Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ficcus Nováček
Registrace: 6.1. 2012 Příspěvky: 14 Bydliště: Š.D.
|
Zaslal: čt říjen 04, 2012 10:53 am Předmět: |
|
|
Ahoj Vavusko, nebo se klidně stav v ZŠ Šindlovy Dvory (5 km od Č.B.).
Lukostřílíme s dětmi každou středu od 17 do 18 hod., ale mám tam vždy i pár dospělých luků (reflexní) pro rodiče a "kolemjdoucí"
Ahoj Petr @ficcus |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ita Grafoman
Registrace: 3.10. 2009 Příspěvky: 679 Bydliště: Č.Budějovice
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 5:23 pm Předmět: |
|
|
Přijeď 18.8. kolem "desátý" na Bartochov - budeme tam a poradíme
Luky a šípy jsou, takže můžeš zkusit, co ti "padne" do oka nebo do ruky _________________ Ita |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vavuska Nováček
Registrace: 7.8. 2012 Příspěvky: 8 Bydliště: Písek přechodně Hlinsko pod Hostýnem (Kroměříž)
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 3:11 pm Předmět: |
|
|
jchocz napsal: | Arrand napsal: | A nechces si zajet na Pacovske lukobrani pristi tyden ?
Jestli kde vyzkouset, co mozno, tak tam. Prihlaska byla na uvodni strane lukostrelce, co si pamatuju. |
Dobrý nápad, jenomže jde o Pacov na Slovensku...., takže tak trochu z ruky (přijeď i tak...). Jinak cvoků s lukem pobíhá celkem dost v každé lokalitě, ale ne všichni se chtějí družit. |
To máš pravdu že pobíhají asi všude, jen kdybych na nějakého narazila, hned se na něj vrhnu a budu ho obtěžovat dotazy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vavuska Nováček
Registrace: 7.8. 2012 Příspěvky: 8 Bydliště: Písek přechodně Hlinsko pod Hostýnem (Kroměříž)
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
CAJ napsal: | No v každém případě bys neměla propást jindřichohradeckou Zelňačku.
Budou tam všechny druhy luků krom koloběžek a olympioniků a také všechny odpovídající druhy lukostřelců.
Osobní kontakty jisté, inspirace pro vlastní střílení více než pravděpodobná.
Viz kalendář akcí. |
Supr,mrknu na to, holt vidím že asi opravdu budu muset začít nějakou takovoudle akcí abych vše mohla okuknout.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
CAJ Stálý přispivatel
Registrace: 29.7. 2009 Příspěvky: 409 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
No v každém případě bys neměla propást jindřichohradeckou Zelňačku.
Budou tam všechny druhy luků krom koloběžek a olympioniků a také všechny odpovídající druhy lukostřelců.
Osobní kontakty jisté, inspirace pro vlastní střílení více než pravděpodobná.
Viz kalendář akcí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
jchocz Stálý přispivatel
Registrace: 17.8. 2008 Příspěvky: 397 Bydliště: Třemošnice
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
Arrand napsal: | A nechces si zajet na Pacovske lukobrani pristi tyden ?
Jestli kde vyzkouset, co mozno, tak tam. Prihlaska byla na uvodni strane lukostrelce, co si pamatuju. |
Dobrý nápad, jenomže jde o Pacov na Slovensku...., takže tak trochu z ruky (přijeď i tak...). Jinak cvoků s lukem pobíhá celkem dost v každé lokalitě, ale ne všichni se chtějí družit. _________________ Jichoč
---------------------------------------------------------------------------------------------
Každý má svoji cestu, kterou musí nebo chce absolvovat.
mobil: 777 328 863, Skype: jchocz_vision
http://redukceerp.ic.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
alwarez Grafoman
Registrace: 12.7. 2009 Příspěvky: 2333 Bydliště: Severni Karolina USA
|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 5:23 am Předmět: |
|
|
Ita ti vse vysvetli maji klub u prehrady na Rimove asi tak 3 km odsud a pak jasne mame jeste
Jindrichovy hradec potrebujes vse vysvetlit !!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vavuska Nováček
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:29 pm Předmět: |
|
|
Děkuji moc za rady, do tech Netolic, bude stejný kontakt jako na závod?? Pokud by jsem plánovala cestu okolo Hradce určitě se velice ráda ozvu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
zeli Grafoman
Registrace: 17.8. 2007 Příspěvky: 1047 Bydliště: Jindřichův Hradec
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
Dosti aktivní parta lukostřelců je v Netolicích, to máš docela blízko, píše sem za ně Honza "Holík".
Jinak já jsem z Jindřichova Hradce, pár lukostřelců se tu taky vyskytuje, ale jsme silně neorganizovaní. Je to z Písku už dost daleko, ale kdybys měla cestu kolem J.H., zastav se. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vavuska Nováček
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Díky již jsem je kontaktovala |
|
Návrat nahoru |
|
|
Dusan Grafoman
Registrace: 13.8. 2011 Příspěvky: 1264 Bydliště: Trnavská šíra step
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
máš tam výborný ITA klub. www.itaclub.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vavuska Nováček
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 11:14 am Předmět: |
|
|
Mrknu na to, díky za tip, jen doufám že nebudu zrovna sloužit.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Arrand Občasný přispivatel
Registrace: 30.8. 2011 Příspěvky: 155
|
Zaslal: st srpen 08, 2012 9:13 am Předmět: |
|
|
A nechces si zajet na Pacovske lukobrani pristi tyden ?
|
Návrat nahoru |
|
|
Vavuska Nováček
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:52 pm Předmět: Jak začít v Jižních Čechách?? |
|
|
Ahoj chci už nějakou dobu začít s lukostřelbou, ale stále jsem se nerozhodla s jakým lukem začít. Hlavně bych si asi potřebovala vyzkoušet různé druhy lukostřelby, abych věděla co mi sedí. Proto bych se ráda zeptala zda tu není někdo ochotný kdo by mi poradil jak začít co si pořídit a dal mi užitečné rady do lukostřeleckého života z Jižních Čech nebo z Kromeřížka já osobně jsem z Písku. Našla jsem lukostřelecký klub u Českých Budějovic, ale webové stránky nejsou již přes rok aktualizované na email nikdo nereaguje a telefonní číslo je stále nedostupné. O jiných klubech ani lukostřelcích v okolí nevím a ani na netu jsem prozatím nenarazila.. Prosím prosím že jste někdo z okolí Písku |
|
Návrat nahoru |
|
|
|