Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pet.ar.kay Administrátor
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 9:33 am Předmět: |
|
|
Poutnik napsal: | No proti fotce nic nemam, ale předpokládám že ji musím mít někde na internetu abych ji sem mohl vložit? Což bude asi problém... :c)
Jojo, třeba až někoho na akci potkam tak ho i poznam... Jen tak dal ;c)) |
Portrét někde na internetu mít nemusiš, lze ho nahrát v osobním nastavení. S jinýma fotkama máš samozřejmně pravdu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Poutnik Občasný přispivatel
Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 187 Bydliště: Všude a nikde, jinak prozatim Kladno
|
Zaslal: po listopad 06, 2006 12:14 am Předmět: |
|
|
No proti fotce nic nemam, ale předpokládám že ji musím mít někde na internetu abych ji sem mohl vložit? Což bude asi problém... :c)
Jojo, třeba až někoho na akci potkam tak ho i poznam... Jen tak dal ;c)) _________________ HŇ, HŇ, HŇ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nathanael Stálý přispivatel
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 348
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 6:30 pm Předmět: |
|
|
Musím akorát tak umřít, já osobně žádné sqelé foto nemám, jen to co tam mám teď |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eleazar Stálý přispivatel
Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 446 Bydliště: Opava
|
Zaslal: ne listopad 05, 2006 1:58 pm Předmět: |
|
|
Ano ano!!! Fotka musí bét... _________________ Člověka člověkem nedělají jeho schopnosti, nýbrž jeho rozhodnutí! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
To se nám to plní krásnými živými lidmi.MILUJI VÁS |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po říjen 30, 2006 9:58 am Předmět: |
|
|
Takže jsem založil nové fórum, které se jmenuje Lidé.
Číst jej a přispívat tam mohou pouze registrovaní uživatelé.
Všichni, kteří se nechtějí schovávat za přezdívky (a já doufám, že to bude většina diskutujících), mají možnost se zde představit a něco o sobě sdělit ostatním.
Jako takové minimum bych viděl jméno, příjmení a město či vesnici, kdy bydlíte. Cokoli dalšího na sebe povíte, může být použito proti vám
Zároveň bych znovu poprosil všechny diskutující, aby si doplnili do svého profilu fotografii - alespoň se pak vzájemně poznáme, až se na některé akci sejdeme.
Díky všem ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Itazipa Grafoman
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 1017 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 5:22 pm Předmět: |
|
|
Jo mě to také vadí. V osobním nastavení máš sice kolonku, kde můžeš doplnit svoje jméno i svůj profil, ale při kliknutí na " profil " se to stejně nezobrazí. Je blbost chtít povinně se přihlašovat pod jménem, ale není od věci vědět s kým tu diskutujem. Pak se potkáme na nějakejch závodech a nebu vědět, že ten trouba co mě pobil v kombatu je ten simpaťák co sním krafu každej den na netu. _________________ ...to je dobrý vědět... Itazipa Yuksá Óta |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mysa Grafoman
Registrace: 25.9. 2006 Příspěvky: 4466 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 10:56 am Předmět: |
|
|
Tedy musím souhlasit s původním Feryho příspevkem.Začíná mne trochu zlobit,že k příspěvku nelze přiřadit tvář a když se podívám na profil přispěvatele,zjistím že je to vtipný bezdomovec bez minulosti.Vždyť nikdo po nikom nechce heslo k bankovnímu účtu a rodné číslo.Přezdívky vnímám jako kotlíkářský návyk a často z nich není poznat ani pohlaví.Neuvést ani město odkud jsem začínám brát jako nevychovanost.Nebo sem píše Paroubek a bojí se,aby se nezesměšnil? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fery Nováček
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 14 Bydliště: Kačice-Velkomoravská říše
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 12:52 pm Předmět: |
|
|
Josh napsal: | Co takhle téma "kdo je kdo" jako na schermu.cz? | A nebo tak.Je to celkem solidní řešení |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josh Redaktor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 402 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 12:13 am Předmět: |
|
|
Co takhle téma "kdo je kdo" jako na schermu.cz? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Itazipa Grafoman
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 1017 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: ne červen 25, 2006 12:05 am Předmět: |
|
|
U tebe to nepomůže, nejseš rozeznatelnej ani v reálu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamutik Redaktor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 146 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: so červen 24, 2006 11:24 pm Předmět: Re: přezdívky a cizí slova |
|
|
Fery napsal: | Ahoj .Mám jednu prosbičku,návrh nápad nebo nevím co!Přezdívky jsou pěkná věc ale...myslím že by bylo dobré pokud někdo nemá fotku z které by bylo možno aspoň trošku rozeznat o koho se jedná tak ďát do svého profilu svoje občanské jméno a přijmení pokud ho nemá v meilové adrese.Protože takhle jsou vaše příspěvky o ničem.Pod přezdívkou můžu pomlouvat,nadávat hanit a nic se neděje.pár jedinců možná ví o koho jde ale ostatní jsou mimo .Takže pokud se nebojíte napsat svůj názor tak se pod něj"podepište" protože jinak je to o ničem.Je něco jiného něco napsat jako XY a něco jino se pod to podepsat A taky si myslím že by bylo rozumný psát tak jak nám zobák narostl.Spasibo vam daragije tovarišči Fery |
fery: tady je evžen bílek alias "mamutík". Pujdu příkladem a změním svého avatara z mamuta na nějakou fotku - kde jsem rozeznatelný. čauki |
|
Návrat nahoru |
|
|
Fery Nováček
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 14 Bydliště: Kačice-Velkomoravská říše
|
Zaslal: so červen 24, 2006 3:06 pm Předmět: přezdívky a cizí slova |
|
|
Ahoj .Mám jednu prosbičku,návrh nápad nebo nevím co!Přezdívky jsou pěkná věc ale...myslím že by bylo dobré pokud někdo nemá fotku z které by bylo možno aspoň trošku rozeznat o koho se jedná tak ďát do svého profilu svoje občanské jméno a přijmení pokud ho nemá v meilové adrese.Protože takhle jsou vaše příspěvky o ničem.Pod přezdívkou můžu pomlouvat,nadávat hanit a nic se neděje.pár jedinců možná ví o koho jde ale ostatní jsou mimo .Takže pokud se nebojíte napsat svůj názor tak se pod něj"podepište" protože jinak je to o ničem.Je něco jiného něco napsat jako XY a něco jino se pod to podepsat A taky si myslím že by bylo rozumný psát tak jak nám zobák narostl.Spasibo vam daragije tovarišči Fery |
|
Návrat nahoru |
|
|
|