Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: st květen 18, 2016 6:10 pm Předmět: |
|
|
malé dozvuky
Včera jsem si byl ve fabrice vyzvednout objednanou vzduchotechniku a majitel mi vyprávěl. jak je u Rudolce nějaké obrovské hřiště na lukostřelbu. Jeli tam v dubnu na kolech a louky byly obsypané lidmi kteří stříleli po všem možném. _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kibe Grafoman
Registrace: 15.10. 2006 Příspěvky: 1065 Bydliště: Turnov/Praha
|
Zaslal: út květen 03, 2016 2:27 am Předmět: |
|
|
Bylo to opět velkolepé. Moc všem a hlavně Zelenkům děkuji za tuto událost
Jinak jsem tam ztratil svůj osobní talisman, který s sebou vláčím již nějakých 7 let... jedná se o kapesní křišťál (hladký cca 4cm velký valoun). Tržní cena okolo 250 Kč. Nálezci jsem ochoten vyplatit 300. _________________ když se střetne smysl s významem, tak počkej se svýmy soudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
ok2bth Nováček
Registrace: 16.3. 2014 Příspěvky: 17 Bydliště: Jemnice
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Stalker Nováček
Registrace: 13.3. 2015 Příspěvky: 24
|
Zaslal: ne květen 01, 2016 1:22 am Předmět: |
|
|
ImbraK napsal: | marigold napsal: | zeli napsal: | Veronika píše, že se snažila vyfotit každého. |
Tak chápu, prostě jsem se nevešel, registračka plná, vlak přes to nejede, ale popravdě... Zelí.. kolik tam u všech rohatých bylo -opravdu- lidí, když ty fotky mají 2,7 gb? |
Je to focený zdrcadlovkou a Verča chtěla zachovat kvalitu fotky, tak je nepřeváděla na menší rozlišení. Až se mi to podaří stáhnout, protože ulož.to je šílený server, tak to klidně snížím a uploadnu jinam. |
Tady to je, hodil jsem to na jeden ze svych serveru a klidne nekde muzeme udelat spolecnou galerku, kam se budou tyhle veci uploadovat, at je to na jednom miste: http://vpn.user.cz/1.JS.zip |
|
Návrat nahoru |
|
|
ImbraK Nováček
Registrace: 24.3. 2015 Příspěvky: 19 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: so duben 30, 2016 9:53 pm Předmět: |
|
|
marigold napsal: | zeli napsal: | Veronika píše, že se snažila vyfotit každého. |
Tak chápu, prostě jsem se nevešel, registračka plná, vlak přes to nejede, ale popravdě... Zelí.. kolik tam u všech rohatých bylo -opravdu- lidí, když ty fotky mají 2,7 gb? |
Je to focený zdrcadlovkou a Verča chtěla zachovat kvalitu fotky, tak je nepřeváděla na menší rozlišení. Až se mi to podaří stáhnout, protože ulož.to je šílený server, tak to klidně snížím a uploadnu jinam. |
|
Návrat nahoru |
|
|
marigold Nováček
Registrace: 18.6. 2014 Příspěvky: 78
|
Zaslal: so duben 30, 2016 1:52 am Předmět: |
|
|
zeli napsal: | Veronika píše, že se snažila vyfotit každého. |
Tak chápu, prostě jsem se nevešel, registračka plná, vlak přes to nejede, ale popravdě... Zelí.. kolik tam u všech rohatých bylo -opravdu- lidí, když ty fotky mají 2,7 gb? _________________ perun do nich! |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: pá duben 29, 2016 11:28 pm Předmět: |
|
|
Veronika píše, že se snažila vyfotit každého. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarenka Nováček
Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 94 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan Stálý přispivatel
Registrace: 1.9. 2010 Příspěvky: 441
|
Zaslal: pá duben 29, 2016 3:50 pm Předmět: |
|
|
zeli napsal: |
A s tím počasím to byla klika jako prase. |
Co je to za divný prohlášení , mi přece dobře víme že to máš dobrý nejen u nás ale i tam nahoře
Velice lituji své neúčasti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
|
Zaslal: čt duben 28, 2016 8:13 pm Předmět: |
|
|
Dovoluji si oznámit, že na www.prazskevetve.cz je k přečtení reportáž anóbrž Radíkovský cestopis z pera pana Mýši.
Je to silně pochvalné, až mě to uvádí do rozpaků.
Ovšem od takového zkušeného mezinárodního turnajového harcovníka, vynikajícího střelce a znalce tradiční lukostřelby si pochvaly velice vážím.
Díky |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
|
Zaslal: čt duben 28, 2016 8:01 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsem se dokopal k počítadlu, abych sepsal hlavně poděkování všem organizátorům a pomocníkům.
