a vyriesil som aj vrhacku tych kotucov. Vzal som so sebou dcery a bola zabava pre celu rodinu. oni hadzali, ja som strielal. Sice som nie vzdy trafil, ale zabava bola 100 krat vecsia ako pri strielani an staticky terc.
A pre tych, ktorym sa nepaci, ze som vlastne dcery vystavil riziku musim hned na zaciatku napisat, ze som bol na strelnici, kde baby boli skovane za tercovnicou z hobry a na moj povel len vyhodili disk. Takze z pohladu strelca (teda mnaň neboli ani vydiet, len zrazu vyletel kotuc). A kedze bol manualne vyhodeny, tak vzdy bola ina aj sila a aj smer hodu. takze dalsie + pre zabavu (sa bojim, ze vrhacka by ich strielala vzdy rovnako)
Registrace: 22.7. 2007 Příspěvky: 1663 Bydliště: Praha
Zaslal: ne červen 17, 2012 11:24 pm Předmět:
Tak jsme to zkouseli , je to super zabava, operene flu flu letaji do 15 metru rovne a na triceti to padne jak kamen a je jedno z jakeho luku se to strili.
Ty chlupatce litaji dal, na 45 - 50 metru , dle sily luku.
Krasne je ze ty sipy se zapichuji kolmo do zeme a neni je potreba hledat .
Meli sme jenom 20 cm improvizovanej terc na hazeni. Chce to vrhacku, Jinak je to vice prace nez strilet .
Uroven zabavy hodnotime na 10-11 z moznych deseti.
Popracujeme dale na technologii a dame vedet.
Zaverem na zabavu je urcite urceny opereny sip, kdybych neco lovil tak bych vzal ty chlupatce...
Na chlupatce jsme rozparali ozdobny lem z kralika z kapuce stare bundy jeho zeny.
Poznatky: Kdyz mate perka v plne dilce nekupujte ty moc tvrde barevne, Pri spiralovem zpusobu nataceni se s nima pracuje blbe a hotove opereni je moc krehke a lame se.
Jinak sipy letaji na 15 metru stejne jak normalni operenci. Venku jsme jeste dolet netestovali pac tady byla prutrz mracen, otestujeme a dame vedet.
Jinak ty spiralove operence delaji docela slusnej hukot kdyz leti, jako kdyz si pustite moderniho robina hooda v televizi, naopak ty chlupatce vydavaji jenom jemny selest. Jak to budel brzdit dam vedet.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.