Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Landštejn 2019
#21
Samé dobré zprávy :-) Už se těšíme, jen škoda, že zase bez dětí ... ty se s námi dostanou snad až někdy skoro v létě :-(
Odpovědět
#22
Milí lukostřelci, lukostřelkyně a lukostřelčata,

Přihlašování na turnaj je již ukončeno. Zvýšili jsme kapacitu turnaje na 136 borců, tj. 17 skupin po osmi lidech. Prosíme ty, kteří již dnes vědí, že nebudou moci přijet, aby nám dali vědět – máme nějaké čekající náhradníky.

Připomínáme, že se bude střílet na hradě – málo prostoru, samý kámen. Většina disciplín bude ve zdech hradu, a proto se jistě vyplatí opatrnost a vzájemná ohleduplnost. Vezměte si raději víc šípů. Doporučujeme i šípy starší a opotřebovanější.

Pro větší zájem o ubytování bude spaní rozšířeno z hotýlku Landštejnský dvůr i na blízký Cyklokemp, který patří stejnému majiteli. Zajistili jsme oproti původnímu záměru i možnost večeře v pátek a snídaně v sobotu (viz propozice). Kdo má zájem, dejte vědět, ať se pan hostinský může připravit. Připomínáme, že nedoporučujeme stanování. Pro tento účel se nám nepodařilo zajistit pozemek.

V den závodu bude na 1. nádvoří hradu otevřeno drobné občerstvení s (krytým) posezením a na oběd budete moci postupně od 11 do 15 hodin. Obědy navíc, ostatní jídlo a stejně tak ubytování budete platit přímo obsluze hotýlku.

Pokud se na střílení obléknete do oděvu, vhodného k hradu nebo vašemu luku, budeme rádi. Taky budeme rádi, když do 15. března zaplatíte startovné. Vše ostatní si můžete přečíst v propozicích k turnaji.

Tak to hlavní bychom měli a teď ještě ty disciplíny:

Ligová dvacítka

Ligová padesátka

Ligová rychlostřelba

Ligový králův ústup

Adamovo beckovské kyvadlo

Soustřel

Grázlova soutěska

Pikartské bojiště

Leopoldův fenik

Landštejnské prakové koule

Buquoyova protizteč

Jindřichův zbrojnoš

Mohyla na pomezí

Zemský sloup

Václavova bestie

Lov v hradní rokli

Tyto disciplíny jsou už jisté, další ještě zvažujeme.

Vaši  Johanka a Lojza

 

 

 

 

 
Odpovědět
#23
Za našu výpravu (4 ks) hlásim, že nemáme zmeny a už sa tešíme. Určite máme záujem o večeru v piatok aj v sobotu a raňajky v sobotu aj v nedeľu. A teraz taká technická otázka, mám nejakú flaštičku rumu, nebude mať pán hostinský problém keď to tam prinesiem a strestáme tú fľašu?
Odpovědět
#24
Vážení lukostřelečtí kamarádi, v příloze Vám posílám včerejší fotografii z hradu.
Drahý Pišto, rumu není nikdy dost, když tak ji vyprázdníme mimo hospůdku. Hezký den Johanka


Přiložené soubory Miniatury
   
Odpovědět
#25
(03-04-2019, 10:25 PM)Lucínek Napsal(a): Samé dobré zprávy :-) Už se těšíme, jen škoda, že zase bez dětí ... ty se s námi dostanou snad až někdy skoro v létě :-(

U nás jsou děti vždy vítané !  / 8.6.2019 / Trurnaj Pod Lipicí /
Odpovědět
#26
Tak ještě pro pořádek, doplnili jsme poslední, sedmnáctou disciplínu, střelbu z donjonu na olgoje chorchoje. To je pro dnešek vše. 
Zdraví Lojza
Odpovědět
#27
(03-18-2019, 07:27 AM)Herman Napsal(a):
(03-04-2019, 10:25 PM)Lucínek Napsal(a): Samé dobré zprávy :-) Už se těšíme, jen škoda, že zase bez dětí ... ty se s námi dostanou snad až někdy skoro v létě :-(

U nás jsou děti vždy vítané !  / 8.6.2019 / Trurnaj Pod Lipicí /

To jsme zase bez dětí...
Odpovědět
#28
Tak jaký je tam u Vás na jihu teda počasí? Mám si brát trenýrky nebo vaťák?
Odpovědět
#29
(03-26-2019, 02:05 PM)Kaťas Napsal(a): Tak jaký je tam u Vás na jihu teda počasí? Mám si brát trenýrky nebo vaťák?

Trenýrky a vaťák Big Grin
Odpovědět
#30
Hezký den přátelé lukostřelci,
  • Počasí -- nejprve odpověď Kaťasovi: i noci tu jsou chladné (přibal teplé prádlo). Dnes ráno na nule, ale už se tam trochu otepluje. Včera bys rozhodně vaťák potřeboval, nicméně všechny "předpovědny" ukazují -zatím- na sobotu krásné jarní počasí ( takže trenky možná taky užiješ).
  • Náhradník -- v posledních dnech se uvolnilo pár míst a jedno zůstalo prozatím volné, je možno se normálně přihlásit přes lukostřelce.
  • Nocleh -- je zajištěn v Land. dvoře asi 45 míst, ti kteří se přihlásili později nebo budou nocovat jen jednu noc, budou spát v nedalekém (2 km) cyklokempu, jedná se o různě velké pokoje s příslušenstvím (spacáky nejsou potřeba). Kdo kde se dozvíte až přijedete. Postupným odhlašováním a dalšími změnami, nastává akce kulový blesk.
  • Večírek -- obě noci nás bude nocovat s obměnami kolem osmdesáti - takže se máme na co těšit. 
  • Stravování -- veškeré stravování je zajištěno v restauraci Landštejnský dvůr. 
  • Registrace --  v restauraci L. dvůr již v pátek večer a v sobotu ráno, jak kdo přijede. 
  • Zahájení -- na hrad se odebereme všichni společně. Hrad je pro veřejnost uzavřen, nikdo krom účastníků nebude mít možnost do hradu vstoupit (budeme označeni páskou na ruce). S tímto označením Vám bude vydán i oběd. Doprovod bude označen také, aby mohl do hradu. 
  • Dotazy, připomínky -- pokud se chcete na cokoli zeptat volejte dnes (středa), zítra ráno se stěhujeme na Landštejn a tam je mizerný signál. Nebo pište - ještě ve čtvrtek v pozdních večerních hodinách mrknu na poštu. 
    Přejeme Vám příjemnou cestu k nám na jih a těšíme se na shledání. Johanka a Lojza
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)