Naprosto zásadní postavou byla Jařenka, která to celé táhla od prvních příprav až do konce (nějak se mi letos nevydařilo dodržet harmonogram prací).
Další hlavní postavy, bez kterých by to bylo úplně nemyslitelné, jsou Lojza s Johankou.
Takže děkuji těmto za toto:
Jařenka - za popohánění mě, za veškerou administrativu (tentokrát to bylo obzvláště vypečené, neb jsme zajížděli nové přihlašování a furt se vychytávaly mouchy), za buchty, za všudypřítomnost a za všeobecnou organizaci všeho možného
Johanka a Lojza - neobyčejné akustické medaile, diplomy, příprava materiálu a stavba atd.
Wazy a Anežka - činnost počítačová, registrace, úklid a zaskakování kde bylo třeba
Eva - tisk, stavba, úklid a neúnavnost
Jarda Flóra - nakonec se vyjevil jako nejlepší sháněč sponzorských darů
všeobecně pak díky všem stavěčům, z nichž vyzdvihuji Větve Severu a jednu Větev Pražskou - neb přijeli z veliké dálky
pak děkuji všem uklízečům a vyzdvihuji Kokosáka neb pomáhal už od čtvrtka a v neděli se Sovou naložili náklaďák, zatímco my v klidu obědvali.
Jináč podle reakcí to vypadá, že zádrhelů moc nebylo, a ty vzniklé prosím přijměte s pochopením. Trochu to skřípalo u registrace, to jsme měli opět smůlu jako první turnaj sezóny, že se do toho zamotaly ty příspěvky ATL.
A s tím počasím to byla klika jako prase.
A nacvičujte lukostřelecký přípitek! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mlčoch Občasný přispivatel
Registrace: 26.10. 2010 Příspěvky: 251 Bydliště: Tachov
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Hynek Stálý přispivatel
Registrace: 16.9. 2009 Příspěvky: 336 Bydliště: Praha - Libeň
|
Zaslal: út duben 26, 2016 1:12 pm Předmět: |
|
|
Ach úžasné, že jsem se z toho vzpamatoval až dnes. Děkuju děkuju moc! _________________ A ostatně soudím, že Kartágo... vlastně dálkové disciplíny do tradiční lukostřelby patří.
Naposledy upravil Hynek dne st duben 27, 2016 10:27 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: út duben 26, 2016 10:57 am Předmět: |
|
|
Ahoj , velké poděkování za perfektně připravený turnaj všem kteří ho pomáhali pořádat od Lukostřelců Českého lesa posílá Mlčoch.
pár fotek
http://dlouhesipy.rajce.idnes.cz/1.Jarni_Sip_2016 _________________ střílím jedině "na pohodu" |
|
Návrat nahoru |
|
|
ammux Nováček
Registrace: 3.8. 2015 Příspěvky: 6 Bydliště: Kohoutov 5 D.Králové n/L
|
Zaslal: po duben 25, 2016 11:36 pm Předmět: |
|
|
Velké díky všem, co se o to postarali. Bylo mi ctí zúčastnit se. Bezva lidi a místo. _________________ hlavní je, když se točí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ajuta Nováček
Registrace: 11.6. 2007 Příspěvky: 100
|
Zaslal: po duben 25, 2016 10:17 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za příjemné dny a střelbu a setkání.
Ještě si válím šunky u Lišáka a je tu dotaz skoro s vykřičníkem od jeho ženy.
Nenalezl prosím někdo někde dětskou bundu - modrou maskáčovou? Jinak Lišákovi hrozí smrt velmi pomalým a bolestivým způsobem....
Tak někdy příště Plantážníci... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: po duben 25, 2016 9:27 pm Předmět: |
|
|
Luis napsal: | Mrkněte se na Fandu Prďáka Záhorku. Jestli to ještě pár let vydrží, tak tedy nevím... |
Je to bourák.
Pořád musím myslet na to co se mi líbilo a co byla klka a proč to mám rád u Vjetví Jihu a jinam už se mi moc nechce.....
Ta práce s krajinou. Tohle umí většina stavitelů 3D, ale u 3D je to i trochu charakterem disciplíny. Že to není jenom otázka jestli něco trefíš, ale pozoruješ celé prostředí. Nejenom samotnou disciplínu, body, "pohodoví lidičkové", ale i estetiku krajiny a jak je do ní zasazen terč. Takový zen v krajině. Je možné nejenom vystřélet mračno šípů, ale i si to vychutnat a projít s pokorou.
Hodně stavitelů by soutěž udělalo na poloviční ploše a jenom by si odškrtalo že postavili disciplíny. Energie kterou do toho dávají Vjetve je úžasná a mě blízká.
