Ďakujem za odpovede Ešte som sa zabudol spýtať na jednu vec. Máte tu niekto skúsenosti so situáciou, keď nemôžete mieriť dominantným okom? U mňa je to ľavé oko, lenže som pravák, na ľavom oku mám dvojku dioptriu na pravom len 0,5 a ľavé rameno som si za posledný mesiac tri krát vykĺbil a mám ho už chronicky poškodené, takže naťahovať tetivu ľavou rukou neprichádza do úvahy. Ak by som mieril s ľavým okom zatvoreným dalo by sa strieľať presne?
Zaslal: po srpen 18, 2014 9:07 pm Předmět: Príslušenstvo na lukostreľbu do 800 eur?
Ahoj, volám sa Pavol, som tu nový a dopredu sa ospravedlňujem za duplicitnú tému, ale podľa toho, čo čítam, každý rok prichádzajú na trh nové luky, takže by som potreboval aktuálne info. Chcem si kúpiť luk, najlepšie kladkový a potreboval by som poradiť, či sa to dá zvládnuť do 800 eur.
Dopredu oznamujem, že nechcem kupovať nejakú lacnú hračku, lebo ľudia tu písali, že to môže byť aj zdraviu nebezpečné.
Strieľať plánujem na hradnej strelnici kúsok od mojej dediny, zatiaľ nerozmýšľam o športovej streľbe ani o love.
Dopredu ďakujem za odpovede
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.