Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: st březen 30, 2016 11:32 pm Předmět: |
|
|
Tak mi přišly... a nejsou špatné, jsou celkem pěkně udělané a pro různorodé činnosti vhodné, ale pro lukostřelbu by se daly pořádně použít pouze pro kladkáč... pro který byly určitě myšleny... no asi si je nechám na kolo, zimní slaňování a podobné kratochvíle  _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivan Stálý přispivatel

Registrace: 1.9. 2010 Příspěvky: 441
|
Zaslal: so únor 20, 2016 3:19 pm Předmět: |
|
|
Hrome, dej tam benzín z lékárna a nebude smrdět-mně nesmrdí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: út únor 09, 2016 9:00 pm Předmět: |
|
|
ten gelový opravdu hřeje tak čtvrt hodiny. Chemický hřeje dlouho, ale taky stojí kolem 50 korun a je na jedno použití. Uhlíkový má drahý provoz _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrom Občasný přispivatel

Registrace: 3.8. 2006 Příspěvky: 175
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: ne únor 07, 2016 11:07 am Předmět: |
|
|
Hrom napsal: | Sysle, díky za fotky, velmi hezké. Mýšo, koupil jsem si benzínový ohříváček, pouhých 135 Kč. Tak jsem na měj zvědav. Hrom |
Jenom aby fungoval. Těch levných jsem koupil pět a fungovaly dva _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrom Občasný přispivatel

|
Zaslal: so únor 06, 2016 8:38 am Předmět: |
|
|
Sysle, díky za fotky, velmi hezké. Mýšo, koupil jsem si benzínový ohříváček, pouhých 135 Kč. Tak jsem na měj zvědav. Hrom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

Registrace: 25.4. 2009 Příspěvky: 819 Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: ne leden 24, 2016 12:03 am Předmět: |
|
|
Fanatiku. Já byl ve sklepě přidat na kotli _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dusan Grafoman

Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: so leden 23, 2016 11:53 pm Předmět: |
|
|
Dnes som bol strielat v Cremosnom, Mala Fatra, -17 C.
Syn mi vyrobil rukavicu - odstrihol cele prsty, ale tak ze rukavica zostala pokope. Mohol som uplne v pohode strielat prstenom a ruka bola ok.
Fakt ze riesenie "za 5 korun" a uplne vyhovuje  _________________ Sen okçuluğu bir gün bırakırsan o seni 10 gün bırakır. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrom Občasný přispivatel

|
Zaslal: so leden 23, 2016 11:33 pm Předmět: Zimní střelecké rukavice |
|
|
Díky všem za bezva tipy. Mráz momentálně polevil ale zimě ještě není konec.... Také jsem zkusil obyčejné vojenské tříprsťáky, starší ročníky je možná pamatují http://www.army-shop.cz/produkty/rukavice/zimni-rukavice/palcove-rukavice-vz-85-olivove/7936.html
Docela to s nimi šlo. Co mi vrtá hlavou je fakt, že na levé ruce, kterou držím luk musím mít alespoň prsty obnažené. Jak si je něčím zakryju, nebo si vezmu palčáky, tak mi to lítá doleva. Hrom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

|
Zaslal: st leden 20, 2016 12:47 pm Předmět: |
|
|
Jíra napsal: | Hrom používá bezprstou rukavici navíc s překrytím, ... |
ano, tu jsem taky kdysi měl, ale přes tu nejde dát střelecká rukavice, musí se dát pod ni a to mi nevyhovuje. Když se dá pod střeleckou rukavici tenká fleecovka, tak se ani nehne a nezavazí. Navíc mám krytý malíček (i palce, některé jej nemají). Tolik moje zkušenosti. Žena je schopná střílet o něco větším palcovým prstenem nasazeným na rukavici. _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: st leden 20, 2016 11:47 am Předmět: |
|
|
gelové ohřívače hřejí tak 20 minut.
chemické ohřívače fungují několik hodin a víc topí.
Před lety jsme se většinou vybavili benzínovými ohřívači.
http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Benzinovy%20ohrivac
bacha- ty levné někdy nefungují _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jíra Stálý přispivatel

Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 452 Bydliště: Slatiňany
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mysa Grafoman

|
Zaslal: st leden 20, 2016 11:32 am Předmět: |
|
|
mě tedy víc než zima na ruce vadí že se změní pružnost luku.
Na závody ve 3D je to vcelku jedno. Mám ruce v kapsách a na těch pár vteřin co potřebuji střílet je vyndám. Kdyby byla velká kosa, vezmu si do kapsy ohřívadlo.
Taky jsem používal palčáky, jako kdybych střílel puškou, nebo štuclík po prababičce.
Na trénink je to pakárna. Máme kvůli tomu na střelnici PB hříbek a topíme v klubovně.
Střílet v rukavicích bych nedokázal _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sysel Grafoman

|
Zaslal: st leden 20, 2016 10:33 am Předmět: |
|
|
Ahoj Hrome, já střílím v zimě již několik let a to i v nejtěžších mrazech. Máme k tomu skvělou příležitost, protože Slováci pořádají tzv. Zimnou ligu. Takže vydržet několik hodin střílet v mrazu je někdy opravdu výzva.
já střílím s rukavicí 1 nad + 2 prsty pod šípem. Vzal jsem starou fleesovou rukavici, ke které už jsem druhou dávno ztratil a ustřihnul prsty přesně tam, kde končí návleky prstové střelecké rukavice. konce obšil, aby byl obvod těsný a neroztahoval se.
V těžkém mrazu si dám na levou ruku libovolnou rukavici (osvědčily se mi s koženou vložkou na dlani, aby madlo neklouzalo) a na pravou nátahovou navleču rukavici s ustřiženými prsty a přes ni dám střeleckou rukavici. V opravdu těžkém mrazu lze dohřívat mezi střelbou v kapse nebo pod další rukavicí.
Výhoda je, že používám stejnou rukavici jako v létě a kotvení je pocitově stejné, pouze tření palce o tvář je trochu jiné. Navíc se mohu kdykoli rozhodnout mezi oběma variantami. _________________ >>- LK Falcon --> |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrom Občasný přispivatel

|
Zaslal: st leden 20, 2016 7:19 am Předmět: Zimní střelecké rukavice |
|
|
Díky Kibe. Dej nám vědět, až to vyzkoušíš. Hrom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kibe Grafoman

Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hrom Občasný přispivatel

|
Zaslal: út leden 19, 2016 2:24 pm Předmět: Zimní střelecké rukavice |
|
|
Nemůžu to nikde najít a je to dnes aktuální. Jak řešíte střílení v mraze,
když střílíte venku, dva prsty pod a jeden nad šípem? Já to zatím řeším rukavicemi s odklopnou kapsičkou na čtyři prsty, tabku s volnějším otvorem navléknu na prostředník přes rukavici. Konečky prstů jsou ale holé. Také by to šlo navléct na prstové rukavice. No ale když to klesne na -15 stupňů a níž tak i tohle řešení mi nestačí. Jasně, že to není ideální řešení jako bez rukavic, ale nestřílet jen proto že mrzne je asi ještě horší. Hrom |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|