Dík. _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed
Naposledy upravil Mysa dne po duben 25, 2016 11:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Luis Občasný přispivatel
Registrace: 27.9. 2012 Příspěvky: 288 Bydliště: Velký Jeníkov 2, 378 53
|
Zaslal: po duben 25, 2016 8:51 pm Předmět: |
|
|
Mrkněte se na Fandu Prďáka Záhorku. Jestli to ještě pár let vydrží, tak tedy nevím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
wazy Nováček
Registrace: 14.9. 2011 Příspěvky: 9
|
|
Návrat nahoru |
|
|
ewa Nováček
Registrace: 6.3. 2012 Příspěvky: 26
|
Zaslal: po duben 25, 2016 4:43 pm Předmět: |
|
|
Děkujeme všem za krásný turnaj
Eva a Luba |
|
Návrat nahoru |
|
|
jchocz Stálý přispivatel
Registrace: 17.8. 2008 Příspěvky: 397 Bydliště: Třemošnice
|
Zaslal: po duben 25, 2016 4:28 pm Předmět: |
|
|
Zaklínači deště si zaslouží pochvalu. Ladovská krajina.... nádhera. Krásně postavena trať 3D. Ronováci pějí oslavné ódy Jařenko, Zelí a pomocníci ! _________________ Jichoč
---------------------------------------------------------------------------------------------
Každý má svoji cestu, kterou musí nebo chce absolvovat.
mobil: 777 328 863, Skype: jchocz_vision
http://redukceerp.ic.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
ugofon Nováček
Registrace: 3.4. 2013 Příspěvky: 64 Bydliště: Lékařova Lhota
|
Zaslal: po duben 25, 2016 9:21 am Předmět: |
|
|
Moc pěkná akce, vše co jsem chtěl napsat, napsal níže Messermann. Za všechny Titěváky moc děkujeme celé partě, která turnaj připravuje ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Louda Nováček
Registrace: 14.10. 2007 Příspěvky: 118
|
Zaslal: po duben 25, 2016 8:24 am Předmět: |
|
|
Moc moc pěkné. Velký dík Zelímu, Jařence a všem pomocníkům za skvěle připravený turnaj, a taky celé skupině 15 ( výr ) , lukostřelba nás baví i když se občas netrefíme .Louda a Velká Loudová |
|
Návrat nahoru |
|
|
Messermann Nováček
Registrace: 23.3. 2012 Příspěvky: 25 Bydliště: Březiny č.p. 2, 40501 Děčín 27
|
Zaslal: po duben 25, 2016 2:21 am Předmět: |
|
|
Byla to paráda! Skvěle připravený turnaj, výborná kuchyně, nádherná příroda (včetně toho počasí) a navíc bezproblémové zvládnutí toho velkého počtu účastníků + nedlouhé čekání na vyhodnocení a to s kompletními body všech účastníkú a další.... , si nezaslouží nic jiného než velký obdiv a poděkování Zelímu a Jařence a všem jejich pomocníkům. DĚKUJEME !!
Děčíňáci (Ondra, Jirka a Mess...) _________________ Hledám-li LÁSKU, KRÁSU, PRAVDU, SVOBODU, SPRAVEDLNOST, MOUDROST, DOBRO.. , hledám stále jen jedno a to stejné....! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
|
Zaslal: ne duben 24, 2016 11:07 pm Předmět: |
|
|
bezva , Fakt klika s počasím _________________ Důvěřuj Aláhovi, ale napřed si uvaž velblouda.
Prorok Mohamed |
|
Návrat nahoru |
|
|
Honza Holík Nováček
Registrace: 7.4. 2008 Příspěvky: 114 Bydliště: Sokolov nebo Netolice
|
Zaslal: ne duben 24, 2016 6:57 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
všem organizátorům moc děkujeme za skvělé zahájení sezony.
Bylo to perfektní jako vždy
LK Netolice _________________ Je pouze na nás, co uděláme s časem, který nám byl dán. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarenka Nováček
|
Zaslal: čt duben 21, 2016 10:37 pm Předmět: |
|
|
Poslední zpráva z domova
- vezměte si půllitry i třetinky( bude točená kofola)
- teplé a nepromokavé oblečení ( je to opravdu studený kraj)
- dobrou mušku
a hlavně veselou náladu!!!
Těší se na vás Zelí a Jařenka
P.S. zalíbil se mi slogan- na jaře jsem rozjařená |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarenka Nováček
|
Zaslal: po duben 18, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
Anežka už odvoz má. Všem děkuje za nabídky |
|
Návrat nahoru |
|
|
jarenka Nováček
|
Zaslal: po duben 18, 2016 6:46 pm Předmět: Svoz z JH |
|
|
Nepojede nekdo v patek odpoledne kolem pate hodiny pres Hradec do Radikova? Slo by i plus mínus hodina. Kdyztak kontakt na me je 728 735 693.
Za případné nabídky děkuju
Anezka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|