyšel jsem, že druhý večer na tom nebyl o moc lépe... Bylo nám u toho ohýnku s kytarou smutno... :-(
Ještě jednou děkuji pořadatelům, za ohromný výkon při stavění.
Honzík


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - Ondra - 07-24-2023

Ahoj,
 prý v klubu nikdo další nemá střevo, tak mám za Lukosy poděkovat já (holt je musím všechny otevřít a u koho najdu appendix tak uvidí). Naštěstí jsem se k tomu stejně chystal. Takže upřímné díky, bylo to moc pěkné. Místo, zázemí, parádní disciplíny (já zešedivěl na kole štěstí, to budu muset trénovat), ale prostě jsme si to užili neskutečně. Oceňuji přípravu na bojové uplatnění lukostřelby při vyřazování kolových vozidel nepřítele, snad na to ale nedojde. Moc se přimlouváme, aby se z turnaje stala tradice. Nejen protože to krásně rozdělilo tu neskutečně dlouho letní pauzu, ale i proto, že to bylo skutečně moc fajn a blízko :-). Tak ještě jednou díky a v září přijeďte k nám. 
  Ondra a Lukosové


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - Lucínek - 07-24-2023

Děkuji i za klan Lucínků, byla to paráda, užili jsme si to moc a moc a příště se rozhodně pokusíme přijet i s nějakým nocováním, protože se nám odtamtud vůbec nechtělo. Díky!!!


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - loccoCZ - 07-24-2023

Posílám díky za celou výpravu z Brandýsa. Viděli jsme Tomovo (a jeho mládeže) neskutečné nasazení (do poslední jiskřičky z čelovek) a moc jsme si užili výsledek.
Moje sestřička s námi vyrazila na první turnaj až po dlouuhéém přemlouvání a prý klidně pojede zase někdy znovu - za mne důkaz, že to bylo moc fajn.
Přikládám link na její fotky a doufám, že ostatní taky něco doplní
https://drive.google.com/drive/folders/1FBaXf0p7UuCOy9mrqmPu-UGQHFSkdaU8


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - Hynek - 07-24-2023

Za naši rodinu musím poděkovat za úžasný a miminko-friendly turnaj. Letos hodně zvažujeme, na které turnaje jet a jsem moc rád, že jsme zvolili Letního Havrana. Moc jsme si to užili i díky skupině složené ze střelců Awenu! Díky i Vám!


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - Lucínek - 07-25-2023

Pár fotografií ze sobotního turnaje:
https://www.rajce.idnes.cz/alenkaratajova/album/letni-havran-2023


RE: LETNÍ HAVRAN 2023 - Dáda - 07-26-2023

Rádi bychom poděkovali za pohodový turnaj v příjemném táborovém prostředí. Líbilo se nám u vás a rádi se za rok vrátíme.
Meloun byl výborný a osud byl zapeklitý, krtci se smáli jak lezeme na posed až se za břicha popadali. Díky celé skupině za pohodu na trati.
Za celý AWEN Prachatice děkuje Dáda