Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
renm Nováček
Registrace: 15.7. 2008 Příspěvky: 21 Bydliště: Hranice
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 11:45 am Předmět: |
|
|
mě osobně tohle řazení vadí, ale co naplat, přizpůsobím se... hlavně se pak blbě čtou starší příspěvky...uvítal bych spíš kdyby si to mohl každý nastavit jak by chtěl.. _________________ www.hobby.nipax.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eleazar Stálý přispivatel
Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 446 Bydliště: Opava
|
Zaslal: st prosinec 13, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
tEĎ JE TO MYSLÍM SUPER! _________________ Člověka člověkem nedělají jeho schopnosti, nýbrž jeho rozhodnutí! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 2024 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st září 20, 2006 11:05 am Předmět: |
|
|
Zkusim se na to podivat |
|
Návrat nahoru |
|
|
cailin.grian Nováček
Registrace: 13.9. 2006 Příspěvky: 8
|
Zaslal: st září 20, 2006 12:29 am Předmět: |
|
|
Poutnik napsal: | Mam jeden dotaz, kdyz se odhlasim a neprectu si vsechny prispevky, tak po novem prihlaseni se mi jevi jako prectene... tak pak nevim co jsem si precetl a co ne... :c/co s tim mam delat? Proste ne vzdy mam cas si vsechno precist... :c)) |
no to by mi taky zajímalo, taky se mi to dost časti stává |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: út září 19, 2006 7:46 am Předmět: |
|
|
Ahoj, tak to jsem nepobral ... ? V tomhle foru v podstate neni moznost odpovedet na konkretni prispevek ... "Odpoved" proste prida dalsi prispevek na konec (ted uz na zacatek ), pokud chces na nekoho reagovat, muzes to napr. napsat do subjectu te zpravy, ale malokdo ty subj. cte. Jinak je vhodne pouzit tu citaci nebo napsat primo do textu na co reagujes. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josh Redaktor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 402 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: po září 18, 2006 12:45 pm Předmět: |
|
|
Lucínek: Ještě by možná stálo za úvahu, přidat možnost "odpovědět" na příspěvek jiného diskutujícího. Je tam sice možnost citace, ale to je něco trochu jiného. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: út září 12, 2006 1:53 pm Předmět: |
|
|
Na tohle si zvyknes rychle, myslim ... to neustale rolovani dolu, pripadne na dalsi stranky, me uz taky stvalo |
|
Návrat nahoru |
|
|
pet.ar.kay Administrátor
Registrace: 19.6. 2006 Příspěvky: 1582 Bydliště: Praha - Řepy
|
Zaslal: út září 12, 2006 1:35 pm Předmět: |
|
|
Je to super. Funguje to. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Itazipa Grafoman
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 1017 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: út září 12, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
Problém je, že už jsem si zvyknul. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: út září 12, 2006 12:32 pm Předmět: |
|
|
Takze jsem zkusmo nastavil razeni prispevku od nejnovejsich, pokud nekdo zaznamenate problem, dejte mi vedet ... diky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Poutnik Občasný přispivatel
Registrace: 17.6. 2006 Příspěvky: 187 Bydliště: Všude a nikde, jinak prozatim Kladno
|
Zaslal: pá červenec 28, 2006 9:35 pm Předmět: |
|
|
Mam jeden dotaz, kdyz se odhlasim a neprectu si vsechny prispevky, tak po novem prihlaseni se mi jevi jako prectene... tak pak nevim co jsem si precetl a co ne... :c/co s tim mam delat? Proste ne vzdy mam cas si vsechno precist... :c)) _________________ HŇ, HŇ, HŇ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamutik Redaktor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 146 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po červen 19, 2006 11:42 pm Předmět: |
|
|
Děkujeme za tvojí snahu a vydržíme. Máš u mě láhev medoviny - stejně si to zasloužíš za toto diskuzní forum |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: po červen 19, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
No tak jde to přes nějaký doplňkový mod, až dodělám migraci na redakční systém, aby se mohl spustit portál, tak to udělám, mějte trpělivost. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lucínek Administrátor
|
Zaslal: po červen 19, 2006 11:08 pm Předmět: |
|
|
No snažil jsem se to najít, ale zatím neúspěšně. Kdybyste někdo věděl, jak se taková věc v phpBB dělá, tak to rád udělám. _________________ Dejž mi, Pane, dost síly změnit věci, které změnit lze. Dost pokory ke smíření se s věcmi, které změnit nelze. A dost rozumu k rozeznání, které věci jsou které. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Nathanael Stálý přispivatel
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 348
|
Zaslal: po červen 19, 2006 6:17 pm Předmět: |
|
|
souhlasím se slonem |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mamutik Redaktor
Registrace: 16.6. 2006 Příspěvky: 146 Bydliště: Praha - Radotín
|
Zaslal: po červen 19, 2006 6:03 pm Předmět: Pořadí zobrazení příspěvků |
|
|
Prosím o radu, jak lze nastavit, aby se automaticky nastavily příspěvky u jednotlivých témat od nejnovějších po staré, abych si to nemusel pokaždé když příjdu do fora ručně nastavovat.
Tj. nejdříve srolovat na konec stránky tam si v příslušném comboboxu zadat příslušnou volbu a kliknout na tlačítko jdi.
V podstatě mě zajímají nové příspěvky, takhle mě to automaticky nabízí ten první.
Děkuji předem o radu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|